Tokyo, Japan, 16 december 2021, Chainwire

Det blockchain-aktiverade njut-att-tjäna-kortplaceringsspelet Deesse meddelade att dess tidiga startfinansiering stängdes, med hela 2 miljoner dollar insamlade, rapporterat den 7 december 2021.

Deesse-teamet utfärdade en bedrägerivarning i måndags och påstod att det finns bluffförsäljningar som riktar sig till fans som använder Deesses varumärke och IP. En del kunde till och med spåras från områden som är begränsade.

I en nyligen Twitter-inlägg, nämnde det att Deesse-polletter inte har präglats eller till försäljning ännu. Alla officiella meddelanden om försäljningen kommer att finnas tillgängliga på tjänstemannen Twitter-konto.

Gruppen varnade också investerare att inte dela plånboksnycklar eller ge e-postadresser eller lösenord till någon. “Säkerheten för följare och deras konton är mycket viktig för oss”, sa Deesse-teamet, “FAKE-grupper, vilseledande information och bedrägliga inlägg låtsas vara partners som de har auktoriserat. Var medveten om att det inte pågår någon offentlig försäljning för närvarande.”

Deesses team försökte ta dessa bedrägerier på ett positivt sätt och kommer att lansera Goddess NFT-rean mycket snart. De goda nyheterna för Deesse-teamet är att det ser ut som att projektet får trafik på den nuvarande marknaden och teamet ser fram emot att kryptonatives deltar i projektet efter det officiella tillkännagivandet i sociala medier.

Om Deesse

Deesse är ett blockchain-aktiverat njut-att-tjäna kortplaceringsspel. Deesse syftar till att störa njut-att-tjäna-ekosystemet med fokus på hållbarhet och mognat spelteknik/konststöd, och bygga ett njut-att-tjäna-mobilspel med strider. Gudinnor i Deesse är samlarbara NFT:er som är en integrerad del av spelet. Spelare kan skapa otaliga unika strategier baserade på gudinnor utrustade med olika vapen och utrustning.

Officiella Deesse-länkar

Officiell hemsida:https://deesse.art/

Vitt papper:https://docs.deesse.art/

Twitter:https://twitter.com/deesse_2021

Telegram:http://t.me/deesse2021

Disharmoni:https://discord.gg/dE86Wbp53f

Kontakter

Presidentassistent

Source link