Decentraliserat finansprotokoll Curve har lanserat en ny typ av token swap med Synthetix-protokollet som en bro. Inte allt är vad det verkar med det nya erbjudandet, och det kommer sannolikt bara att tilltala valar.

Innan degenbönderna flockar till protokollet och söker nästa snabba pengar, finns det några saker som bör klargöras. I sin dokumentation om tvärtillgångsbyten förklarar Curve att det finns några försiktighetsåtgärder med dem som den genomsnittliga DeFi-användaren behöver vara medveten om.

Bäst för endast valar

Swapparna använder routingprotokoll på Syntetik, som studsar tillgångar via sin egen stablecoin, sUSD eller andra. Detta kan vara kostsamt när bensinpriserna är höga, vilket har varit ganska mycket den senaste månaden. Blogginlägget uppskattade cirka 80 USD för ett byte och föreslog att de bara passar för stora affärer. Dessutom finns det en handelsavgift på 0,38% att svälja.

Med detta i åtanke har cross-asset swappar mycket liten glidning. Därför kan de hantera sju och åttasiffriga affärer utan glidning. De tar dock sex minuter på grund av avvecklingsperioden för Synthetix, så priserna kommer sannolikt att röra sig under den perioden. Återigen är det osannolikt att valar blir förvirrade av detta.

Det finns två separata affärer inblandade, och efter bekräftelse kommer användaren att få en ERC-721 unik NFT (icke-fungibel token) som representerar handeln. Efter den långa väntetiden kan handeln slutföras eftersom måltillgången sedan kan utfärdas. Alla tillgångar som delar en pool med en synth (som sUSD, sETH och sBTC) kan handlas.

Den använde exempel av DAI till renBTC, som måste hoppa till sUSD och sedan till sBTC innan de utfärdas i renBTC. Curve bekräftade att endast de med stora affärer kommer att dra nytta av ett sådant system;

”Fördelarna med dessa swappar är tydligast när bytesbeloppet är större än $ 1m USD motsvarande. Som sådan ger initieringen av en swap en stark indikator för andra marknadsaktörer att en andra swap efter avveckling kommer att komma. ”

Synthetix är i färd med att distribuera sin Layer 2-plattform för dem som inte har gas att bränna.

CRV-prisuppdatering

Curve Finance är en av de mest populära DeFi-protokoll för närvarande i bruk men det har inte återspeglats i dess token-prisutveckling 2020, vilket minst sagt varit olyckligt.

För närvarande är dock Curve DAO Token (CRV) priser på en höjning med att ha ökat 20% under det senaste dygnet för att nå $ 1,63, enligt Coingecko.

CRV har skakat av sina prestationsfrågor för 2020 och ökat hela 115% under de senaste sju dagarna. Det är fortfarande långt ifrån sin rekordhöjd i mitten av augusti 2020 på över $ 54, dock.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link