Crypto.com har redan varit på marknaden i flera år. Vi anser dock att kryptoanvändare förtjänar en korrekt Crypto.com-granskning. Det är därför vi på UseTheBitcoin har beslutat att skapa en fullständig Crypto.com-recension med all information som behövs.

I denna Crypto.com-recension kommer vi att gå igenom alla funktioner som erbjuds av plattformen, dess lösningar och hur företaget hjälper hela kryptoekosystemet att växa. Dessutom kommer vi att avsluta med en slutsats från Crypto.com som sammanfattar innehållet som granskas i den här guiden.

Om du är investerare eller näringsidkare kommer Crypto.com verkligen att bli en av de bästa plattformarna för dig. Denna guide kommer att fokusera på alla produkter och tjänster som erbjuds av Crypto.com. Detta skulle hjälpa dig att förstå hur detta företag revolutionerar marknaderna för virtuell valuta och blockchain.

Vad är Crypto.com?

Crypto.com är ett kryptovaluta- och blockchain-relaterat företag som syftar till att påskynda världens övergång till virtuella valutor. Företaget erbjuder användarna möjlighet att behandla betalningar, använda ett kryptodrivet betalkort och göra kryptovalutor tillgängliga för alla.

Som ett företag som grundades 2016 kunde det uppnå otroligt många användare. Efter fyra år på marknaden njuter nu mer än 3 miljoner användare av de lösningar som tillhandahålls av Crypto.com.

Företagets VD är Kris Marszalek. Han anses vara en erfaren företagsbyggare och han är också tidigare VD för Ensgo-gruppen och BEECRAZY-grundare. Finansdirektören är Rafael Melo, en finansiell expert med över 15 års erfarenhet av mobilbetalningar.

Andra ledande medlemmar i teamet är Gary Or (CTO), Bobby Bao (chef för företagsutveckling), Brend Diehl (EVP, global chef för affärslösningar) och många andra. Medan andra kryptoprojekt inte har tydligt ledarskap styrs Crypto.com av några av de mest framgångsrika ledarna i kryptobranschen.

Detta visar tydligt att teamet har byggts omsorgsfullt med expertledare inom olika branscher. Jämfört med andra kryptoprojekt är teamet bakom Crypto.com definitivt berett och redo att erbjuda utmärkta lösningar.

Med detta i åtanke har företaget en uppsättning värden som gör det möjligt att fokusera på sitt mål: att påskynda världens övergång till virtuella valutor.

Företagets huvudvärden inkluderar följande:

 • Tänk klart
 • Var resursstark
 • Förbli målmedveten
 • Dream Big & Be Decisive
 • Fungera som ägare
 • Förbli ödmjuk

Advisory Board of Crypto.com bildas också av framstående personer inom olika branscher. Antoine Blondeau är ordförande i Advisory Board. Han är grundare och Managing Partner för Alpha Intelligence Capital. Detta är en global riskkapitalfond som är inriktad på teknikföretag för artificiell intelligens och maskininlärning.

Andra medlemmar i Advisory Board inkluderar Rob Bier, Organization Design & Scaling, Chien-Liang Chou, Engineering, Chris Corrado, Trading Technology och Dimitri Tsamados, Talent. Detta expertteam kommer att vara redo att arbeta sida vid sida med Crypto.coms team och hjälpa företaget att gå vidare med sitt mål.

För denna Crypto.com-recension kommer vi att ta hänsyn till de flesta tjänster som erbjuds av denna plattform. Vi anser att en Crypto.com-recension bör vara rättvis genom att förstå de produkter de för närvarande erbjuder.

CRO-kryptovalutan

Crypto.com Coin (CRO) kryptovaluta är för närvarande en av de största i världen. CRO-token är den ursprungliga kryptovalutan i Crypto.com-ekosystemet. Tjänsterna som erbjuds av Crypto.com kommer alla att stödjas av denna digitala tillgång. Att förstå CRO-kryptovalutan är en mycket viktig sak i Crypto.com-granskningen.

Denna digitala tillgång släpptes på marknaden i slutet av 2018. Målet var att lansera den för att påskynda antagandet av virtuella valutor. Genom att använda CRO-blockchain driver företaget sitt breda utbud av tjänster.

