Framsteg i sitt uppdrag för att underlätta global antagande av krypto samt främja övergången från fiat till kryptovaluta, ledande kryptovalutautbyte Crypto.com har presenterat en ny funktion som gör det lättare för kanadensare att lämna in kryptoskatter.

Tillkännage det nya initiativet via en tjänsteman blogginlägg, Noterade Crypto.com att tjänsten Crypto.com Tax for Canada gör det enkelt för användare (kanadensiska invånare) att lämna in komplicerade kryptoskatter.

Enligt den populära krypto fintech-plattform är den nya tjänsten helt kostnadsfri. Speciellt kommer den nya funktionen att göra det möjligt för användare i Kanada att få exakta, detaljerade och organiserade kryptoskattrapporter, inklusive transaktionshistorik samt register över kapitalvinster och förluster.

De skatterapporter som genereras av Crypto.com Skatt för Kanada-tjänster inkluderar:

  • Realisationsvinst / -förlust: intäkter, kostnadsbas, försäljningskostnad och realisationsvinst / -förlust
  • Transaktionshistorik: detaljerade transaktioner för dig att föra böcker och register
  • Inkomstrapport: information om all kryptovaluta du fick
  • Gåvor, donationer och betalningsrapport: information om all kryptovaluta du skickade

“Vi arbetade med professionella skatterådgivare för att säkerställa att beräkningslogiken överensstämmer med tillgänglig vägledning och lagar för att lämna in kryptoskatter i Kanada”, förklarade kryptoplattformen.

Dessutom, Crypto.com avslöjade att den nya skattefunktionen snart skulle vara tillgänglig för andra länder och regioner.

Den nya tjänsten Tax for Canada fungerar med populära börser och plånböcker som kanadensare använder. Dessa plånböcker / byten inkluderar Bittrex, Coinomi, Binance, Coinbase, Blockchain.com, Shakepay, Bitbuy och Crypto.com

Crypto Space reagerar på ny Crypto.com-funktion

Kryptosamhället har sedan dess välkomnat börsens nya initiativ i Hong Kong.

Uttrycker sin glädje över tjänsten Crypto.com Tax for Canada, en Twitter användare, Thomas, beskrev det nya kryptoskatteverktyget som ett fantastiskt tillskott. Han uppmanade vidare Crypto.com att utöka samma tjänst till Frankrike.

En annan Twitter-användare, Dave, noterade att om kryptoskattstjänsten kommer till Storbritannien kommer det att göra det enklare. “Om detta kommer till Storbritannien förmodligen inget behov av att gå någon annanstans, en enda butik för allt”, säger han twittrade.

Flera andra entusiaster krävde också att kryptoskattstjänsten skulle utvidgas till deras område.

CRO-pris

Vid tidpunkten för publiceringen, Crypto.com Coin (CRO) handlades till 0,215379 $, med ett börsvärde på 5,437,081,575 $ och en 24-timmars handelsvolym på 346,439,360 $. Dessutom har CRO för närvarande en cirkulerande tillgång på 25,2 miljarder mynt och en maximal tillgång på 30,2 miljarder mynt.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot gratis handelssignaler.

För mer nyheter om krypto- och blockchain-utrymmet, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link