BTC har gått in i ackumuleringszonen efter att ha tappat cirka 30% från sitt höga pris. När BTC-dominansen börjar sjunka kommer vi att se att altcoins får fart. BTC eller altcoins fortsätter rallyet och kryptomarknaden är alltid intressant.

Avkastningsodling har vunnit mycket popularitet och volymen och TVL i många DEX har ökat stadigt. Många av DEX har miljontals dollar låsta i sina pooler vilket visar att handlare har börjat tro på DEX. DEX och avkastningsodling presenterar helt en helt ny kryptomarknad.

Idag kommer vi att granska priset på AAVE, UNI och SUSHI från kryptomarknaden.

AAVE / USDT – Prediction

AAVE

AAVE handlas för närvarande till $ 254 och har ett svagt stöd på 0,618 fib $ 234. Om den kan hålla sig över denna fib och vända den här zonen för att stödja, kan vi se ett steg mot $ 280, $ 355 och $ 475. Underlåtenhet att hålla stödet kan leda till en nedgång till $ 220, $ 200, $ 177 och $ 159.

UNI / USDT – Prediction

UNI

UNI har gått in i motståndszonen på $ 12,21. Om det kan bryta motståndet kan vi börja se ett steg mot $ 13,92 och $ 16,80. Underlåtenhet att bryta motståndet på $ 12,21 kan leda till en nedgång mot $ 10,63, $ 9,35 och $ 7,89.

SUSHI / USDT – Prediction

SUSHI

Om SUSHI kan bryta motståndet till $ 8,56 och vända det för att stödja, kan vi börja se ett steg mot $ 9,36, $ 10,39 och $ 13,37. Underlåtenhet att bryta motståndet till $ 8,56 kan leda till en nedgång mot $ 6,98 och $ 6,04.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link