Dessutom fungerar CRO-token som en mellanliggande valutaöverenskommelse för Crypto.com-kedjan. För närvarande finns det dussintals kryptovalutabörser stöder CRO-token. I framtiden kan andra plattformar lägga till denna digitala tillgång i sina noterade mynt. Några av de börser som för närvarande stöder CRO inkluderar Bithumb, UPbit, ZB.com och många andra.

Genom att använda CRO-token kan användare få rabatterade avgifter i ett stort antal lösningar som erbjuds. Samtidigt kan de förvänta sig att få högre intäkter om de investerar sina mynt i Crypto.com-ekosystemet.

Användare kan också få tillgång till Visa-kortet och mobilkrypto-betalningsapplikationen. Dessutom finns det ett brett utbud av finansiella tjänster som gör det möjligt för investerare att få förmånliga räntor på Crypto Earn och Crypto Credit.

När detta inlägg skrivs har CRO: s digitala tillgång ett pris på $ 0,066059. Det har också en marknadsvärdering på 1,41 miljarder dollar, vilket gör den till den 19: e största virtuella valutan i världen.

CRO-prisdiagram på crypto.com

Crypto.com App-produkter och tjänster

Crypto.com erbjuder ett brett utbud av tjänster och produkter. Dessa inkluderar ett Cryptocurrency-betalkort, köp och försäljning av kryptovalutor, uttag av pengar till din plånbok och bankkonton, intjänande av passiva inkomster genom Crypto Earn, utlåning och upplåning genom Crypto-kredit, Likviditetsbrytning med Supercharger och många andra saker.

De flesta av kryptovalutaprojekten analyseras enligt deras produkter och tjänster. Genom att lägga till dem i vår Crypto.com-recension kan vi få en klar uppfattning om vad företaget erbjuder.

Låt oss gå en efter en genom dessa lösningar och produkter för att bättre förstå dem.

Betalkort för kryptovaluta

Crypto.com har varit ett av de första kryptoföretagen som erbjuder ett betalkort för kryptovaluta. Crypto.com-kryptobetskortet är ett av de mest avancerade sätten att använda dina digitala valutor. Du kommer att kunna spendera krypto, var som helst runt om i världen där Crypto.com VISA-betalkort accepteras.

Det finns många fördelar med att använda det betalkort som tillhandahålls av Crypto.com. Ändå kommer fördelarna att delas upp i olika nivåer. Vad betyder det? Att beroende på vilken CRO du spelar får du olika belöningar.

Med det gratis Crypto.com VISA-kortet får du 1% CRO-belöningar för varje köp du gör. Belöningen går dock upp till 8% om du satsar så mycket som 2 500 000 CRO på ditt Crypto.com-konto. Det här är massivt om du är en stor innehavare av CRO-tokens. Att förstå hur Crypto.com VISA-kortet fungerar var en viktig del för denna Crypto.com-recension.

Nivåerna är som följer:

 • FRI: inget behov av att sätta CRO-mynt. 1% CRO-belöningar på kortutgifter. Ingen avgift ATM månatliga uttag upp till $ 200. Interbankväxelkurser med en månadsgräns på $ 2000.
 • 2500 CRO-insatser: 2% CRO-belöningar på kortutgifter. Spotify 100% gratis. Ingen avgift ATM månatliga uttag upp till $ 400. Interbankväxelkurser med en månadsgräns på 4000 dollar.
 • 25 000 CRO-insatser: 3% CRO-belöningar på kortutgifter. Spotify 100% gratis. Netflix 100% gratis. Tillgång till flygplatsens lounge. Ingen avgift ATM månatlig uttagsgräns $ 800. Interbankväxelkurser med en månadsgräns på 10 000 USD.
 • 250 000 CRO-aktier: 5% CRO-belöningar på kortutgifter. Spotify 100% gratis. Netflix 100% gratis. Prime 100% gratis. 10% rabatt på Expedia. Exklusivt välkomstpaket för varor. Tjäna bonusränta på Crypto.com-plattformen. Crypto.com privat tjänst med OTC blockerar handel med CRO, forskningsrapporter, arvetjänst, tillgång till branschhändelser och prioriterad kundtjänst. Tillgång till flygplatsloungen, inklusive en gratis gäst. Ingen avgift ATM månatlig uttagsgräns på 1000 USD. Interbank växelkurser månadsgräns på $ 20.000.
 • 2500 000 CRO-aktier: 8% CRO-belöningar på kortutgifter. Spotify 100% gratis. Netflix 100% gratis. Prime 100% gratis. 10% rabatt på Expedia. Exklusivt välkomstpaket för varor. Bonusränta på Crypto.com-plattformen. Crypto.com privat tjänst med OTC blockerar handel med CRO, forskningsrapporter, arvetjänst, tillgång till branschhändelser och prioriterad kundtjänst. Privat Jet-partnerskap. Tillgång till flygplatsens lounge, inklusive en gratis gäst. Ingen avgift ATM månatlig uttagsgräns på 1000 USD. Obegränsade växelkurser mellan banker.
CRO belönar på kortutgifter på crypto.com

