Decentralnad (MANA) är nu bland de 50 största kryptovalutorna i världen. På mindre än sju dagar registrerade denna virtuella valuta en prisökning på över 333 % enligt data försedd av Coingecko.

Decentraland (MANA) stiger med 333 %

Decentraland, en av de största Metaverse kryptovalutorna har nu ökat med över 333% på bara några dagar. Detta kommer efter Facebooks beslut att byta namn till Meta och fokusera på Metaverse.

MANA är känt för att vara en kryptovaluta som används på Decentraland Metaverse. Denna ERC-20-token har registrerat en massiv prishöjning som pressade den virtuella valutan till över $3,90 i skrivande stund. Detta visar att människor och investerare tror att Facebook kan ha något redo för Metaverse som kan ha en positiv inverkan på MANA och andra digitala valutor.

Facebooks beslut att byta namn och fokusera på metaversen har också haft en inverkan på andra Metaverse kryptovalutor som Axie Infinity (AXS). Andra mynt kan också påverkas positivt av expansionen av Metaverse när andra stora företag börjar fokusera på dessa virtuella världar.

På bara tre dagar flyttade MANA från under $0,80 till nästan $4 per mynt. Detta resulterade i en prisökning inte bara i USD utan även i ETH och BTC. Detta representerar en tillväxt på 400 % på bara tre dagar efter Facebooks tillkännagivande.

Kryptovalutamarknaden upplever för närvarande en expansion av ett brett utbud av virtuella valutor. Vi har sett Shiba Inu (SHIB) stiga och överträffa Dogecoin (DOGE). Shiba Inu kunde faktiskt nå de 10 bästa kryptovalutamarknaderna, något som få mynt har gjort tidigare.

Huvudfrågan är att förstå vad som händer med kryptovalutamarknaden och hur länge vi kunde se virtuella valutor öka i pris som vi har sett under de senaste månaderna. Låt oss inte glömma att virtuella valutor som släpptes av Initial Coin Offerings (ICOs) under tjurmarknaden 2017 nådde mycket höga värderingspriser innan de började gå lägre.

Under tiden, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) och Cardano (ADA), de största virtuella valutorna i världen. Handlas för närvarande stabilt utan stora förändringar de senaste timmarna. Icke desto mindre kan kryptovalutamarknaden förändras när som helst och digitala tillgångar kan röra sig högre och lägre på bara några minuter. Förra veckan kraschade Bitcoin flash till 57 000 $ från 61 500 $ och sedan fick den inte bara 61 000 $ utan den översteg 62 000 $.Source link