SINGAPORE, SINGAPORE, 14 januari 2022, Chainwire

Curtis svärd, ett 3D NFT ARPG-mobilspel på blockkedjan, är glada över att kunna meddela att det har lanserats fullt ut på både Android och iOS. Projektet är det första GameFi-byggda spelet designat av det ursprungliga mobilspelsteamet “The Rise of Dragon”. Spelet är den första storskaliga 3D ARPG på blockkedjan.

Spelare kan nu utforska roliga blockchain-spel, interaktiva sociala nätverk och ett brett utbud av produkter och tjänster med fullständig autonomi. Curtis Sword erbjuder också fackföreningsmedlemmar en helt ny möjlighet att upptäcka sitt självvärde och ägna sig åt detta nya “metauniversum”.

Curtis Sword Assets Economy

Du hittar tre typer av tillgångar på blockkedjan: Curtis Sword Coin (CSC), GOL (Guld) och NFT rekvisita. CSC används huvudsakligen för aktiviteter i kedjan, inklusive köp av NFT-utrustning, uppgraderingar, transaktioner och karaktärsartiklar. Pantbrytning m.m.

GOL (Guld) är spelets symbol. På kartan är den tillgänglig för alla spelare. Det kan ta många olika former. Huvudmålet är att investera i skattgruvan genom att handla med NPC:er som smeder och köpmän. GOL används främst för aktiviteter i spelet, såsom majoriteten av guldproduktionsintäkterna, köp av kopieringsbiljetter och så vidare.

NFT är spelets tredje största ekonomi. Du kan direkt byta ut CSC-tokens från vanliga blindboxar och mystiska blindboxar mot okända NFT-föremål. Samtidigt kan du sälja dina NFT-artiklar eller köpa andra föremål på NFT-marknaden. NFT-artiklar, vilket innebär att du kan få kalkylerbara inkomst under striden och oväntade NFT-postintäkter. Dessa föremål kommer att ge hög avkastning på grund av deras sällsynthet och stridskraftsvärde.

Tokenomics

I Curtis Swords värld finns det två digitala valutor: Curtis Sword Coin (CSC) och Gold (GOL). Som ett resultat, för att säkerställa skalbarheten hos Curtis Sword-spelet, kräver plattformen viss fysisk token-grupptilldelning.

Det totala antalet CSC tillgängliga tokens är 210 000 000. Den maximala dagliga produktionen är 120 000. Produktionsminskningsmekanismen kommer att aktiveras när produktionen når 105 000 000, och Sword Coin kommer att minska den dagliga produktionen till 60 000. Plattformen kommer att utlösa produktionsminskningsmekanismen igen om produktionen når 157 500 000, och den dagliga produktionen kommer att sjunka till 30 000, och så vidare.

GOL-tokens har en maximal tillgång på 100 000 000 000. GOL är en onlinevaluta som kan utforskas, köpas, handlas och bytas i Curtis Sword-universum. Det medför också mer betydande risker och ekonomiska fluktuationer, vilket kräver ett stort utbud för att säkerställa att varje spelare har tillräckligt att använda i Curtis Sword-universum.

Det totala maximala utbudet av GOL-tokens i spelet är begränsat till 100 000 000 000 GOL, vilket gör dem lättare att få tag på och mer praktiska än CSC.

Gå med för att spela Curtis Sword!

Alla har samma möjlighet, och genom att börja med samma grunder kan du utveckla din egen spelstil genom att välja rekvisita som du utrustar för att öka spelglädjen och öka intäkterna.

Varje sektion av spelterminalen utanför kedjan är baserad på den roll som spelas: strid genom nivåer, kopieringsritning, torn av ask (överlevnadsläge), stegtävling (rankningsläge) och skattgruva (utvinning av löften). Formeln för beräkning av rang och stridskraft kan ge motsvarande guldvinst. Den initiala investeringskostnadens återbetalningsperiod är för närvarande 10 till 15 dagar.

Om Curtis Swords

Curtis Sword är det första 3D NFT ARPG-spelet i blockkedjan, som försöker omdefiniera metaverse-spel. Spelet finns tillgängligt på mobiltelefoner, både i IOS- och Android-versionerna. Det är ett P2E-spelekosystem, där spelare kämpar mot tuffa chefer och tjänar NFT:er som är värda lukrativa vinster. Samlingen av NFT:er ger belöningar som backas upp av digitala valutatillgångars avkastning.

Du kan få mer information om spelet på deras;

Hemsida: https://www.curtisswords.xyz/

Telegram: https://t.me/curtissword

Twitter: http://twitter.com/curtissword_nft

Medium: https://medium.com/@curtissword1

Disharmoni: https://t.co/pbpp1eVNAY

Youtube: https://youtu.be/QYsMzxl15yk

Kontakter

Source link