Du kan se alla detaljer om fördelarna med Crypto.com crypto VISA-kortet på officiella webbplats.

Köp och sälj kryptovalutor

Du kan också köpa och sälja kryptovalutor med Crypto.com-applikationen. Appen Crypto.com finns i App Store och i Google Play. I den här applikationen kommer du att kunna köpa kryptovalutor till deras “verkliga kostnad.”

Den officiella applikationen av Crypto.com erbjuder köp- och försäljningslösningar av 7 fiatvalutor och mer än 80 kryptovalutor. Samtidigt tillåter appen dig att hantera och spendera pengarna med VISA-kortet.

För att köpa kryptovalutor med den här applikationen måste du fylla på ditt konto. Du kan göra det med ett betalkort eller kreditkort, en banköverföring eller till och med andra virtuella valutor. När du har följt detta steg är du redo att köpa kryptovalutor. För denna Crypto.com-recension är detta verkligen en viktig sak.

De medel du har på ditt konto kan sedan tas ut till en extern plånbokadress. Ändå måste du betala en liten fast avgift för det. Om du vill skicka virtuella valutor till en annan Crypto.com-appanvändare kommer du att kunna göra det direkt och gratis.

Med Crypto.com-appen kan du också spåra ett stort antal mynt. Detta gör att du kan ha värdefull och korrekt information om kryptovalutamarknaden. Du kan övervaka mer än 200 mynt, inklusive priser, handelsvolym, börsvärde och mer.

Avgifterna för insättning, utbyte och överföring av pengar till användare med en Crypto.com-plånbok är 0,00%. Avgifter för överföringar till externa adresser ändras beroende på den digitala valutan. Att köpa och sälja kryptovalutor är definitivt viktigt för att ha en fullständig Crypto.com-granskning.

Crypto Earn

Den decentraliserade finansmarknaden (DeFi) har ökat under det senaste året. Medan traditionell finansiering tillät individer att spara pengar och investera besparingar, blir det nu mindre användbart och exklusivt.

Med DeFi-marknaden kommer kryptovalutaanvändare från hela världen att ha tillgång till ett brett utbud av lösningar. Det betyder att de skulle kunna tjäna ränta på sina virtuella valutor över tiden.

DeFi-plattformar är dock vanligtvis svåra att använda för traditionella investerare. Det är därför företag som Crypto.com erbjuder lösningar för att få tillgång till passiva inkomster med virtuella valutor.

Användare på Crypto Earn-plattform kan tjäna upp till 6,5% p.a. på deras krypto och upp till 12% p.a. För stablecoins. Räntan betalas varje vecka i din kryptovaluta. Det betyder att om du satte in BTC kommer du att få BTC-mynt.

Användare som spelar CRO: s virtuella valuta kommer att kunna få ännu bättre priser. Detta är en av de många fördelarna med att hålla CRO-kryptovalutan. Med en CRO-andel på 25 000 eller mer kan användare tjäna följande räntor:

jämföra fördelningar mellan staking och icke-staking på crypto.com

Just nu erbjuder Crypto.com användare att tjäna belöningar i ett brett spektrum av virtuella valutor. Dessa mynt inkluderar Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) och Litecoin (LTC), bland andra. Tezos (XTZ), MakerDAO (MKR) och Decentraland (MANA) ingår också.

