Vill du börja handla kryptovalutor på Crypto.com Exchange? Vår fullständiga Crypto.com Exchange -recension kommer att täcka allt du behöver veta om en av världens mest innovativa kryptovalutautbyten på marknaden.

Crypto.com Exchange Review av huvudkomponenter

Detta är listan över huvudfunktionerna på Crypto.com Exchange.

säkerhet

Säkerhet är en av de viktigaste sakerna att ta hänsyn till vid utbyten. Crypto.com Exchange vet det och teamet bakom det har arbetat med att hålla användarfonder säkra hela tiden.

Dessutom har Crypto.com Exchange också implementerat vanliga säkerhetsfunktioner, särskilt tvåfaktorsautentisering (2FA) och SSL. Utöver detta har företaget de flesta virtuella valutor inom kylförvaring. Detta förhindrar oönskade attacker från hackare. Dessutom är säkerhet en av de bästa förmånerna som erbjuds Crypto.com. Sedan 2017 har Crypto.com inte drabbats av hack, intrång eller några större incidenter.

Integritet

Sekretess är en viktig del av kryptovalutamarknaden. Men nu krävs plattformar på kryptomarknaden för att följa KYC- och AML -reglerna. Av denna anledning säkrar börsen din information innan användare kan börja hantera och utbyta virtuella valutor.

Detta är ett standardförfarande som genomförs av de flesta av de bästa börserna i världen. Tillsynsmyndigheter över hela världen ser till att dessa KYC- och AML -regler stärks strikt.

Som Crypto.com är en av de mest reglerade kryptobörserna i världen, är användarnas integritet extremt viktigt. När det gäller sekretess är Crypto.com ett toppval. Sedan Crypto.com startades 2016 har det inte inträffat något intrång på dess plattformar och vi tror det deras CISO kommer att se till att ingen kommer.

Enkel användning

En av de främsta fördelarna med denna plattform är relaterad till dess användarvänlighet. På bara några enkla steg kan du handla kryptovalutor med Bitcoin (BTC), Crypto.com Coin (CRO), Ethereum (ETH) eller Tether (USDT). Detta gör det enkelt för användare att komma åt virtuella valutor.

Dessutom är plattformen intuitiv och den har en tydlig FAQ -avsnitt där användare kan läsa all information de behöver. Det finns för närvarande 194 marknader globalt där du kan handla på och över 94 kryptovalutor som du kan köpa. Dessutom är en annan stor fördel det faktum att du direkt kan överföra pengarna från Crypto.com App till Crypto.com Utbyta, utan några extra avgifter.

När det gäller användarvänligheten hos Crypto.com är dess utbyte ett av de mest okomplicerade och konkurrenskraftiga på kryptomarknaden. För mer information om detta, se Crypto.com Youtube kanal.

Stöd

En av de positiva aspekterna av Crypto.com Exchange är dess kundsupport. Företaget vet att kunderna behöver ständigt stöd för hur de ska hantera sina digitala tillgångar. Crypto.com -kundsupportagenter hanterar gärna alla förfrågningar du kan ha.

Under åren har Crypto.coms kundsupport utvecklats för att rymma sina 10 miljoner användare. På bara 3 månader gick Crypto.com från 2 miljoner till 10 miljoner medlemmar. För närvarande är företagets kundservice bland de snabbaste och bästa i branschen.

Det finns flera sätt att nå Crypto.com: s kundservice.

För att kontakta Crypto.com: s kundservice, hänvisar du helt enkelt till deras app, deras växel eller deras hotline [email protected]. Alternativt kan du nå Crypto.com: s kundservice via Facebook, Reddit och Twitter. Det finns flera sätt att komma in

Rykte

Crypto.com Exchange anses vara en av de mest innovativa plattformarna på marknaden, byggd av ett team av experter som fokuserar på användarvänlighet. Sedan starten 2016 har Crypto.com aldrig drabbats av ett hack, och företaget har fortsatt att välkomna nya användare under de senaste månaderna.

Dessutom har det också erkänts för att lägga till nya funktioner och funktioner för mer avancerade handlare och användare-till exempel den välbehövliga stoppförlusten, ta vinst, stoppgräns, etc och även derivathandel.

Det är nummer 22 på Coinmarketcap och #8 på CoinGecko-och det är en av de snabbast växande börserna i världen. Som påminner oss om du vill tjäna extra pengar – här är deras fantastiska remissprogram med högst $ 2000 för en hänvisad användare som satsade CRO på Crypto.com Exchange.

