Zürich, Schweiz, 16 september, 2021, Chainwire

crowdEats har vunnit ett bidrag från DFINITY FoundationUtvecklarprogram för att bygga på Internet -datorn.

crowdEats uppdrag är att åtgärda det trasiga systemet med online -recensioner. På plattformar som Yelp betalas 20 procent av recensionerna av företag som försöker öka sin ranking (eller konkurrenter som hoppas kunna torpedo sina rivaler).

crowdEats löser detta problem med blockchain-teknik som stimulerar ärliga, publika recensioner, modererade av riktiga människor som belönas beroende på hur mycket de bidrar. I årtionden har online-granskningsföretag tjänat på gratis arbetskraft. Men med crowdEats kan användare äntligen få sitt snitt-och lita på att betygen på deras hinklistor är äkta.

För att stödja tillväxten av denna plattform har DFINITY tilldelat crowdEats ett bidrag för utveckling på Internet -datorn (ICP). ICP har lockat tusentals utvecklare och hundratusentals användare av sina decentraliserade appar (dapps) inom bara några månader efter lanseringen i maj 2021. Decentraliserade versioner av Reddit, WhatsApp, LinkedIn, Medium, Dropbox och Trello – liksom DeFi -plattformar, NFT -marknadsplatser och spel – är redan igång med användare på Internetdatorn.

Programmet DFINITY Developer Grant syftar till att katalysera tillväxten av Internet -dators ekosystem och göra Internet -datorn tillgänglig och tillgänglig för fler utvecklare runt om i världen genom att ge stöd till lovande team. Varje bidrag är utformat för att ge projekt startfält för att fokusera på viktiga utvecklingsområden, inklusive:

  • Utvecklarverktyg
  • Dapp -infrastruktur
  • Integrationer och API: er
  • Öppna internettjänster
  • Behållarutvecklingssatser (CDK) och agenter

DFINITY Foundation har åtagit sig att ge uppföljningsbidrag till projekt som visar framsteg från initiala bidrag.

Sextiofem bidragsgivare har hittills fått 1 145 000 dollar från nästan en kvarts miljard dollar som DFINITYs bidragsprogram erbjuder sedan maj 2021. Det är ett av blockchainsektorns största utvecklingsbidragsprogram. Du hittar en fullständig lista över bidragsmottagare och riktlinjer för hur du ansöker här.

Bidragsprogrammet är en icke-utspädande finansieringsform för kommande projekt som löser avgörande problem i nästa fas av vår anslutna värld. Observera att detta program inte är avsett att vara en källa till riskkapitalfinansiering. Om du aktivt samlar in pengar, överväg att ansöka till Beacon Fund.

Om Internet -datorn

Internetdatorn är världens första offentliga blockchain som körs med webbhastighet med internetskala. En revolutionerande blockchain-teknik som ger miljontals entreprenörer och utvecklare via Internet Computer Protocol (ICP) möjlighet att bygga dapps, DeFi-produkter, panindustriplattformar, webbplatser och företagssystem för att återuppbygga och föreställa sig allt på internet. Det skapades av DFINITY Foundation.

DFINITY: Twitter Reddit Youtube GitHub DFINITY Developer Center

Kontakter

Direktör

Source link