De flesta av de stablecoins som USD Coin (USDC), Tether (USDT), Binance USD (BUSD), Paxos Standard (PAX) eller TrueUSD (TUSD) stöds också. I framtiden vill Crypto.com lägga till stöd för ett större antal mynt och token. Detta skulle locka fler användare och investerare.

Stablecoins spelar en mycket viktig roll på kryptovalutamarknaden. De tillåter investerare att få tillgång till ett stort antal finansiella produkter. Det är därför vi i denna Crypto.com-recension tar hänsyn till tillgängligheten för stabilt mynt.

Kryptokredit

Kryptokredit är en av de mest användbara lösningarna som erbjuds av Crypto.com. Kryptokredit är ett utmärkt sätt att få ett omedelbart lån. För att göra det behöver du bara sätta in kryptovalutor. Det som är bra med detta lån är att det är helt omedelbart. Du kan använda den så snart du får den och ingen kreditkontroll krävs.

Finansiella tjänster är nu närmare alla med plattformar som Crypto.com. Med Crypto Credit kan du använda dina virtuella valutor som säkerhet och få ett omedelbart lån. Du kan få TUSD, PAX, USDC eller till och med USDT som du kan spendera så snart du får det. Pengarna deponeras omedelbart i din kryptoplånbok.

Kom ihåg att med den digitala CRO-valutan kommer du att få rabatter på dina lån. Du kan använda CRO, LTC, BTC, ETH, XRP, EOS och många andra virtuella valutor som stöds av Crypto.com. Det finns flera företag som redan erbjuder denna typ av tjänster. Denna Crypto.com-recension inkluderar Crypto Credit som en viktig del av detta företag.

Med Crypto Credit kan du betala när du vill och det kommer inte att finnas några deadlines. Du kan till exempel sätta in $ 5000 i BTC och få $ 2500 i PAX, TUSD, USDC och USDT. Du kan också använda ovannämnda virtuella valutor som säkerhet. Om du satsar mer än 25 000 CRO (för närvarande ~ 16 500 $) kan du få lägre årliga räntor.

insättning till kreditkvot på crypto.com

Medan den decentraliserade finansmarknaden (DeFi) kan vara svår att använda, ger Crypto.com ekonomiska möjligheter för alla. Det är därför Crypto.com erbjuder samma lösningar och tillgång till finansvärlden men på ett användarvänligt sätt.

Crypto Pay

Med Crypto.coms Crypto Pay-lösning kan du börja acceptera kryptobetalningar idag. Denna Crypto.com-recension kommer att innehålla alla de produkter och tjänster som företaget erbjuder. Crypto Pay är en del av kärnlösningarna som driver Crypto.com-ekosystemet.

Med Crypto Pay, kan du gå in i kryptokonomin och börja acceptera Bitcoin och andra virtuella valutor. Allt kan göras via en webbplatsintegration och i bara några få enkla steg. Om du redan använder den här lösningen kommer du att betala låga avgifter eller inga avgifter alls.

Detta är mycket bättre än att använda andra kryptorelaterade tjänsteleverantörer. Du kan betala noll bearbetningsavgifter för avveckling i kryptovalutor. Dessutom kommer du att kunna spara upp till 80% på avgifter kontra vanliga betalningsbehandlare.

Dessutom behöver du inte vara orolig för kryptovolatilitet eller omvandlingsproblem. Vi gör det enkelt för dig att förstå den här Crypto.com-recensionen. Du får betalt i krypto och får din önskade fiatvaluta. Det betyder att hela betalningsprocessen kommer att bli väldigt smidig för alla onlinehandlare.

Några av de företag som redan har implementerat Crypto.com: s Crypto Pay inkluderar bland annat WooCommerce, Ecwid, Opencart, Loveit och nopCommerce.

Slutligen kan du också använda Crypto Pay för att spendera dina digitala tillgångar. På vilken sida som helst som stöds av Crypto Pay kan du använda din applikation och betala i bara några steg. Detta gör att du enkelt kan handla online och få generös cashback.

Bjud in en vän och bli belönad

Crypto.com tillåter också användare att rekommendera tjänsterna och belönas för det. Du kan bli belönad upp till $ 2000 i CRO för varje vän du hänvisar till Crypto.com-utbytet. Samtidigt kommer du att njuta av 50% av deras handelsavgifter.

