Med expansionen av hela kryptomarknaden försöker nu investerare från hela världen få tillgång till virtuella valutor. Coinswitch är en av plattformarna som dagligen använder nya användare. Detta utbyte av kryptovaluta kunde locka mer än 10 miljoner användare i Indien och det förväntas fortsätta expandera i landet.

Om du inte vet vad Coinswitch är, hur det fungerar och om du kan registrera dig för det, kommer vi att berätta alla detaljer i denna Coinswitch -recension. Samtidigt kommer vi att gå igenom alla de viktigaste egenskaperna hos denna plattform och hur den kan hjälpa dig att köpa virtuella valutor på bara några minuter.

Vad är en kryptovalutautbyte?

Cryptocurrency -utbyten är plattformar som låter dig köpa och sälja virtuella valutor. Om du vill köpa Bitcoin (BTC) öppnar du helt enkelt ett konto på en börs, du sätter in pengar och köper de virtuella valutor du vill ha. Så enkelt fungerar en kryptovalutaväxling.

Under de senaste åren har dock tjänsterna som erbjuds av kryptobörser expanderat. Således skulle du inte bara kunna köpa och sälja kryptovalutor, utan du skulle också kunna lagra pengar, handla, använda hävstång, satsa dina mynt och till och med låna och låna ut digitala tillgångar.

Det är därför som virtuella valutaväxlingar nu är en av de grundläggande pelarna i kryptoekonomin. De låter användarna delta i olika handelsaktiviteter och har nära kontakt med kryptovalutamarknaden.

Användare över hela världen försöker nu få tillgång till virtuell valuta. Detta är ett faktum i Europa, Amerika och även Asien, inklusive Indien. Varje region tenderar att ha olika plattformar som följer lokala föreskrifter och som också stöder lokala valutor. Det finns också några internationella plattformar som kan ombord internationella kunder och som också erbjuder stöd till olika fiat -valutor.

Genom en kryptovalutaväxling kan användare också lagra sina mynt och skapa en diversifierad portfölj. Vissa plattformar är mer avancerade än andra och vissa av dem kan till och med ha bättre tjänster än andra. Dessa är dock mycket användbara för att låta användare delta i olika aktiviteter på kryptomarknaden.

Slutligen är några av dessa plattformar fullt reglerade i vissa jurisdiktioner, vilket gör det möjligt för användare att få tillgång till rättsligt skydd. Trots det förblir reglerna mycket olika mellan jurisdiktioner och plattformar. I det här fallet talar vi om ett utbyte som kunde hantera lagstiftningsmiljön utan större problem.

Vad är Coinswitch?

Coinswitch är en av de största kryptovalutabörserna i världen. Med fokus på den indiska marknaden tror denna börs att kryptoinvesteringar ska vara lika enkla som att beställa mat online. Det är därför de erbjuder ett användarvänligt gränssnitt för människor att köpa virtuella valutor.

Som de förklarar på sina officiell webbplats, de har centrerat sin vision kring att skapa ett investeringsekosystem som förenklar investeringar. Genom att kombinera transparent prissättning med ett omfattande kunskapsnav kan användarna fatta välgrundade beslut och trivas i en dynamisk digital investeringsvärld.

Coinswitch Kuber erbjuder nu ett brett utbud av kryptotillgångar för användare att köpa och sälja Bitcoin direkt till så låga som Rs. 100. Det är därför detta blev en mycket populär plattform för användare att delta i olika handelsaktiviteter och få unik tillgång till virtuella valutor.

Låt oss inte glömma att den indiska marknaden har påverkats av FUD och osäkerhet i reglerna. Därför är det värt att notera att denna börs gjorde en stor insats för att bli en fullt operativ kryptoplattform på den indiska marknaden. Tidigare har ett stort antal börser tvingats stängas av och många andra har nekats banktjänster.

Coinswitch Kuber är nu bland de bästa börserna på marknaden när det gäller tjänster som erbjuds den indiska marknaden. De erbjuder bästa möjliga priser i virtuella valutor, de har noll mäklaravgifter, ingen inlåsningstid och även omedelbar handel på mer än 100 kryptovalutor med bara ett klick.

Dessutom kan investerare börja med så lågt som Rs. 100 och handla med mer än Rs. 1 000 000 utan att stöta på problem. I de följande avsnitten kommer vi att dela några av de viktigaste egenskaperna hos detta utbyte och hur dessa funktioner blev mycket viktiga för användarna.