Efter att ha tittat på en av VD: s senaste AMA såg vi att Crypto.com kan sikta på att lansera en börsnotering någon gång 2023. Med ökningen av innovation som Crypto.com upplever kan företaget potentiellt bli en av de säkraste och konkurrenskraftiga börserna på marknaden.

Sammanfattningsvis

Crypto.com Exchange är en KYC-kompatibel plattform med ett brett utbud av tjänster och ett lättanvänt gränssnitt för både nykomlingar och experter. Plattformen har standardhandelsavgifter och innehåller flera handelspar. Dessutom har den en applikation för användare som vill handla på språng.

Är Crypto.com Exchange säkert?

Crypto.com anses vara en av de tre främsta kryptovalutautbytena, med hänvisning till hur säkra och säkra deras användarmedel är när vi pratar om hur säkra användarnas medel är.

Kom ihåg att om du har dina medel på plattformen är du inte nödvändigtvis ägare till dina digitala tillgångar. Men än en gång har kryptoplattformen aldrig hackats eller upplevt några säkerhetsincidenter.

Kom ihåg att alltid aktivera tvåfaktorsautentisering (2FA) när du konfigurerar ditt Crypto.com Exchange-konto. Detta kommer att säkerställa att anti-phishing-koder etableras utöver din personliga information som skyddas.

Om Crypto.Com Exchange

Crypto.com, företaget bakom detta börs, grundades 2016 innan tjurningen som Bitcoin och hela kryptomarknaden upplevde 2017. Målet var att locka ett större antal användare utanför kryptovärlden för att börja använda digitala tillgångar. Deras huvudsakliga motto är ”Kryptovaluta i varje plånbok”. VD för Crypto.com Kris Marszalek är en av de största förespråkarna för kryptovaluta.

Under de senaste åren har Crypto.com -ekosystemet expanderat till att inkludera ett Crypto.com App, a Visa kryptokort, ett utbyte, en icke-depå DeFi plånbok, Crypto.com pris, Crypto.com Tjäna, Crypto.com skatt, en NFT -plattformoch många andra lösningar. Numera innehåller de flesta börser några av de största kryptovalutorna som t.ex. Bitcoin (BTC), Crypto.com Coin (CRO), Ethereum (ETH), Tether (USDT) och många andra.

Crypto.com CRO -verktyg och ekosystem

Crypto.com Exchange har också lagt till andra funktioner som är kopplade till handelsplattformen som Syndicate, CRO Staking och även Supercharger.

Crypto.com Exchange -funktioner

Som vi nämnde tidigare finns det flera funktioner för detta utbyte. Vi kommer att dela dem med dig i nästa avsnitt:

Handelstjänster

Huvuddragen i kryptobörsen är kopplad till dess handelstjänster. Som i alla kryptobörser kan användare enkelt köpa och sälja digitala valutor.

Samtidigt har börsen ytterligare förmåner för stakers av CRO, kryptovalutan som driver Crypto.org -kedja. CRO är plattformens inhemska valuta och flera digitala tillgångar handlas mot den. Det finns över 100 handelspar och ett stort utbud av altcoins har lagts till på plattformen.

CRO -satsning

Alternativet CRO -satsning är en av favoritfunktionerna för Crypto.com -användare. Individer kan enkelt satsa sin CRO på plattformen för att betala för handelsavgifter och få rabatt. Dessutom finns det många andra förmåner kopplade till CRO -satsning, inklusive 10% ränta på apr. Som betalas dagligen, tillgång till syndikatet, en remissprogrambonus och mer.

Detta fungerar på ett liknande sätt som Binance -mynt (BNB) på Binance -kryptobörsen. Användare som vill få ännu bättre tjänster kan satsa CRO -tokens på denna plattform.

Crypto.com Review of Staking Rewards

Syndikatet

Syndikatet är en annan värdefull egenskap i detta utbyte. Här kan användare köpa kryptovalutor till 50% rabatt. För att göra det måste de satsa CRO på Crypto.com Exchange. Ju större insats, desto större tilldelning.

Minsta insatskrav för att delta i en Crypto.com Exchange Syndicate -noteringsevenemang (tokenrea) är 5 000 CRO. Men du kan satsa mer och få en större andel av Syndicate eventpott. Vanligtvis är prispotten mellan $ 250.000 och $ 500.000.