För närvarande finns det inga hänvisningsgränser. Det betyder att du kan hänvisa så många vänner som du vill. Utöver det kommer du att få bonusarna omedelbart på ditt konto när alla villkor är uppfyllda.

Du kommer att ha ett dedikerat konto online som gör att du kan analysera resultatet av dina remisser. Detta kommer att ge dig en tydlig uppfattning om de medel du fick, inklusive provisionen för handelsavgiften. Hänvisningsbonusen kommer att bli $ 2000 för de användare som satsade 5 miljoner CRO eller mer.

Som du kan se nedan, ju större din CRO-insats, desto större kommer dina belöningar att bli.

remissbonus på crypto.com

Crypto.com-utbyte

De Crypto.com-utbyte innehåller flera funktioner och lösningar. Detta är en av de viktigaste delarna av denna Crypto.com Review.

Det första du behöver ta hänsyn till är att Crypto.com-börsen drivs av CRO. Huvudfunktionerna inkluderar djup likviditet, låga avgifter och några av de bästa exekveringspriserna.

Crypto.Com-börsen lanserades i slutet av 2019 och det tillåter användare att ha några av de mest konkurrenskraftiga priserna för handel med kryptovalutor. Beroende på din 30-dagars handelsvolym och din CRO-andel kan du också sänka dina handelsavgifter.

Det är värt att nämna att Crypto.com-börsen fungerar med en enhetlig REST och Websocket API. Detta skulle göra det mycket användarvänligt för både experthandlare och nykomlingar på marknaden. Dessutom tillåter det också användare att handla med marginal och derivat.

För tillfället för att skriva detta inlägg finns det 44 olika handelspar. Marknaderna kommer att bildas av tre kryptovalutor: BTC, USDT och CRO. USDT är den digitala valutan med det största antalet handelspar på denna plattform. USDT är för närvarande den virtuella valutan med den största volymen över hela världen.

Genom att använda Crypto.com-utbyte måste du verifieras. För att göra det kan du välja den verifiering du vill ha. Identifieringsnivån “Grundläggande” gör att du får tillgång till de flesta tjänsterna genom att bara tillhandahålla ett e-postmeddelande, ett telefonnummer och ditt namn. Med den avancerade verifieringen har du en uttagsgräns på 100 BTC. Du måste dock skicka en identitet till plattformen.

I följande avsnitt av Crypto.com-granskningen kommer du att kunna förstå vilka som är några av de andra tjänster som erbjuds av detta företag.

Syndicate Crypto.com Review

Crypto.com-syndikatet är en lösning som gör det möjligt för kryptoprojekt att samla in medel från Crypto.coms användarbas. Användare av Crypto.com-börsen som vill delta i dessa tokenförsäljningar kommer att kunna göra det. Dessutom, om du satsar CRO, kommer du att ha prioritet i dessa försäljningar.

Token-promotorerna kommer att tilldela en del av sina tokens med 50% rabatt. Dessa mynt kan köpas av Crypto.com-användare. Alla insamlade medel kommer att ges tillbaka till kryptoprojekten. För att göra denna Crypto.com-granskning följde vi mycket noggrant hur syndikatet fungerar.

Det är värt att notera att dessa kryptoprojekt kommer att ha många fördelar. Till exempel kommer de att kunna integrera sina tokens i Crypto.com VISA-kortet. De kan också lägga till det i avsnittet om direktlån och erbjuda support på Crypto.com Pay-nätverket.

De medel som användarna skulle kunna köpa med den här metoden kommer att bero på deras CRO-insats. Området går mellan 10 000 och 50 miljoner CRO-token. Den lägsta tilldelningen skulle vara $ 1 000 och den maximala tilldelningen skulle vara $ 200 000.

Även om inte alla projekt kommer att vara lönsamma på lång sikt är det ett utmärkt sätt för användare att få tillgång till rabatterade tokens på kryptomarknaden. På lång sikt kan detta ha en positiv inverkan på investerarna.

Crypto.com Supercharger

Det finns fler saker i denna Crypto.com-recension som är kopplade till utbytet. En av dessa plattformar är känd som Kompressor. Supercharger-lösningen är en säker likviditetsbrytningsplattform som gör det möjligt för användare att sätta in polletter och bryta andra DeFi-mynt.