Coinswitch anses vara en icke-depåutbyte, vilket innebär att de aldrig skulle hålla dina virtuella valutor för dina räkning. Du kommer alltid att ha kontroll över dina mynt, vilket definitivt är viktigt när det gäller integritet och säkerhet. Detta är i linje med målet att göra hela handelsupplevelsen mer användarvänlig och minska friktionen mellan fiat-ekonomin och kryptoindustrin.

Coinswitch Kuber Huvudfunktioner

Coinswitch Kuber har många olika funktioner som är värda att analysera. En av de saker vi måste uppmärksamma när vi använder en växel är de funktioner som de erbjuder till användare. Låt oss nu se vilka dessa tjänster som erbjuds av Coinswitch och hur det blev en av de mest populära kryptobörserna för att köpa och sälja digitala tillgångar i Indien.

Mynt som stöds

Låt oss börja med de mynt som stöds. När vi väljer en kryptovalutautbyte för att handla på marknaden måste vi alltid titta på de mynt de erbjuder. Vi vill se till att de stöder flera digitala tillgångar, eftersom detta skulle låta oss bygga en kryptovaluta -portfölj som är diversifierad och balanserad.

Samtidigt skulle vi också förstå om denna plattform har fungerat för att göra så många krypto tillgängliga för användare som möjligt. I det här fallet är Coinswitch definitivt en plattform som du kan lita på när det gäller virtuella valutor.

Myntbrytare Kuber

Du skulle inte bara kunna köpa Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) och Litecoin (LTC) – några av de mest populära virtuella valutorna – men du skulle också ha tillgång till kryptovalutor med mindre kapital. I stället för att förlita sig på de största digitala tillgångarna, låter Coinswitch dig ha verklig tillgång till den virtuella valutamarknaden (som ständigt växer).

Dessutom finns det olika handelspar. Enligt deras FAQ -sektion har de mer än 45 000 krypto -utbytespar som användare kan byta. Det är inte en överdrift, de skrev bokstavligen:

”Coinswitch gör det väldigt enkelt att investera i kryptovaluta. Vi har över 45 000+ kryptokoinutbytespar tillgängliga som du kan handla anonymt med. Coinswitch är den enda destinationen för att handla eller köpa någon kryptovaluta med kreditkort. ”

Få kryptovalutabörser i världen kan säga att de erbjuder mer än 1000 handelspar. Det är därför som Coinswitch har gjort ett mycket bra jobb med dessa digitala valutor och handelspar. Trots det är det värt att ta hänsyn till att några av dessa handelspar kan ha låg likviditet, vilket betyder att de kanske inte är lika effektiva att handla som stora kepsar.

Insättningsmetoder

Att ha flera insättningsmetoder är också en mycket positiv sak. Vi vill se till att vi får tillgång till virtuella valutor med ett brett utbud av betalningsmetoder. Vissa börser accepterade bara kryptokurvor tidigare. Detta var en av de viktigaste frågorna som inte tillät adoption att växa.

De flesta kryptobörser har emellertid idag minst en valutabetalningsport. Det kan fungera genom en banköverföring eller genom att använda andra betalningsmetoder som PayPal, Skrill, Neteller eller kredit- och betalkort.

Coinswitch har gjort en stor insats för att erbjuda användarna INR -insättningar med både IMPS och UPI. Medgrundaren och VD för plattformen, Ashish Singhal, förklarade att de vill göra hela upplevelsen lika lätt som att beställa mat online (som redan nämnts tidigare). Det var därför det blev mycket viktigt för användarna att ha flera insättningsmetoder, inklusive fiat -valutor.

Numera kan användare sätta in pengar på plattformen, som nämnts ovan, med IMPS och UPI, men också genom kredit- och betalkort. På detta sätt kan investerare få tillgång till olika virtuella valutor på bara några få tryck (eller klick).

En annan positiv sak med Coinswitch -insättningsmetoder är att det inte finns några insättningsavgifter, vilket innebär att du skulle få hela beloppet du satte in. Dessutom finns det ingen inlåsningstid när du sätter in dina pengar. Du kan när som helst dra tillbaka dem om du bestämmer dig för att göra det. Tack vare detta tillvägagångssätt för insättningar kunde Coinswitch bli en av de största plattformarna för handel med digitala valutor på den indiska marknaden. Dessutom är det ett tydligt exempel på hur man hanterar svåra regler och hittar ett sätt att erbjuda de tjänster som kunderna behöver.

