Flera börser erbjuder nu lösningar till handlare som vill köpa och sälja virtuella valutor på marknaden. Men en av de mest lovande plattformarna är nu Cryptal.com. Denna börs är ett företag för finansiella tjänster som inte bara erbjuder handelslösningar utan utvecklas som ett helt ekosystem på kryptovalutamarknaden.

I denna Cryptal -utbytesgranskning kommer vi att gå igenom alla detaljer du borde veta om denna plattform och varför den blir allt populärare bland investerare och handlare. Utbytet har ökat och erbjuder unika funktioner till handlare och användare i kryptoindustrin.

Vad är Cryptal Exchange?

Cryptal -utbytet Cryptal är en plattform som nu erbjuder kryptotjänster för användare som vill köpa, sälja och hålla virtuella valutor. Huvudfokus för denna plattform är att se till att användarna har en enkel och säker handelsupplevelse när de hanterar sina virtuella valutor.

Som företaget förklarar tror de att virtuella valutor kan bli det primära växlingsmediet i framtiden. Det är anledningen till att de vill bli huvudportalen för användare i olika jurisdiktioner för att få tillgång till denna unika upplevelse.

Utbytet har fungerat i flera år nu och det blev en av de största leverantörerna av OTC -tjänster i Georgien (den största).

Cryptal -börsen innehåller flera handelspar och ett stort antal funktioner som gör hela upplevelsen unik och trevlig för användarna.

Cryptal Exchange -funktioner

Som vi nämnde tidigare finns det många funktioner som användarna kan njuta av med denna handelsplattform. Några av dessa funktioner inkluderar följande:

  • Flera handelspar
  • Nya tokens läggs till regelbundet
  • Omedelbar handel
  • Flera betalningsalternativ
  • OTC -handel

Det här är bara några av huvuddragen, som vi kommer att beskriva i nästa avsnitt. Men teamet bakom detta utbyte har skapat en unik upplevelse för användare som fungerar sömlöst och säkert.

Handelsplattformen erbjuder flera avancerade alternativ för användare som vill ha tillgång till marknaden och begränsa order, handelsdiagram och mer. Analytiker kan använda ett brett spektrum av indikatorer och ytterligare information för att handla digitala valutor.

På detta sätt får professionella handlare möjlighet att använda unika handelsverktyg för att analysera marknaden och fatta rätt investeringsbeslut.

Mynt som stöds

När de väljer en kryptovalutaväxling ägnar investerare stor uppmärksamhet åt de mynt som stöds. I detta fall erbjuder utbytet olika virtuella valutor, inte bara de största. Handlare skulle kunna handla Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC) eller Ethereum (ETH) men också Polygon (MATIC), Shiba Inu (SHIB) och många andra.

I framtiden kommer nya digitala valutor att läggas till, så att användarna kan utöka sina portföljer och få nya handelsmöjligheter.

Mynt som stöds av kryptalutbyte

Omedelbar handel

En av de viktigaste funktionerna som erbjuds av denna börs inkluderar alternativet Direkt handel. Användare kan omedelbart köpa och sälja kryptovalutor med fiat -valutor och få sina mynt på några sekunder. Så enkelt är det för investerare att få tillgång till de mest populära virtuella valutorna på marknaden.

Flera valutor stöds genom snabbhandelsalternativet och många andra kan läggas till i framtiden. Detta är det enklaste sättet att köpa eller sälja virtuella valutor. Avancerade handlare kan använda utbytesalternativet snarare än omedelbar handel. Investerare som vill få omedelbar tillgång till marknaden bör använda snabbhandelsalternativet.

OTC

En annan värdefull funktion som erbjuds av Cryptal exchange är deras OTC -skrivbord som hjälper stora köpare och säljare att få tillgång till marknaden och virtuella valutor som kringgår börser. OTC-lösningen som erbjuds av Cryptal har hög likviditet, det är en 1-mot-1-tjänst och de har professionella mäklare som hanterar kontona.

Utöver det kan handlare också få tillgång till särskilda villkor för handel via OTC -skrivbordet. Detta är helt klart en av de bästa funktionerna som plattformen erbjuder för större handlare som vill exponeras för kryptomarknaden.

Avgifter och betalningsmetoder

Börsen har en standardhandelsavgift på 0,25% för alla par och affärer. Insättningar har 0,00% avgifter så länge pengarna sätts in med kryptovalutor, internationella banköverföringar och lokala banköverföringar.

VISA-, Mastercard- och AmEx -kort har en avgift på 3% (Mastercard och VISA) och 4,5% (AmEx). Uttagsavgifterna är 1,50% av de totala medlen som tas ut för banköverföringar i USD ($ 15 i bankavgifter kan också tillkomma).

Beroende på kryptovalutan du tar ut är avgifterna mycket låga. Till exempel, för ett BTC -uttag, kan användare betala så lågt som 0,0005 BTC (mycket lägre än andra börser).

Kundsupport

Cryptal vet också att det är mycket viktigt att ha effektiv kundsupport. Flera börser har påverkats av bristen på erfaren och effektiv kundsupport. Det är därför teamet bakom Cryptal bestämde sig för att implementera en FAQ -sektion som användare kan kontrollera när som helst om de tvivlar på hur utbytet fungerar.

De har dock också gjort det enklare för individer att lämna in en begäran. Förfrågningarna besvaras vanligtvis på mindre än 24 timmar av kundserviceagenter som arbetar med dem dagligen.

Cryptal Team

Cryptal har ett erfaret och erkänt team som arbetar dagligen för att förbättra de tjänster och lösningar som plattformen erbjuder.

Khvicha Kopinadze är VD för börsen. Som en passionerad chef tror han på blockchain -teknik och kryptovalutornas störande kraft.

Teamet bildas också av andra erfarna investerare och proffs som Giorgi Kervalishvili som Chief Technology Officer (CTO), Temur Iremashvili (chef för OTC Brokerage) och David Donadze (Compliance Officer).

Cryptal Exchange sista ord

Cryptal -utbytet har ökat under de senaste åren och det erbjuder några av de mest avancerade handelsalternativen för användare i Georgien och över hela världen genom sin världsomspännande plattform.

Dessutom har den lagt till några unika funktioner som till exempel snabbhandel eller OTC -skrivbordet som gör hela plattformen ännu mer attraktiv för alla typer av användare: från stora investerare till nykomlingar.Source link