Under de senaste månaderna började den decentraliserade finansmarknaden erbjuda användarna möjligheten att bryta tokens. Detta sker genom att tillhandahålla likviditet till så kallade pooler. Dessa pooler gör det möjligt för handlare att enkelt byta mynt utan att behöva använda en traditionell börs.

Med Supercharger får användare möjlighet att delta i DeFi-marknaden. Du kan sätta in och ta ut pengar från Supercharger-poolen när som helst under “Laddningsperioden”. När laddningsperioden löper ut börjar belöningsperioden. Den totala tiden mellan investerings- och belöningsperioden kommer att vara 60 dagar.

Hittills har Polkadot och Uniswap erbjudits användarna på Crypto.com-plattformen. Crypto.com-appanvändare (med undantag för medborgare i Hong Kong, Kina och USA) skulle kunna delta i dessa evenemang. Alla verifierade Crypto.com Exchange-användare är också berättigade att delta i Supercharger-evenemang.

Användare har möjlighet att göra flera insättningar som börjar med 100 CRO. Under “Laddningsperioden” kommer användare att sätta in och ta ut tokens från poolen som de vill. Under “Belöningsperioden” kommer användarna att få belöningarna för den likviditetspoäng som ackumulerats under “Laddningsperioden.” Belöningarna kommer att fördelas jämnt dagligen.

Beräkningen av likviditetspoäng kommer att mätas genom olika ögonblicksbilder. Den likviditet som varje användare tillhandahåller skulle mätas varenda timme. Exemplet från Crypto.com är följande:

”Alice tillhandahåller likviditet enligt följande:

 • 100 CRO från dag 1 till dag 10 i 24 timmar per dag
 • Hon drar tillbaka sin 100 CRO och från dag 11 till dag 20 ger 0 CRO
 • Hon sätter in 200 CRO i 10 timmar per dag från dag 21 till dag 30
 • Hennes totala likviditet som tillhandahålls kommer att vara (100 * 24 * 10) + (0 * 10) + (200 * 10 * 10) = 44 000 ”

Slutligen kommer alla användarnas bidrag att sammanfattas. Likviditetsandelen per användare kommer att vara lika med den totala likviditeten som tillhandahålls per användare dividerat med den totala likviditeten från alla användare.

Erhållna belöningar kommer att beräknas utifrån deras andel av den totala likviditeten. Det innebär att belöningstoken som distribueras kommer att vara lika med belöningstoken i denna pool gånger likviditetsandel per användare.

Om du vill acceptera din belöning tar det bara några sekunder. Du måste gå till Crypto.com-appen och välja sidan Supercharger-händelsedetaljer. Om du accepterar före den första dagen av belöningsutdelningen får du full belöning för de återstående dagarna av belöningsperioden. Om du inte accepterar belöningsfördelningen innan den börjar förlorar du den delen av belöningen.

Crypto.com Review: Fördelar med Caking och CRO

Om du sätter CRO med Crypto.com-appen kan du få många fördelar. Samtidigt kan du investera i den digitala CRO-tillgången om du tror att priset kan växa. Att sätta CRO är ett av många sätt att belönas för ditt deltagande i rymden.

 • Beroende på din insatsnivå kan du få ett premium VISA-kort i metall
 • Du kan få Crypto Wallet-fördelar som rabatter, extra cashback och många andra
 • Du kan få bättre APR i avsnittet Crypto Credit och Crypto Earn-plattformen

Det finns många andra lösningar i Crypto.com-ekosystemet som ger dig belöningar. Du behöver bara gå igenom den här Crypto.com-granskningen och kontrollera vad CRO-kryptovalutan tillåter dig att göra. I grund och botten förstärker det dina fördelar med att använda Crypto.com-plattformen.

Ju större din insats, desto större fördelar får du på Crypto.coms produkter och tjänster.

Crypto.com Granskning av DeFi, DeFi Wallet och DeFi Swap

Som vi redan har nämnt i denna Crypto.com-recension lockar DeFi-marknaden ett stort antal investerare. Det är därför Crypto.com arbetar för att erbjuda DeFi-relaterade lösningar till användare.

