Fantastiska nyheter! Crypto.com har nu lagt till stöd för den Ethereum-baserade token, The Graph (GRT).

Nu kan intresserade nu köpa The Graph (GRT) -token i Crypto.com-appen. Plattformen är för närvarande en fantastisk plats att köpa The Graph (GRT) tokens.

Crypto.com gjorde detta meddelande via ett officiellt blogginlägg nyligen. Fintech-plattformen har redan stöd för över 80 kryptovalutor. Detta inkluderar toppkryptovalutor som Bitcoin (BTC), Ether (ETH), XRP, Cardano (ADA), Chainlink (LINK), VeChain (VET), USD-mynt (USDC) och dess ursprungliga symbol – Crypto.com Coin (CRO).

Det är viktigt att notera att alla dessa tokens är tillgängliga för handel på Crypto.com-appen, inklusive grafen (GRT).

Om diagrammet

Graf (GRT) -token är en Ethereum-baserad token som driver The Graph-ekosystemet, som populärt är känt som ett indexeringsprotokoll för att fråga nätverk. Intressant är att vem som helst kan skapa och starta öppna API: er, så kallade underbilder. Denna åtkomst gör data lätt tillgängliga i blockchain. En fascinerande aspekt av underbilder är att de kan komponeras till en global graf som innehåller all allmän information i världen. Dessa data kan formas, organiseras och delas över en mängd applikationer, så att vem som helst kan fråga sådana data med några få tangenttryckningar.

Diagrammet på Crypto.com-appen innebär att intresserade personer kan köpa den utan extra kostnad och utan noll avgifter. De Crypto.com Visa-kort innebär också att GRT enkelt kan spenderas via fintech-plattformen på över 60 miljoner handlare över hela världen.

Det är dock viktigt att notera att amerikanska invånare ännu inte är berättigade att köpa GRT-tokens på Crypto.com.

Promo!

Crypto.com är erbjudande sina användare ett brett utbud av kampanjer denna festliga säsong. Fram till den 31 december 2020 kommer kryptofintech-plattformen att utföra en daglig lyckad dragning. I synnerhet kommer plattformen att ge bort $ 250 i CRO varje dag. Totalt $ 2 750 är på väg under kampanjperioden.

För att kunna delta i den dagliga kampanjen måste användarna uppfylla några krav.
De behöver:

  • Skapa ett konto den 1 december 2020 eller senare.
  • Slutför kontots avancerade KYC-verifieringsprocess.
  • Ha en handelsvolym på inte mindre än 1 000 dollar i slutet av kampanjtidslinjen.

Intressant är det att från 25 december till 31 december 2020 får 100 personer chansen att vinna $ 25 i CRO för att helt enkelt slutföra uppgifter.

Crypto.com är också känt för sitt fokus på regelefterlevnad. Det är det första kryptoföretaget någonsin erhålla ISO / IEC 27701: 2019, CCSS nivå 3, ISO27001: 2013 och PCI: DSS 3.2.1, nivå 1 certifieringar. Det också nyligen erhållits Adaptive (Tier 4) från NIST.

CRO-pris

Vid tidpunkten för publiceringen var CRO det handel till $ 0,059141, med ett börsvärde på $ 1323198,672 och en 24-timmars handelsvolym på $ 43,427,621.

Däremot är GRT handel till 0,486921 $, med ett börsvärde på 590996194 $ och en handelsvolym 24 timmar på 916680808 $.

Ta reda på mer om kryptofintech-plattformen på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link