Kryptosektorn skjuter i höjden, återigen ledd av Bitcoin – världens största kryptovaluta som först nyligen blev den första miljarder dollar kryptotillgång. Precis som Bitcoin har fått sin möjlighet att stiga, bör det också göra altcoins – särskilt nya och intressanta projekt som har potential att växa på grund av deras användningsfall.

En sådan symbol är HASH, som nyligen lanserades av kryptovalutans betalningsplattform för företag och privatpersoner – Hashbon.

Vad är Hashbon?

Hashbon är en kryptobetjänst som har funnits i nästan fem år. Det lanserades 2016 och sedan dess har det tillhandahållit globala fullfjädrade kryptobetjänster för tusentals användare.

Företaget fungerar som en kryptobetalningsport för B2B- och B2C-marknader, liksom en kryptovalutaplånbok. Det tillåter användare att acceptera, överföra eller byta ut digitala mynt. När det gäller sin egen inbyggda token, HASH, lanserades den nyligen i februari 2021. Token kommer snart att nå sitt första börs – Coinsbit – den 26 februari, där den kommer att finnas tillgänglig för köp och handel.

HASH är ett verktygstoken som är stabilt, transparent och säkert. Den uppfylls med ERC-20 och BEP-20 standarder, och det är enkelt att spåra transaktioner via någon av dessa BSCScan eller Etherscan. Lanseringen av token är en viktig milstolpe för företaget såväl som dess samhälle. Faktum är att samhället växte med 10 000 användare på bara tio dagar sedan myntet lanserades, vilket tyder på att många blev mycket intresserade och att myntet definitivt väcker uppmärksamhet.

Hashbons nästa mål är att förvärva en stor marknadsandel på 30,2%, som den planerar att uppnå till 2025. Även om den har ett antal rivaler – som BitPay, Coinify och andra – sticker den ut på grund av dess mycket låga provisioner, liksom antalet mynt det erbjuder, lokalisering och till och med en demoversion för företagskunder, bland andra funktioner.

Fördelar med att använda Hashbon

När det gäller provisioner sticker Hashbon särskilt ut genom att upprätthålla 0% provision för att acceptera kryptobetalningar eller för att behandla dem. Detta gäller för alla kryptovalutor som listas på plattformen. Detta gör plattformen extremt användbar för betalningar i kryptovalutor i utbyte mot varor och tjänster, och inte störs av höga avgifter för varje betalning. Allt som användare kommer att behöva betala är nätverksavgiften för myntens nätverk, men Hashbon själv tar inget ut.

Företaget erbjuder över 30 kryptovalutor i skrivande stund, varav de flesta är stora, populära mynt som Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Dash och liknande. Dessutom är det mycket enkelt att konvertera vilket mynt som helst till något annat mynt eller till och med till fiat. Hashbon stöder EUR, GBP, PLN, CZK och många andra.

Slutligen är det också värt att notera att Hashbon kan hantera utbetalningar via de flesta större traditionella betalningssystem. Det inkluderar Mastercard och Visa, Payoneer, PayPal, SEPA, iDeal, Sofort och andra.

Hashbon betalningsgateway har en enkel och flammande snabb integration, och allt som någon behöver är en enda kodrad. Detta är ännu bättre än Stripe, som kräver sju rader kod, och Stripe är känt för att vara lätt att integrera. Plattformen är också mycket säker enligt den europeiska AML-policynormen. Gränssnittet är intuitivt och lätt att hantera även för dem som aldrig tidigare haft erfarenhet av kryptobetalningar. För mer information om företaget och dess framsteg kan du följa det Telegram, Twitter, eller Reddit. Och om du känner för att bli medlem i samhället kan du också gå med i dess Telegramchatt.

Source link