Den populära plattformen Crypto.com som utfärdar fintech och kryptokort har meddelat ett partnerskap med Booking.com, en toppmarknad för resor, för att erbjuda exklusiva reseavtal till alla användare av Crypto.com-appen.

Tillkännager detta via en tjänsteman blogginlägg, Noterade Crypto.com att kunder får 25% rabatt på alla bokningar från Booking.com som görs med Crypto.com-appen.

Dessutom avslöjade det Hongkong-baserade fintech-företaget att kunder som gör resebetalningar med deras Crypto.com Visa betalkort har en chans att få upp till 8% tillbaka på sina utgifter.

Ovanstående besparingar är förutom andra fantastiska resebelöningar som erbjuds genom att använda Crypto.com-kortet. Sådana belöningar inkluderar ”gratis och obegränsad tillgång till LoungeKey flygplats lounge, gratis uttagsautomater över hela världen och inga utländska transaktionsavgifter.”

Kris Marszalek, Crypto.coms VD och medgrundare, uttryckte sin spänning med det nya partnerskapet och uppgav att samarbetet från Booking.com var det första av många som presenterades i år.

Marszalek sa: “År 2020 växte vårt Crypto.com Visa Card-program till det mest tillgängliga kortet i sitt slag, och vi vet att reseförmåner är en mycket eftertraktad fördel.”

Marszalek påpekade också att Crypto.com-användarbasen växte otroligt under 2020. Han noterade att plattformen nu erbjuder tjänster till mer än 5 miljoner användare världen över.

Booking.com unika erbjudanden

Booking.com är en Amsterdam-baserad resebyrå online för bokning av resor och boende. Byrån avslöjade en del ny statistik. Det noterade att det nya året är 65% av användarna glada att resa igen efter den globala avstängningen 2020 på grund av covid-19.

Det avslöjade också att 62% av användarna förväntas vara prismedvetna när de väljer en destination och gör bokningar för sin nästa resa.

Resebyrån påpekade dock att mot bakgrund av det nya partnerskapet kommer Crypto.com-användare att ha exklusiv tillgång till mer än 400 000 rabatterade fastigheter och över 28 miljoner boendealternativ.

“De kan också njuta av säsongsbetonade kampanjer och utöka nyttan och förmånerna för Crypto.com Visa-kortet, så att de får tillgång till de bästa reserbjudandena”, läs uttalandet.

CRO-pris

Vid tidpunkten för publiceringen var CRO det handel till 0,071918 $, med ett börsvärde på 1 632 560 783 $ och en handelsvolym 24 timmar på 52 614 516 $.

Du kan kontakta oss på Telegram för att ta emot gratis handelssignaler.

Ta reda på mer om kryptovaluta på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link