Decentraliserad VPN-plattform Deeper Network har avslöjat detaljerna i lanseringen av DPR-token-insättning samt en steg-för-steg-guide för dess likviditetsinsats.

Enligt rapporter, satsningen gör det möjligt för användare (spelare) att tjäna enorma APY på sin satsning på Deeper Network. Meddelandet om DPR-insats möttes av spänning av hela samhället. Dessutom, Djupare nätverk samarbetade med Raze Network för att skapa ett globalt P2P-nätverk. Detta kommer att stärka de riktiga användarna av internet och bana väg för nästa generation av webben

Insättning av belöningar så höga som 1800% APY

Lanseringen av Deeper Network DPR-satsning är en välkommen utveckling i Deeper-ekosystemet. Intresserade kan spela DPR-tokens och därefter tjäna enorma APY.

Eric Ma, CMO på Deeper Network, avslöjade på Twitter att andelen belöningsbelöningar kan nå så högt som 1800% APY.

DPR-satsning på Deeper Network kräver inte heller någon låsperiod och så att användare enkelt kan ta bort sina tillgångar när som helst.

Steg för steg-process med DPR-satsning
 1. Det första steget är att ladda ner TokenPocket-appen på din telefon
 2. Nästa är att öppna och importera dina ERC-20 plånböcker. Se till att det är samma plånbok som används under IDO: erna.
 3. Välj sedan ikonen “Upptäck” och klistra sedan in den här webbadressen – “https://deeper.network/staking”.
 4. Du måste sedan öppna insättningssidan. Välj “Visa kontraktinformation” och klicka sedan på “Hämta Uniswap DPR-USDC LP”. Den här åtgärden överför dig omedelbart till Uniswap-poolsidan.
 5. Nästa är att lägga till likviditet. Användare kan göra detta genom att ange sin valda mängd DPR-tokens, motsvarande USDC-belopp visas automatiskt i den nedre rutan.
 6. Klicka på “Lägg till likviditet” och bekräfta sedan transaktionen i TokenPocket-applikationen. Det är viktigt att notera att insatser krävs för att ha en del ETH för att betala för gasavgifter.
 7. Efter bekräftelse på TokenPocket måste tagare också godkänna transaktionen på Deeper Network stake-sidan. Användare behöver bara klicka på “Approve DPR-USDC LP”, ansluta till din plånbok och sedan “Bekräfta” transaktionen.
 8. Slutligen behöver användarna helt enkelt klicka på “Stake DPR-USDC LP” och sedan ange mängden DPR / USDC-par de är villiga att satsa. När insatsen är klar kan användarna omedelbart se belöningsikonen bredvid följande val.
 • Användare kan klicka på “Belöning” för att hämta sina intäkter
 • “Dra ut” för att ta ut likviditet i sin plånbok Klicka på “Belöning” för att göra anspråk på din intjäning.
 • Slutligen, “Dra ut allt och belöning” för att göra anspråk på både likviditet och belöning till sin plånbok på en gång.

Intressant är att det decentraliserade VPN-nätverket DPR-token nu är tillgängligt på DeFi-plattformen Uniswap. Denna lista kommer efter dess slutförda IDO-händelse på starttändningen för tändningen.

DPR-pris

Vid tiden för skrivning, handlade DPR-token till 0,178516 $, med en handelsvolym 24 timmar på 8 734 864 $.

Deeper Network genomförde sin ICO den 8 april 2021. DPR-tokenpriset vid lanseringen var 0,02 USD. Imponerande har token visat en ROI på över 900% under de senaste 7 dagarna.

Cryptorank Deeper Network

Källa: https://cryptorank.io/ico/deeper-network

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

Ta reda på mer om Deeper Network på Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link