Crypto.com, en ledande kryptovaluta- och betalningsplattform, tillkännagav tillägget av VeChains VET-token till sin återkommande köpfunktion. Från och med den 10 september kan Crypto.com-appanvändare automatisera sina VET-köp. Dessutom kan användarna välja mellan köp per vecka, två veckor eller månadsvis. I finansiella termer kan yrkesutbildningshandlarna tillämpa den genomsnittliga investeringsstrategin för dollarkostnader för att minimera risken och maximera investeringsavkastningen.

Med detta tillkännagivande blir VeChain (VET) den femte token efter BTC, ETH, BAND och LINK som njuter av Crypto.com återkommande köpfunktion. Förutom inköpsautomatiseringen kommer funktionen Återkommande köp att hjälpa investerare att minska påverkan av marknadsvolatilitet på hela sin påse med yrkesutbildning.

Hur kommer det att fungera?

VET-handlarna kan använda Crypto.com-appen för att automatisera sina yrkesutbildningsköp med ett lägsta inköpsbelopp på $ 50. Dessutom är det maximala antalet återkommande köp begränsat till fem köp per månad, oavsett CRO-insats. För närvarande accepterar funktionen Återkommande köp i Crypto.com-appen endast betalningar med kreditkort.

Viktigt är att CRO-insatser spelar en viktig roll i kreditkortsköpet månadsgräns. För användare med ingen CRO-insats är den månatliga inköpsbeloppet $ 500 och det går upp till $ 20.000 med stigande CRO-insatsnivåer.

Enligt Crypto.com-webbplatsen kommer token-köp att ske automatiskt i slutet av dagen enligt användarnas lokala tid. Användaren kan avbryta ett återkommande köp beroende på tidsskillnaden mellan skapande och planerat köp.

Varför VeChain?

Crypto.com och VeChain marscherar mot ett nästan gemensamt mål. Medan Crypto.com fortsätter att arbeta för global kryptoadoption, arbetar VeChain mot global blockchain-adoption.

VeChain är en av de mest anmärkningsvärda blockchain-plattformarna som har utvecklade verkliga affärsapplikationer. Utöver detta har dess produkter bevittnat verklig antagande i flera sektorer av ledande företag.

Några av VeChains strategiska partners är PwC, DNV GL och NRCC. Det har också främjat ett partnerskap med BMW Group, Walmart, H&M, Shanghai Gas, Haier och ytterligare grupper.

VeChains token finns också på Coinbase tillgångsnotering prospekteringslista.

Altcoin Buzz, vi är ganska hausse om VeChain. Här är en video från vår Youtube-kanal som talar om VeChains hausseindikatorer för 2020.Source link