Hong Kong, Hong Kon, 12 augusti 2021,

Det är nu ännu enklare för australierna att lämna in kryptoskatteuppgifter

Efter de framgångsrika lanseringarna av Crypto.com skatt i Kanada och Amerika har Crypto.com meddelat att denna tjänst nu är tillgänglig i Australien. Crypto.com Tax gör det enkelt att lämna in komplicerade kryptoskatter på några minuter och utan kostnad. Denna tjänst är skräddarsydd för att uppfylla australiensiska skattekrav och stöder mer än 20 av de största plånböckerna och börserna, inklusive Crypto.com -appen och Exchange.

“Vi är glada över att utöka vår kostnadsfria kryptoskattrapporteringstjänst till Australien”, säger Kris Marszalek, medgrundare och VD för Crypto.com. ”Vi har länge åtagit oss att erbjuda den mest kompatibla och lättanvända kryptoplattformen i världen. Som en del av detta åtagande är vi stolta över att kunna erbjuda alla australiensiska kryptoinvesterare en enkel lösning för att lämna in sina skatter. Fler marknader kommer att läggas till snart ”.

Crypto.com Tax gör det möjligt för användare att snabbt generera korrekta och organiserade skatterapporter, inklusive transaktionshistorik och register över realisationsvinster och förluster, samt andra kryptorelaterade skattepliktiga och icke-skattepliktiga transaktioner.

Crypto.com har arbetat med professionella skatterådgivare för att se till att beräkningslogiken överensstämmer med tillgänglig vägledning och lagar för att lämna in kryptoskatter i Australien.

Om Crypto.com

Crypto.com grundades 2016 och betjänar idag över 10 miljoner kunder med världens snabbast växande kryptoapp, tillsammans med Crypto.com Visa Card – världens största kryptokortprogram – Crypto.com Exchange och Crypto.com DeFi Wallet. Crypto.com NFT, som nyligen lanserades, är den främsta plattformen för insamling och handel med NFT, noggrant utvald från konstvärlden, design, underhållning och sport.

Crypto.com bygger på en solid grund för säkerhet, integritet och efterlevnad och är det första kryptovalutaföretaget i världen som har ISO/IEC 27701: 2019, CCSS Level 3, ISO27001: 2013 och PCI: DSS 3.2.1, Level 1 överensstämmelse och utvärderas oberoende på nivå 4, den högsta nivån för både NIST -cybersäkerhet och sekretessramar.

Med över 1 800 personer på kontor i Amerika, Europa och Asien påskyndar Crypto.com världens övergång till kryptovaluta. Få reda på mer: https://crypto.com

KontakterSource link