Innan du är berättigad till The Syndicate måste du också börja handla lite på börsen först. Men om du använder Crypto.com Exchange som din huvudsakliga handelsplattform bör det inte vara ett problem. Under Syndicate -kampanjer erbjuds bättre köpkurser för den givna kryptovalutan. Till exempel i den senaste Syndicate -kampanjen fanns det möjlighet att köpa kryptovalutor med 50% rabatt.

Kompressor

De Kompressor är en likviditetsbrytningsplattform som tillåter användare att sätta in sina mynt och tjäna belöningar på dem. De kommer att få belöningar i de mest populära Decentralized Finance (DeFi) tokens som för närvarande är tillgängliga.

Processen är enkel. Användare sätter in CRO i en pool (som de alltid kan ta ut från) och de får ytterligare en kryptovaluta för att göra det. CRO byts inte mot den nya kryptovalutan. Om du till exempel sätter in 10 000 CRO till överladdaren kan du få 10 000 CRO tillbaka, plus eventuell ränta som betalas i en annan kryptovaluta. Superladdningsevenemang varar vanligtvis 30 till 45 dagar och har en konkurrenskraftig årlig procentsats (APY) på allt från 7% till 14%.

Det är värt att nämna att med expansionen av DeFi -marknaden har Crypto.com Exchange fortsatt att förnya sig för att förbli konkurrenskraftig på marknaden. Det är därför de har lagt till flera DeFi-funktioner, en är Supercharger- huvudlösningen för användare som vill börja handla DeFi-tokens.

Byt VIP -program

Crypto.com Exchange har också nyligen lanserat ett nytt Exchange VIP -program. Detaljhandelskunder kan få unika förmåner och många trendiga incitament. Detta kommer att göra deras handelsupplevelse mycket bättre och trevligare.

Behörigheten för Byt VIP -program beror på den månatliga handelsvolymen för Crypto.com Exchange. Till exempel får användare tillgång till exklusiva premier, till exempel ytterligare information om produktlanseringar, VIP -konto. Användare får tillgång till nya produktlanseringar, VIP -kontoansvarig och API -tekniker, OTC Block Trades, forskningsrapporter och mer. 50% provision på netto handelsavgifter från remisser och mer.

Crypto.com priser

Crypto.com -avgifter

I skrivande stund är avgifterna för handel på Crypto.com Exchange cirka 0,4%, men du kan handla med en lägre avgift om du väljer att satsa CRO.

Handelsavgifterna debiteras varje gång det sker en transaktion på börsen (när ordern genomförs). Det finns inga dolda avgifter på de avgifter som betalas av användare på börsen.

När det gäller uttagsavgifter beror de på den digitala tillgången. Till exempel användare som vill dra tillbaka USDT måste betala en avgift på 18 USDT. Bitcoin (BTC) uttag har en avgift på 0,0004 BTC. Litecoin (LTC) uttag har en avgift på 0,001 LTC. Insättningar är gratis, och vissa kan vara föremål för mjuk insats.

Crypto.com Exchange -fördelar och nackdelar

Detta är en lista med fördelar och nackdelar med Crypto.com Exchange -granskningen:

Crypto.com Exchange Pros

  • Överensstämmer med föreskrifter
  • Säker kryptovalutautbyte
  • Innehåller flera kryptovalutor
  • Har sin egen digitala tillgång (CRO)
  • Stöder andra tjänster som Supercharger
  • Standard handelsavgifter
  • Flera betalningsmetoder accepteras

Crypto.com Exchange Cons

  • För närvarande kan Crypto.com USA -kunder inte komma åt den här funktionen än
  • Utbytesappen är mer skräddarsydd för behoven hos erfarna Crypto.com -användare, och nybörjare kan tycka att det är lite komplicerat att navigera.

Sammanfattningsvis

Crypto.com Exchange är en av de mest avancerade plattformarna på kryptovalutamarknaden för att hantera digitala tillgångar. Användare kan enkelt köpa och sälja virtuella valutor och få tillgång till unika tjänster och lösningar som erbjuds av denna plattform.

Under de senaste åren har Crypto.com: s ekosystem expanderat snabbt. Numera fortsätter företaget att växa och lägger till nya spännande lösningar för användare för att få tillgång till de bästa handelstjänsterna på marknaden.

Source link