Den nya Crypto.com NFT-plattformen gick i drift den 26 mars 2021. Den icke-fungibla tokenplattformen omfattar innehåll från populära artister, idrottare, sport och musiker.

I det första tillkännagivandet noterades det att den nya Crypto.com NFT-plattformen har kunnat samarbeta och involvera en “A-lista-lista över vanliga och digitala artister som samarbetar för att släppa nytt och unikt arbete för sin inbjudna plattform.” Dessa artister inkluderar Aston Martin Cognizant Formula One, Axel Mansoor (kungen av klubbhuset), Bag Raiders och BossLogic. Andra anmärkningsvärda artister inkluderar Boy George, Jonathan Monaghan med Nathan Evans (av # 1 singel Sea Shanty “Wellerman” berömmelse), KCamp, Klarens Malluta med Lionel Richie, KLOUD, Mr. Brainwash, OPUS och Snoop Dogg.

Funktioner i den nya plattformen

Designated Crypto.com/NFT, gör plattformen i princip det möjligt för samlare eller fans att köpa, handla eller sälja NFT, oavsett om de är Crypto.com användare eller inte. Men Crypto.com-användare har fått möjlighet att betala för NFT med appens betalningsfunktion. Crypto Pay kommer också att vara tillgängligt för användare att göra inköp, så att de kan betala med över 20 kryptovalutor som Bitcoin, Ethereum och mer.

Dessutom har plattformen skapats för att skapa den “mest användarvänliga köpupplevelsen.” Det har också ett köpalternativ med ett klick med antingen ett kredit- eller bankkort.

Kommande artister har inte utelämnats. Intresserade artister kan fråga om att lista sina verk på Crypto.com/NFT på webbplatsen.

I synnerhet har Joe Conyers III utsetts till Crypto.com: s EVP, Global Head of NFTs. När det gäller den nya plattformen, Conyers sa, ”Jag är glad över att arbeta med anmärkningsvärd talang runt om i världen och samarbeta med dem för att forma framtiden för detta nya kreativa medium. Vi kommer att se upp för skapare och kuratorer med en djärv vision som arbetar för att pressa gränserna för mediet. De kommer också att föra fler samlare i rymden. ”

Kan det finnas stora förväntningar?

Det är viktigt att notera att de flesta av de nyligen samarbetade artisterna har uttryckt sin optimism för den nya plattformen.

BossLogic har fans över hela världen för sitt konstverk för stora företag som Marvel och Disney +, för att inte tala om hans egna skapelser. Han har varit mycket framgångsrik inom NFT-konstsfären, säljer 3,6 miljoner dollar av sådan konst enbart i februari 2021. Hans “Higher Ground” -kollektion valdes ut för att inleda lanseringen av Crypto.com NFT-plattformen. 14:15 hade hans samling redan sålt ut.

När det gäller hans samarbete med NFT-plattformen sa han: ”Jag är tacksam för att ha möjlighet att samarbeta med Crypto.com. Efter att ha varit en ivrig användare av deras plattform är det lite surrealistiskt, jag måste vara en del av deras nästa steg in i den nya eraen av konst och NFT. Håll koll på min exklusiva drop och några större samarbeten. ”

Boy George, som ursprungligen slog vågor som sångare för Culture Club innan han gick vidare till en framgångsrik solokarriär, blandar sina ikoniska låtar med målningar som han har skapat genom åren. Boy George säger, ”Jag tror att livet förvandlade mig till konst. Mina förebilder var både konstnärliga och hårt arbetande typer. Jag har målat mig själv och andra. Jag har målat mig in i ett hörn. ”

Han tillägger: ”Jag älskar metaforer och mysterium och krypto låter som klepto så det gör mig till en kryptomak. Konst är som en partner? Kan du leva med det? Digital konst är en ny känsla och den kan vara väldigt musikalisk. Jag blandar alla saker jag gör tillsammans, musik, konst, mode, poesi och allt annat det leder till. Jag har slutat vägra att bli påverkad. ”

Den nuvarande uppsättningen exklusiva NFT till salu på Crypto.com NFT-plattformen kommer från Aston Martin Cognizant Formula One. Detta samarbete firar teamets återkomst till F1-racing efter en mycket lång paus. Lagens verkställande direktör för kommersiell och marknadsföring, Jefferson Slack, konstaterar: ”Som en modern organisation med ett starkt arv är vi glada att vara det första Formel 1-laget som erbjuder ett nytt sätt för våra fans att äga en del av vår historia. Samlingen av NFT: er som vi gör tillgängliga fångar de allra första stunderna av vår återkomst till F1 efter mer än sex decennier. ”

Fler idrottare, lag, artister och ligor förväntas gå med på plattformen under de kommande veckorna.

CRO-pris

I skrivande stund, Crypto.com Coin pris var 0,202576 $ med en handelsvolym 24 timmar på 186,357,286 $. CRO-priset sjönk också med 3% under det senaste dygnet. Dessutom har den en cirkulerande tillgång på 25,2 miljarder CRO-mynt och en maximal tillgång på 30,2 miljarder. Upbit är också den nuvarande mest aktiva CRO-marknaden.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link