Cartesi är en lager-2-plattform för utveckling och distribution av skalbara decentraliserade applikationer som introducerades via Binance Launchpad.

Cartesi DApps består av både blockchain och off-chain komponenter. Komponenter utanför kedjan körs inuti Cartesi-noder som representerar varje dApp-användares intressen. Cartesi-noder ger dApp-utvecklare reproducerbara Cartesi-maskiner, där storskaliga verifierbara beräkningar kan köras. Dessa verifierbara beräkningar integreras enkelt i smarta kontrakt med kraftfulla primitiver som ger starka konfliktlösningsgarantier. Att vara en lager-2-plattform är utrymmet mindre trångt och kan börja påverka CTSI-priset positivt.

Gränslös kodning

Du kan bygga smarta kontrakt med vanliga mjukvarustackar. Utvecklare kan ta ett produktivt steg från Solidity till det stora universum av mjukvarukomponenter som stöds av Linux, vilket är favoritplattformen för många utvecklare.

obegränsad

Skalbarhet

Cartesi möjliggör miljonfaldig beräkningsskalbarhet, datatillgänglighet för stora filer och låga transaktionskostnader samtidigt som Ethereums starka säkerhetsgarantier bibehålls.

Integritetsgarantier

Från spel där spelare döljer sina data till företagsapplikationer som körs på känslig data kan användare bevara integriteten på dina DApps med Cartesi.

sekretess

Descartes

Descartes utför massiva beräkningsuppgifter utanför kedjan på en virtuell Linux-maskin som är helt specificerad av ett smart kontrakt. Resultaten av beräkningarna är fullständigt verifierbara och verkställbara via kedjan av ärliga Descartes-nodlöpare, vilket bevarar Ethereums starka säkerhetsgarantier.

decartes

Låt oss granska CTSI-priset.

CTSI / USD – Prediction

ctsi

CTSI handlar över motståndszonen på $ 0,2845 och så länge det är över detta supportområde kan vi börja se ett steg mot $ 0,3465, $ 0,4303, $ 0,5661, $ 0,7019 och $ 0,7858. Underlåtenhet att hålla stödet på 0,2845 dollar kan leda till en nedgång mot 0,2107 dollar, vilket skulle vara ett bra område för lång CTSI. CTSI har ett bra stöd på $ 0.2107 och $ 0.1536.

CTSI handlas för närvarande till $ 0,303785 med ett börsvärde på $ 90,588,068. Dess handelsvolym 24 timmar var 11,139,359 dollar.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategier är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av som ett resultat av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link