Panama City, Panama, 7 september 2021,

deBridge, ett protokoll för interoperabilitet och överföring över kedjor, är glada att kunna meddela att en finansieringsrunda på 5,5 miljoner dollar har avslutats för att skapa en ny era av interoperabilitet över kedjor.

deBridge är tacksam för att få stöd och stöd från fantastiska partners inklusive den strategiska ledaren ParaFi. I rundan deltog även Animoca Brands, Huobi Ventures, Lemniscap, Crypto.com Capital, MGNR, IOSG, Fundamental Labs, bitScale, DFG, Chorus, SkyVision Capital, LAO, GSR, AngelDAO, NeptuneDAO, D64, Axia8 Ventures, Mounir Benchemled, Gabby Dizon, Santiago R. Santos och andra.

deBridge startades när teamet upplevde problem med interoperabilitet över kedjor och bytte själva, och det fanns ingen enhetlig och bekväm lösning. Projektet påbörjades under Chathonlink Spring 2021 Hackathon, där laget tog det stora priset bland mer än 140 begåvade team över hela världen.

“Det insamlade kapitalet kommer att hjälpa till att bygga infrastruktur och decentraliserade tjänster som gör att alla protokoll kan expandera till alla blockchain-nätverk för att uppnå större skalbarhet, samtidigt som de smidigt kopplar ihop protokollkomponenter i olika ekosystem”, säger medgrundare och projektledare Alex Smirnov.

Det första steget blir mainnet -lanseringen senare i år som kommer att stödja Ethereum, BSC, HECO, Polygon och Arbitrum. Den första fasen av protokollet kommer att göra det möjligt för projekt och användare att utföra växlingar och överbrygga över kedjor och att börja integrera med eller bygga ovanpå deBridge.

”När DeFi blir ett flerkedjigt fenomen kommer decentraliserade broar som kan överföra värde mellan olika ekosystem att bli allt viktigare. Vi är glada att stödja deBridge -teamet när de bygger en produkt som möjliggör förflyttning av kapital mellan Ethereum, Arbitrum och bortom ”-Nick Chong, investeringsanalytiker på ParaFi Capital.

”Med tillkomsten av en mogen multi-blockchain-miljö har en sammanhållen webb för kedjekommunikation blivit inte bara ett behov, utan en nödvändighet. På grund av dess tekniskt sofistikerade karaktär ses den ständigt utvecklande uppfattningen om “interoperabilitet” fortfarande som en av de tuffaste nötterna att spricka i blockchain-världen. Vi tror att Alex och deBridge-teamet har det som krävs för att ta itu med fragmenteringen av ekosystemet och föra oss närmare användarvänlig och effektiv multikedjevision när kryptoindustrin går mot den vanliga adoptionen. ” –Roderik van der Graaf, Managing Partner på Lemniscap

deBridge ser fram emot att samarbeta med sina fantastiska supportrar för att underlätta interoperabilitet mellan kedjor i blockchain-ekosystemet och för att låta projekt och användare bygga innovativa produkter och primitiv, inklusive smarta kontrakt och korsa kedjans sammansättning och överbrygga alla godtyckliga tillgångar-din favorit NFT ingår.

Om deBridge

deBridge är ett interoperabilitets- och likviditetsöverföringsprotokoll mellan olika kedjor som möjliggör verkligt decentraliserad överföring av tillgångar mellan olika blockchains. Korsförbindelse mellan deBridge smarta kontrakt drivs av nätverket av oberoende orakel/validerare som väljs av deBridge-styrning. deBridge -protokollet är en infrastrukturplattform och en hooking -tjänst som syftar till att bli en standard för:

  • Tvärkedjans sammansättning av smarta kontrakt
  • Växlar mellan kedjor
  • Överbrygga alla godtyckliga tillgångar
  • Överbryggning av NFT
KontakterSource link