Den senaste ökningen av kryptovalutans volatilitet har gjort det möjligt för scalpers och handlare att göra stora vinster. Det är dock inte alltid lätt att veta när man ska köpa eller sälja vissa digitala valutor. Dessutom, med altcoins och mindre virtuella valutor som lanseras dagligen är det svårt att välja de mest vinnande strategierna.

Altcoins och Micro-caps representerar en handelsmöjlighet

Handel på kryptovalutamarknaden är inte en lätt uppgift. Men det ger säkert stora möjligheter för handlare och investerare från hela världen som vill tjäna lite extra pengar i slutet av månaden eller till och med leva med ett dagshandelsjobb.

Fast Fortune Club är ett av dessa projekt som säkert skulle göra det lättare för dig att lära dig mer om kryptovalutor och mynt som kan vara redo att växa. Det är verkligen inte alltid lätt att välja de mest vinnande digitala valutorna. Av en eller annan anledning väljer vi alltid fel mynt.

Men oroa dig inte. Vi kommer att berätta i nästa avsnitt vilka är de viktigaste aspekterna du bör ta hänsyn till om kryptomarknaden.

Högsäsong

Om du har varit på kryptovalutamarknaden i flera år kanske du vet att det finns perioder som kallas “Altseasons.” Dessa höjdpunkter hänvisar till tider i kryptovaluta marknaden när mindre virtuella valutor växer snabbare än större digitala tillgångar.

Om vi ​​till exempel ser att Bitcoins relativa börsvärde jämfört med andra virtuella valutor faller i veckor och månader i rad. Vi bör överväga att vi befinner oss i en högsäsong. I många fall är vi dock inte säkra på vilka mynt vi ska välja. Det är alltid mycket viktigt att ha en diversifierad portfölj och undvika bedrägerier.

Inledande mynt erbjuder galenskap

Vi har också hört talas om det galna Initial Coin Offering (ICO) som kryptovalutamarknaden upplevde 2107 och 2018. Under dessa år fanns tusentals projekt som släppte sina tokens till marknaden.

Detta har skapat en situation där mikrokapselinvesterare trodde att var och en av de nya tokens som släpptes på marknaden skulle kunna ersätta Bitcoin eller Ethereum. Naturligtvis hände detta inte. Bitcoin förblev ledande inom kryptorummet tillsammans med Ethereum.

Under den tiden var det dock möjligt för handlare att göra mycket lönsamma affärer. Många ICO-tokens kunde massivt öka. De var dock inte en bra långsiktig investering. Faktum är att de flesta av dessa tokens förlorade mer än 98% av sitt värde och de flesta av dessa projekt dog.

Microcaps

Microcaps är alltid ett av de bästa sätten att komma tidigt i en investering. Huvudfrågan som handlare kan möta är relaterad till det faktum att det är svårt vilket mynt man ska välja. Dessutom, när en näringsidkare väljer ett mynt är det också mycket riskabelt att hålla det under långa perioder.

Det är därför det är mycket viktigt att alltid diversifiera våra investeringar snarare än att placera alla våra satsningar på ett enda mynt. De investerare som väljer den bästa digitala tillgången skulle definitivt få chansen att göra mycket stora vinster om mikrocaps virtuella valuta blir en större digital tillgång.Source link