Är myntbrytaren säker?

Nu är en av de viktigaste frågorna som vi måste svara på om Coinswitch Kuber är en säker plattform. Detta är en mycket viktig fråga eftersom vi skulle hantera pengar på en online -plattform.

Låt oss inte heller glömma att Coinswitch är en kryptovalutautbyte som inte är förvaringsfri. Detta är annorlunda jämfört med andra börser som Binance eller Coinbase, eftersom plattformen inte skulle ha kontroll över dina mynt. Du skulle alltid vara ansvarig för dina medel.

Under de senaste åren har vi hört hur olika kryptovalutautbyten har tappat virtuella valutor för miljoner dollar på grund av hack. Om det händer förlorar användarna vanligtvis sina medel och de kan aldrig återkräva dem. Det är därför det är viktigt att analysera säkerheten för de plattformar vi använder.

Istället är det annorlunda med Coinswitch Kuber. Plattformen skulle aldrig ha kontroll över dina medel. De låter dig bara köpa de digitala tillgångar du vill ha i bara några enkla steg och med olika betalningsmetoder.

Utbytet är då säkert och legit eftersom det blev en erkänd kryptohandelsplattform på marknaden. Trots att du inte har kontroll över dina medel får du fortfarande tillgång till alla fördelar som en centraliserad börs kan erbjuda. Det betyder att dina medel skulle konverteras till andra digitala valutor utan att de använder dina medel eller behåller dem under långa perioder.

I grund och botten, eftersom de inte har en plånbokadress, kan hackare inte stjäla pengar från den, som det händer med andra börser. Detta är en mycket positiv sak eftersom du alltid skulle kontrollera dina medel.

Coinswitch Kuber Team

Coinswitch Kuber är en legit och erkänd börs som har fungerat i flera år nu. Att ha ett erfaren och erkänt team är en av de viktigaste sakerna i alla krypto- och icke-kryptoprojekt.

Grundaren och VD för plattformen Ashish Singhal, har varit en av huvudfigurerna som driver utbytet framåt.

Myntbrytare Kuber

Innan Coinswitch Kuber arbetade Ashish Singhal som grundare och VD för CRUXPay, ett öppet protokoll som förenklar sättet att använda krypto. Användare kunde skapa ett läsbart CRUX -ID som sedan kan användas för att skicka och ta emot betalningar.

Medgrundare och CTO för plattformen är Govind Soni, som tidigare grundade CRUXPay och arbetade sida vid sida med Ashish Singhal. Senare gick han vidare medfinansiering av Coinswitch Kuber.

Andra teammedlemmar inkluderar Vimal Sagar Tiwari (grundare och COO), Sharan Nair (Chief Business Officer) och många andra. Teamet försöker också expandera och få in nya talanger i företaget, vilket visar att de behöver fortsätta erbjuda nya och pålitliga tjänster till kunder i olika länder.

Du kan följa dem på sociala medier för att förstå vad de normalt gör och hur de fungerar för att erbjuda ännu bättre tjänster till investerare.

Vem stöder Coinswitch Kuber?

Coinswitch Kuber har stöttats av olika erkända venture -företag i världen. Dessa företag inkluderar bland annat Sequoia Capital, Ribbit Capital, Tiger Global och Paradigm. Detta visar att det finns flera stora företag på kryptomarknaden som stöder utvecklingen och expansionen av Coinswitch Kuber.

Samtidigt har Coinswitch Kuber presenterats på flera nyhetssajter från hela världen, bland annat Forbes, YourStory, The Economic Times, Live Mint, Cnbc NDTV och Tech Circle.

Slutord på CoinSwitch Kuber Review

Företag som Coinswitch har format kryptovaluta världen i åratal. Denna utbyte gör det möjligt för användare att få tillgång till virtuella valutor utan att behöva vara oroliga för att förlora sina pengar eller skapa ett konto på en kryptobörs.

Hela upplevelsen är mycket enkel och enkel, vilket innebär att processen är mycket användarvänlig. Tack vare kapitaltillförsel från några av de mest erkända företagen på kryptomarknaden är CoinSwitch Kuber nu en av de största och mest erkända börserna inom kryptoindustrin.

Om du vill köpa och sälja virtuella valutor blev CoinSwitch en av de bästa plattformarna för att göra det i branschen.Source link