Tortola, Brittiska Jungfruöarna, 9 september 2021,

Gamified decentraliserad finansieringsplattform DeFi Land har genomfört sin första investeringsrunda till ett värde av 4,1 miljoner dollar. Flera dussin investerare har tilldelat kapital till detta projekt under de senaste veckorna. Begreppet gamifierande investeringsåtgärder kan göra DeFi mycket mer tilltalande och tillgängligt.

DeFi Land är ett simuleringswebbspel med flera kedjor för att introducera mainstream till decentraliserad finansiering. Ännu viktigare, det gamifierar alla aspekter av traditionella DeFi -protokoll och skapar intuitiva och pedagogiska lösningar för dem som utforskar alternativa finanslösningar. Att göra decentraliserad finansiering mer tillgänglig för en global publik är en avgörande prioritet för DeFi Land -teamet.

Efter den framgångsrika första investeringsrundan kan teamet se framåt. Investeringsrundan på 4,1 miljoner dollar ger ekonomiskt stöd från över 40 investerare, som är välkända och respekterade namn inom krypto- och blockchain-industrin. Deltagarna inkluderar, men är inte begränsade till, Animoca Brands, Alameda, Jump Capital, NGC Ventures, Solana Foundation, Gate.io, MXC, Solar Eco Fund, Youbi Capital, och så vidare.

Brian Lee, VC på Alameda uppgav att: “Defliland är en otrolig blandning av de två mest intressanta sakerna som händer i krypto just nu – spel och defi. Vi tror att Defiland kan vara en riktig spelväxlare när det gäller att få tillfälliga spelare och krypton återförs till defi ”.

Sådant uttalat stöd från investerare bekräftar livskraften för vad DeFi Land vill uppnå. Att bygga en lösning som samlas över olika protokoll är avgörande för att få DeFi till en vanlig publik. Dessutom kommer plattformen att stödja icke-fungibla tokens (NFT) och introducera en play-to-earn-modell med prestationer, uppgifter, strider och andra lösningar för att tjäna inkomst.

När laget lägger till NFT kommer de att ge fördelar för tokeninnehavarna. Varje NFT i detta ekosystem representerar ett unikt spelobjekt, inklusive träd, byggnader, traktorer och andra gårdsrelaterade objekt. Dessa spelföremål introducerar nya möjligheter att låna eller låna ut pengar, vilket ger likviditet, belönar jordbruk, etc.

Skapandet av inhemska NFT är bara en aspekt av DeFi Land. Befintliga icke-svampbara tokens kommer att få ett nytt “liv” genom ytterligare verktyg. Med SolananaMonkeyBusiness NFT som exempel kommer det att generera apor som springer runt i din DeFi Land -spelmiljö. Spelare kan interagera med dessa apor och lägga till ett extra lager av interaktivitet och interoperabilitet.

En spännande aspekt om DeFi Land är hur vädret i det här spelet återspeglar de nuvarande marknadsförhållandena. Spelare kan se fram emot soliga dagar, även om det kommer att bli dåliga väderdagar också.

Enligt färdplanen håller laget på att slutföra DeFi Land -integration med Serum och Raydium. En betaversion av plattformen kommer att publiceras under fjärde kvartalet 2021, liksom NFT -marknaden. Dessutom kommer fler Solana -protokoll och andra blockchains – inklusive Ethereum och Binance Smart Chain – att inträffa under de kommande månaderna.

Dessutom kommer DeFi Land att fokusera en utbildning genom ett dedikerat ”pedagogiskt läge”. Det är ett övningsläge för detaljhandelsanvändare, så att de får bättre insikter om vad de kan förvänta sig i denna gamifierade miljö. Senare i år kommer det övergripande gränssnittet att förbättras för att göra onboarding av icke-krypto-användare till DeFi mer enkelt och tilltalande.

Om DeFi Land

DeFi Land är ett webbkamera med flera kedjor för jordbrukssimulering som skapats för att spela decentraliserad finansiering. Vårt spel kommer att ha alla funktioner som traditionella plattformar har, men det kommer att samlas allt på ett ställe. DeFi Land spelar decentraliserad finansiering genom att göra investeringsverksamhet till spel.

https://defiland.app/

KontakterSource link