Crypto.com Mainnet torrkörning, Crossfire är redo att börja den 18 januari 2021. Strax före detta sista steg som kommer att stresstest kedjan i en verklig miljö Crypto.com meddelade sitt partnerskap med Alchemy. Samarbetet anses vara ett stort steg mot lanseringen av Mainnet. Enligt den officiella bloggen kommer Alchemy att bygga en API och utvecklarplattform för Crypto.com mainnet. Effektivt kommer detta att utöka Crypto.com Chain-ekosystemet.

Alchemy är en av de ledande blockchain-utvecklarplattformarna som leds av ledare från Stanford, Coinbase och Google. För närvarande litar Alchemy på 70% av världens främsta Ethereum-appar och de ger 15 miljarder dollar i transaktioner via kedjan. Dessutom är Alchemy på uppdrag att hjälpa utvecklare att bygga produkter i världsklass på blockchain. Enligt Alchemys VD, Nikil Viswanathan, har teamet samarbetat med Crypto.com eftersom projektet har potential att stödja utvecklingen av nästa generations Web3.

Utvidga Crypto.com-ekosystemet

Crypto.com är inte bara en betalningsanpassare, projektet har utökat sin horisont på senare tid. Nyligen samarbetade det med Booking.com för att erbjuda upp till 25% rabatt på boende kostnader.

Enligt Kris Marszalek sa VD Crypto.com att Alchemy-partnerskapet kommer att hjälpa utvecklare att bygga banbrytande appar med kedjan. Dessutom kommer Alchemy API och utvecklarplattform att förenkla och påskynda utvecklingsprocessen.

Alchemy’s Supernode är en av de mest pålitliga och skalbara Ethereum API. När utvecklarna på Crypto.com Chain börjar använda detta API kommer de dessutom att ha följande fördelar:

  • Appar som utvecklas är mycket pålitliga och snabba.
  • utvecklarna kommer att få reducerade drifts- och underhållskostnader med Crypto.com och Alchemy-partnerskapet.
  • Utvecklare behöver inte vara värd för hela noder.
  • Alchemy API: er möjliggör robust kedjetransaktionsövervakning och transaktionssändning.
Mainnet Dry Run

Crypto.com tillkännagav Crossfire Validator Competition den 17 december 2020. Tävlingen startar den 18 januari 2021 och kommer att pågå till 15 februari 2021. För att delta i uppgiften har deltagarna dock inrättat valideringsnoder och behållit dem online. Men för att vinna ytterligare belöningar:

  • de måste skicka transaktioner till nätverket
  • Delta i förslagsröstning
  • Utför nodklientuppdatering
  • Observera och rapportera nätverksattacker

Validerarna måste tävla med varandra för att bli topp 10 mest värdefulla deltagare (MVP). Dessutom kommer de vinnande validerarna att dela en prispott på $ 300,00 i CRO-belöningar.

CRO-pris

Under de senaste 14 dagarna har CRO, den inhemska Crypto.com-token hoppat med över 23%. Dessutom handlar CRO enligt Coingecko nära 0,072 $ vid tidpunkten för pressen.Source link