Crypto.com är ett av de starkaste projekten på cryptocurrency-utrymmet. Tidigare känd som Monaco, fokuserar plattformen på en stark fiat på och off-ramp mekanismer. Det har sakta men stadigt uppgraderat sina tjänster till ett kryptokort, insatstjänster, investeringstjänster, låntjänster och utbyten. Även om det fortfarande är väsentligt centraliserat, föreställer vi oss att Crypto.com ska vara en global behemoth i framtiden.

Här är en sniktitt till Crypto.com Exchange-plattformen!

Översikt

Exchange-plattformen är snygg och intuitiv. Landningssidan tar en användare till den personliga sidan. Detta inkluderar instrumentpanelen, saldor och ordning.

instrumentbräda

Crypto.com Dashboard

saldon

Crypto.com balanserar

Order

Crypto.com beställer

Sedan kommer den viktigaste differentieraren för Crypto.com!

Insats och tjäna

CRO staking

Funktionen ‘Stake and Earn’ gör det möjligt för användarna att få fördelar om de spelar sina CRO-mynt på Crypto.com Exchange.

  • Tjäna rabatter: Få 20% – 100% rabatt på handelsavgift när du betalar avgifter i CRO.
  • Tjäna ränta: Insats CRO i 180 dagar eller mer och få 20% april varje dag.
  • Crypto.com betala fördelar: Maximera lönebelöner för varje transaktion som betalas i CRO.

Allt i plattformen kretsar kring CRO. Detta gör användningen av CRO-symboler starkare. Att ställa CRO resulterar i flera fördelar. För att få en CRO-rabatt på handelsavgifter måste minst 10 000 CRO satsas.

Tjäna rabatter – En användare får en avkoppling på CRO satsat i intervallet 20% – 100% beroende på mängden CRO satsad.

Tjäna ränta – Plattformen erbjuder ett årligt intresse på 20% om användarna spelar sin CRO under 3 månader.

Crypto.com betala fördelar – Crypto.com-betalning är en försäljningslösning. Belöningar ges till användare som gör CRO-transaktioner.

Mjuk staking

Man kan få dagliga belöningar med kryptot som han / hon har på Crypto.com Exchange. Stora mynt tillgängliga för mjuk satsning inkluderar Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT), USDC, Ripple (XRP), Litecoin (LTC), etc.

CRO-insatser hjälper dig att tjäna mer intresse. Fler detaljer här

Obs! Att satsa på Crypto.com Exchange är annorlunda än i Crypto.com-appen och det kan inte överföras.

Syndikat

Syndikatet fungerar som en insamlingsplattform för de kryptoprojekt som listar sina mynt / tokens på Crypto.com Exchange. CRO-innehavare, som har satsat CRO i Börsen, kommer att få prioriterad tokenallokering för dessa evenemang med rabatt.

Titta bara på den kommande försäljningen!

Crypto.com Syndicate

Utbyta

Börsen gör det möjligt för användare att se, mäta och analysera kryptohandelsvärde genom att välja olika tidsramar och andra konverteringsmetriska nivåer.

Börsen visar också höga och låga värden, senast handlade pris, förbrukad volym på 24 timmar tillsammans med procentuell variation. För närvarande stöder plattformen handel i tre kryptokurser – BTC, USDT och CRO med följande handelspar.

Plattformen erbjuder flera handelsverktyg för avancerade användare.

Handel

Vi kommer nu att göra en handel för att förstå hur det sker på plattformen.

  • Vi ska med CRO-BTC-par (uppe till höger)

  • CRO (minus avgifter) visas i saldot.

  • Vi kommer nu att välja ett CRO-USDC handelspar

  • Vi kommer att köpa USDC med hjälp av CRO.

Voila!

Slutsats

Crypto.com kommer att bli en behemoth! Det fokuserar nu på sitt utbyte med initiativ som Syndicate. Stake and Earn är också en enorm framgång. Plattformens likviditet kan fortfarande förbättras ytterligare. Handelsparna expanderar långsamt. De plattform är därför definitivt värt att ta en titt!

varning

Informationen som diskuteras av Altcoin Buzz är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast för utbildnings- och informationssyften. All information eller strategier är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi ansvarar inte för några förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar som är direkt eller indirekt relaterade till den angivna informationen.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och rådfråga din finansiella rådgivare. Den undersökta information som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt men det finns ingen garanti eller garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptokurser är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Alla rättigheter förbehållna.Source link