DAO Maker har återskapat riskkapitalinvesteringar för massor. Kraften att investera i projekt i ett tidigt skede ligger inte längre hos kapitalisterna.

DAO Maker tillhandahåller en plattform för projekt för att säkra finansiering. Denna finansiering tillhandahålls inte bara av den rika individen. DAO Maker tillhandahåller kraft till de vanliga detaljinvesterarna att investera i projekt i ett tidigt skede i såddrundor. Om du har så lågt som $ 50 kan du fortfarande vara VC. Denna befrielse och frihet för den lilla investeraren kommer snart att börja spegla DAO Pris.

DAO Maker har lyckats samla in pengar enligt vad som anges nedan

DAO-statistik

Token Utilities

Alla supportprodukter från DAO Maker innehåller DAO-token i deras avgiftsstruktur. Detta inkluderar dTeams, Social Mining, YieldShield och Staking 2.0. Belöningspoolen finansieras varje månad. Stakers röstar om finansieringssökande och belönar poolinköp. DAO-tokeninnehavare får plattformsprioritet, åtnjuter ett differentierat cashback-system och mer.

DAO Utility

Social Mining

Social Mining gör det möjligt för företag att kategorisera förvärvade innehavare och ytterligare veterinär, träna och distribuera dessa användare som skickliga bidragsgivare till ekosystemet. Detta gör att gemenskapens insatser kan automatiseras, samtidigt som samhället placeras i förarsätet

Staking 2.0 och Yield Shield

En tillståndslös verktygslåda som gör det möjligt för tokeniserade startups att övervaka och öka deras användares sekundära marknadsinvolvering. Det drivs av våra verktyg för kedjanalys, med tillägg av nya resurser som gör deltagande i likviditetsbrytning säkrare och fri från smart kontraktsrisk.

dTeams

dTeams är Social Mining on Steroids. En direktanslutning för företag som längtar efter snabba framsteg. Det effektiviserar tillströmningen av bidrag genom en rad olika applikationer och instrument till användarnas förfogande. dTeams liknar den perfekta infrastrukturförstärkningen och möjliggör enkel övervakning genom det allmänt tillämpliga CRM-tillvägagångssättet

Projekt på DAO Maker

Några av de projekt som samlade in pengar via DAO Maker är som nämns nedan:

Vägkarta

Låt oss nu granska DAO Price

DAO / USD – Prediction

DAO USD

DAO handlar för närvarande nära motståndszonen på $ 4,70. Om det kan bryta motståndet och stänga några fyra timljus ovanför den här zonen kan vi börja se ett snabbt steg mot $ 4,86, $ 5,12, $ 5,45, $ 6,41, $ 7,97, $ 9,52 och $ 10,48. Underlåtenhet att bryta motståndet kan leda till ytterligare ackumulering och sjunka mot de nedre stödzonerna på $ 4,32 och $ 3,91 innan du fortsätter vidare.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, besök Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link