I detta avsnitt av Crypto.com-granskningen kommer vi att gå igenom två av de mest användbara DeFi-tjänsterna. Vi pratar om Crypto.coms DeFi-plånbok och DeFi-byte. Att ha ett aktivt deltagande i DeFi-marknaden är definitivt viktigt för oss. Det är därför vi ansåg det för Crypto.com-granskningen.

Crypto.com Granskning av DeFi Wallet

Crypto.com DeFi-plånboken är en decentraliserad och säker lösning för att hålla din krypto. Medan de flesta plattformarna i kryptoutrymmet erbjuder vårdlösningar, går Crypto.com ännu längre. Det är därför de har beslutat att erbjuda en DeFi-plånbok.

Med Crypto.com DeFi Wallet kommer användarna att ha full kontroll över sin krypto. Detta är den verkliga “Dina nycklar, din krypto.” Du kommer att bli den verkliga ägaren av dina mynt. Utan mellanhänder. Du kan enkelt hantera BTC, ETH, CRO, LTC, XRP och XLM. Du kan också hålla ERC-20-tokens i din DeFi-plånbok. I framtiden kan nya mynt läggas till denna plånbok. Crypto.com-granskningen av deras DeFi-produkter skulle förbättras om företaget lägger till nya virtuella valutor.

Med Crypto.com DeFi-plånboken får du tillgång till olika kryptotjänster. Dessa lösningar kommer att tillhandahållas av Crypto.com och andra plattformar. Dessutom gör Crypto.com säkerhet till sin högsta prioritet. Det betyder att dina privata nycklar är krypterade på din enhet med Secure Enclave. Detta skyddas av biometrisk autentisering och även 2-F-autentisering.

Förvaring är den största skillnaden mellan Crypto.com-appen och Crypto.com DeFi-plånboken. Crypto.com DeFi-plånboken är en plånbok som användaren förvarar. Du är den ultimata förvaltaren av dina medel. Du får full åtkomst och kontroll av dina privata kryptonycklar. Detta är en av de viktigaste delarna av virtuella valutor. Du är den verkliga ägaren av dina mynt. Detta är definitivt viktigt för vår Crypto.com-recension.

Crypto.com-appen är en kryptotillgångsmäklare som fungerar som vårdnadshavare. Detta är helt annorlunda än Crypto.com DeFi-plånboken. Denna lösning lagrar krypton åt dig och för dina räkning. Du kommer att kunna använda dessa medel, hantera och hantera dem, men du har inte kontroll över dina privata nycklar.

Crypto.com anser att det är en mänsklig rättighet att kontrollera de pengar vi äger. Ingen annan kan bestämma för dig. Det är därför de har beslutat att skapa en plånbok som ger användarna full kontroll över sina mynt. Om du vill vara med på DeFi-marknaden bör du använda den här plånboken. Om du istället vill handla digitala tillgångar kommer Crypto.com-appen att vara rätt val för dig.

Crypto.com Granskning av DeFi Swap

Att byta kryptovalutor blev ett av de hetaste ämnena inom digitala tillgångar de senaste månaderna. Användare kan enkelt byta ut sina pengar och mynt mot andra tokens i bara några enkla steg. Allt utan att behöva förlita sig på ett centraliserat utbyte. Samtidigt kan de odla och bryta nya tokens bara genom att tillhandahålla likviditet till pooler.

DeFi-byte skapades av Crypto.com för att användare ska få tillgång till decentraliserade finansiella tjänster inklusive jordbruk och byta mynt. Huvudskillnaden mellan andra DeFi-protokoll är hur användare får incitament. Denna plattform kommer att drivas av Crypto.com-ekosystemet och den virtuella CRO-valutan.

I detta protokoll kommer likviditetsleverantörer att stimuleras genom en ny lösning som heter Triple Yield. Likviditetsleverantörer kommer att stimuleras genom swap-fee sharing, CRO DeFi-avkastning för CRO-spelare och LP-skivor och Bonus LP-avkastning för utvalda pooler.

Som Crypto.com rapporterar finns det 5 olika funktioner tillgängliga via detta protokoll.

