Crypto.com och Booking.com har tecknat ett nytt partnerskap för att kunna erbjuda reserabatter. Crypto.com-användare kan få upp till 25% rabatt på cirka 28 miljoner listor över hela världen. Detta är ett av de största partnerskap som undertecknats av Crypto.com de senaste månaderna.

Nya Booking.com-rabatter för Crypto.com-användare

Genom att använda Crypto.com Visa-bankkort, användare kan få en rabatt på upp till 25% för sina bokningar på Booking.com. Booking.com är en av de största rese- och hotellsidorna i världen. Företaget har varit verksamt i flera år och är nu ett av de största inom resebranschen.

Medgrundare och VD för Crypto.com förklarade att Crypto.com Visa Card-programmet blev ett av de mest tillgängliga i sitt slag. I frågan uttalade han:

“År 2020 växte vårt Crypto.com Visa Card-program till det mest tillgängliga kortet i sitt slag, och vi vet att reseförmåner är en mycket eftertraktad fördel”, säger Kris Marszalek, VD och grundare av Crypto. com. ”

Det finns för närvarande över 400 000 fastigheter där användare kan betala en rabatt på upp till 25%. Booking.com arbetar med mer än 28 miljoner boende över hela världen.

Det räcker inte för Crypto.com-användare. Faktum är att användare kommer att kunna njuta av 8% tillbaka i CRO-tokens som läggs till 25% rabatt. På detta sätt kommer det under COVID-19 gånger att vara möjligt för användare att få tillgång till billigare boende med Booking.com och en av de största kryptovalutalösningarna på marknaden.

Eftersom pandemin kunde få ett slut 2021 kan intresset för resor börja växa igen. Med Booking.com och Crypto.com blir det lättare för användare att hitta nödvändiga boenden med de bästa tillgängliga priserna.Source link