De globala utgifterna för digital reklam över hela världen förväntas växa till 389 miljarder dollar 2021. Tyvärr verkar onlineannonsering och målgruppen dra åt olika håll. Rapporterna tyder på att även om 46% av onlineannonserna är dåligt inriktade är minst 50% av annonsvisningarna osedda. Som ett resultat minskar varumärkenas exponering, kostnaden för onlineannonsering ökar och publiken blir svårfångade.

Crowny lovar att vara en direkt bro mellan varumärket och konsumenterna. Det erbjuder dem nya sätt att engagera sig, belönar varumärkeslojala målgrupper och ökar räckvidden för varumärkesannonsering till rätt publik. Utöver det förhindrar det dataläckage frågorna för online-reklamindustrin eftersom Crowny bygger på Solana blockchain. Enligt vitboken i projektet, med Crowny, blir konsumenterna bara utsatta för relevanta annonser. Dessutom tjänar de Crowny tokens ($ CRWNY) och lojalitetspoäng för varumärken.

Hur fungerar Crowny Platform?

Crowny-plattformen tillåter varumärken att skapa effektiva kampanjer för målgruppen. Det möjliggör detta genom att skapa följande flöde:

Konsumenter
 • Crowny erbjuder konsumenterna en smartphone-app. Denna app låter dem välja sina intresseområden och följa sina favoritmärken. Detta ger dem effektivt kontroll över vilken typ av annonser och erbjudanden de utsätts för. Intressant kan användarna också välja frekvensen för en viss typ av annonsinnehåll.
 • Denna app innehåller en plånbok för $ CRWNY med fiat-support.
 • Appen anonymiserar användardata som säkerställer fullständig integritet.
 • Konsumenterna kan nås via push-meddelanden, geofencing och QR-koder. För att göra det mer intressant spelar appen också upplevelsen.
 • För innehållet som konsumeras av användarna får de alltid belöningar. De kommer att betalas ut med $ CRWNY-token och lojalitetspoäng för varumärken. Appen ger också en separat plånbok för lojalitetspoäng.
 • När en användare får en belöning ger appen honom också en chans att vinna en NFT som skapats av varumärket.
Varumärken
 • Varumärken måste skapa ett konto på plattformen.
 • När registreringen är klar kan varumärkena antingen starta ett lojalitetsprogram eller starta en reklamkampanj. För varje åtgärd måste varumärket betala med $ CRWNY.
 • Varumärkena kan hantera lojalitetsprogrammet med hjälp av plattformen.
 • Dessutom kan varumärkena välja kön, åldersintervall och andra parametrar för att rikta publiken.
 • Utöver det måste de ange ett startdatum för en kampanj och det belopp på $ CRWNY de vill distribuera i den här kampanjen.
 • När dessa parametrar har fastställts kan varumärkena engagera publiken genom att generera utlösare som aviseringar, GPS-staket och QR-koder.

Multi-utility $ CRWNY-token

$ CRWNY har lanserats som en ERC20-token. kommer först att lanseras i Ethereum-kedjan i ERC20-tokenform. Men för att nå det exakta nyttovärdet för CRWNY arbetar teamet med att bygga en Ethereum-till-Solana-bro.

Det måste noteras att lojalitetstoken kommer att skilja sig från $ CRWNY-token. Följande är användningsfall av $ CRWNY:

Crowny-plattformen är utformad så att dess genomförande kräver hög likviditet. Det beror på att varumärkena köper $ CRWNY med fiat och användarna vill sälja sina tokens för fiat. Som ett resultat ger plattformen tokeninnehavarna en möjlighet att tillhandahålla likviditet med ETH- och USDC-par. I sin tur kommer LP: erna att få LP-tokens som sedan kan satsas för att få fler belöningar. Dessa belöningar kan vara $ CRWNY och en NFT.

$ CRWNY-insats kommer att göras tillgänglig via en mobilapplikation. Spelarna får samma belöningar som likviditetsleverantörerna. Dessa kommer emellertid att finnas för att förhindra plattformen mot mattor.

Enligt vitboken planerar plattformen att lägga till NFT-märken. Dessa kommer att erbjuda ytterligare funktioner som tillgång till partnerprodukter, ökade avkastningar och samlarobjekt

Färdplan 2021

Q2 2021

 • Starta mikrotaskfunktionen
 • Presentera NFT: er

Q3 2021

 • Bygga en bro från Ethereum till Solana.
 • Multi-trigger-kampanjfunktion

Q4 2021

Var kan du köpa $ CRWNY?

För närvarande kan $ CRWNY handlas på Uniswap och AscendEx. Dess IDO genomfördes den DAO Maker mellan 14 april – 21 april. Sedan dess IDO har token uppvisat en ROI på 2,789,5%. Vid tidpunkten för handeln handlar $ CRWNY drygt 0,16 dollar.Source link