Crypto.com meddelade nyligen att de har samarbetat med Bison Trails inför den kommande lanseringen av mainnet.

Bison Trails kommer att ge stöd för valideringsnoder för testnätet och kommande nätverk av Crypto.com-kedjan. Som en tjänst kommer Bison Trails infrastruktur också hjälpa validerare för att säkert och enkelt köra noder.

Denna integration kommer efter Crypto.com Chain nyligen meddelade Crossfire, dess torrkörning. Dessutom är Bison Trails känt för att ha en stark infrastrukturplattform som är känd för decentralisering av noder över molnregioner och leverantörer. Med Bison Trails kommer valideringsnoder att kunna signera transaktionsblock med hög genomströmning och låg latens i Crypto.com-kedjan.

Crypto.com att arbeta nära med bisonleder

Bison Trails och Crypto.com kommer att arbeta nära för att stödja andra populära protokoll som Diem, Tezos och Cosmos. Bison Trails hjälper till att avlägsna de tekniska krav som krävs av validerare för att köra noder på proof-of-stake-nätverk, som har risken för att skärning sker.

Crypto.com VD Kris Marszalek säger: “Att locka validerare för att hjälpa stresstesta vår mainnet är viktigt för en framgångsrik utbyggnad, och att avlägsna tekniska hinder för att köra sina noder är avgörande.”

Han tillade: ”Vi valde att arbeta med Bison Trails på grund av deras skicklighet med distribuerade system och robusta infrastrukturer. Deras nodkluster är byggda på en multi-moln-multi-region-stiftelse spridd över fyra kontinenter och klarar av kaskad failover-händelser. ”

På grund av dess lättanvända plattform tillåter Bison Trails användare att delta även utan djup kunskap om protokoll eller dev-ops. Integrering av Bison Trails hjälper validerare att enkelt köra noder på Crypto.com-kedjan, vilket är viktigt eftersom Crypto.com-kedjan går in i sin sista fas innan det offentliga nätverket lanseras.

Mer information

“Vi är glada över att stödja Crypto.com-kedjan eftersom den använder stridstestade innovationer som Tendermint-konsensus för att bygga den nya finansiella infrastrukturen för att stödja Crypto.coms flotta av erbjudanden och tjänster och främja kryptoöverföring över hela världen”, säger Joe Lallouz, VD av Bison Trails.

Crypto.com Chain Mainnet-torrkörning, Crossfire, kommer att löpa till 15 februari 2021. Andra validerare som deltar kommer att tävla med varandra under uppgifter. Det finns en prispott på $ 300 000 i CRO för toppvaliderare. Klick här för mer information om hur du ställer in en validator.

I andra nyheter meddelade Crypto.com också sin partnerskap med WalletConnect. Också, Crypto.com nyligen mottagen den högsta klassificeringen för både cybersäkerhets- och sekretess-NIST-ramar – “Adaptive (Tier 4)” -betyget.

CRO-pris

Vid tidpunkten för publiceringen, Crypto.com Coin (CRO) pris var 0,058358 US $ med en handelsvolym 24 timmar om 40,588,079. CRO-priset sjönk också 0,6% under det senaste dygnet. Det har också en cirkulerande tillgång på 22,45 miljarder mynt och en maximal tillgång på 100 miljarder mynt. Crypto.com är för närvarande den mest aktiva CRO-marknaden.

För mer kryptovaluta nyheter, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link