Den första av dem heter Swap. Användare kommer att kunna byta (byta) tokens som betalar en swapavgift på 0,3%. Detta kommer att bli ett av de enklaste sätten att få tillgång till ett stort antal tokens. Att byta är numera mycket viktigt för kryptovalutor. Det är därför vi har lagt till detta i vår Crypto.com-recension.

Den andra funktionen är poolen. Var och en av likviditetspoolerna har reserver för två olika ERC-20-tokens (som är baserade på Ethereum-plattformen) och utfärdar en ERC-20-token som är en del av poolen.

Den tredje funktionen är känd som Boost. Likviditetsleverantörer kan enkelt öka, kräva och se deras CRO DeFi-avkastning och Bonus LP-avkastning. Ju större incitament som ges till användarna, desto bättre upplevelse.

Den fjärde funktionen kommer att tillåta användare att uppskatta sin CRO DeFi-avkastning genom en APY. De kommer att få all detaljerad information som de måste ha för att förstå hur plattformen fungerar.

Slutligen är den sista funktionen analys. Detta är också kopplat till den tidigare funktionen. Användare kan visa övergripande och per token data för CRO DeFi Swap-protokollet. Detta inkluderar likviditet, handelsvolym och all tillgänglig data.

Det är värt att nämna att protokollet fungerar utöver smarta kontrakt som körs på Ethereum blockchain. Dessutom är detta programvara med öppen källkod som är licensierad enligt GPL. Om du är osäker kan du alltid kontrollera DeFi Swap Whitepaper.

Crypto.com-priser

Crypto.com-priser är rätt sätt att börja dagen. Denna sida kommer att ge dig all information du behöver om virtuella valutor. Du kan se priset på de största kryptovalutorna i världen, hur de beter sig och många andra saker. Vi tog detta i beaktande för att göra Crypto.com Review.

Crypto.com-priser

Om du är en investerare eller en näringsidkare måste du ha värdefull information om marknaden. Det kan dock vara svårt att hitta all information du behöver. Det är därför Crypto.com har funderat på det och beslutat att skapa en ny och unik plattform för att visa kryptorelaterad information.

Så snart du har tillgång till sidan kommer du att kunna se vilka som var de främsta drivkrafterna. Detta hänvisar till de bästa valutorna med de största prishöjningarna de senaste timmarna. Om en kryptokurrency rör sig med 50% kan den visas på huvudsidan för Crypto.com-priser.

Genom att använda Crypto.com-priser har du också möjlighet att få värdefull information om var och en av de virtuella valutorna på marknaden. Du kan till exempel se priset på varje tillgång, procentuell förändring under det senaste dygnet och mer. Du kan också klicka på alternativet “Handel” om du vill köpa eller sälja en viss virtuell valuta.

Det är därför vi tror att Crypto.com-priserna är ett utmärkt sätt för investerare att få tillgång till sina favoritvalutor och börja handla med några få klick. I framtiden kan ny information läggas till Crypto.com-priserna. Denna sida har nyligen presenterats och många fler funktioner kommer att implementeras.

I denna Crypto.com-recension gick vi igenom de viktigaste tjänsterna som erbjuds av plattformen. Vi har också delat information om de produkter som finns tillgängliga på Crypto.com. Alla de nya och mest spännande trenderna i kryptovalutor finns i denna Crypto.com-recension.

Några av de mest adopterade produkterna inkluderar Crypto.com VISA-kortet och Crypto.com Earn-plattformen. Detta visar att användare letar efter nya sätt att utöka sin ekonomi och möjligheter.

We consider that this Crypto.com review should end with a clear verdict on the solutions offered by Crypto.com. We consider in this Crypto.Com review that the firm is a leader in the market and this can be seen in the way it is accelerating the world’s transition to cryptocurrency.

While a long time ago it was difficult to think of a crypto debit card, nowadays is a reality. Indeed, other companies are following Crypto.com’s example and leadership in this competitive industry.

No matter if you are a trader or an investor. Crypto.com is going to be offering the services you are looking for. At the same time, if you are an enthusiast about virtual currencies, Crypto.com will also be ready to offer you the products you need.

That being said, this Crypto.com review considers that the company is definitely at the forefront of accelerating the world’s transition to cryptocurrency. Hur? With all the solutions, services and products offered to crypto users from all over the world.Source link