Road Town, Brittiska Jungfruöarna, 8 december 2021,

OpenOcean, världens ledande DeFi- och CeFi-protokoll för full aggregering, är glada över att tillkännage den framgångsrika aggregeringen av Arbitrum såväl som dess ledande decentraliserade börser – UniSwap v3, Balancer v2, SushiSwap, Curve, DODO, Synapse och Swapr. Det kommer att göra det möjligt för OpenOcean-användare att handla med maximal avkastning på flera Ethereum Layer-2-konstruktioner.

“Å ena sidan vet vi att våra användare handlar på Ethereum och har bett oss att samla fler Layer-2-lösningar för att få tillgång till kostnadseffektiv och snabb handel samtidigt som de fortfarande är i Ethereums ekosystem. Å andra sidan vet vi också att några av våra användare har varit tveksamma eller direkt ovilliga att handla på Ethereum på grund av kostnaden. Med Arbitrum-aggregationen mosar vi två potatisar med en gaffel och våra användare kan byta runt i handelsuniversum med one-stop-handel på OpenOcean” Cindy Wu, medgrundare av OpenOcean

Arbitrum, en Layer-2-skalningslösning ovanpå Ethereum, har nyligen fått seriöst engagemang från stora aktörer och en snabb ökning av total value locked (TVL). Nätverket är utvecklat med optimistisk rollup-teknik som utför transaktioner på Layer-2 och skickar in data till Layer-1. Dess DeFi-upplevelse är densamma som Layer-1 förutom transaktionskostnaden, som är dramatiskt lägre än Ethereum.

“Vi är glada över att ha Open Ocean anslutit till Arbitrums ekosystem. Lågt glidande aggregerad DEX-handel är ett fenomenalt användningsfall av Arbitrums låga kostnad och omedelbara bekräftelse, vilket ger en utmärkt upplevelse för DEX-handlare.” från Steven Goldfeder, VD för Offchain Labs.

OpenOcean är en integrerad del av Web3, och erbjuder användarna maximal avkastning på decentraliserade tillgångar över flera nätverk utan att ta ut ytterligare avgifter. Aggregeringen av Layer-2-konstruktioner ger möjligheten att ytterligare minska de avgifter som användarna betalar på Ethereum på grund av överbelastning i nätverket.

På grund av sin fantastiska teknologi, team och snabba lansering har Arbitrum blivit den obestridda Layer-2-ledaren med 40 %+ marknadsandel av Layer-2 TVL. Den har också den största volymen och det högsta antalet användare bland Ethereums Layer-2-konstruktioner.

Om Arbitrum

Utvecklat av Offchain Labs, Arbitrum är en “Optimistic Rollup” skalningslösning för Ethereum. Det skalar appar omedelbart, minskar kostnader och ökar kapaciteten, utan att offra Ethereums säkerhet. Portering av kontrakt till Arbitrum kräver inga kodändringar eller nedladdningar eftersom Arbitrum är helt kompatibelt med de flesta befintliga Ethereums utvecklarverktyg. Arbitrum har lanserat Arbitrum One på Ethereums huvudnät och teamet arbetar redan med hundratals projekt som bygger på Arbitrum One.

För mer information, besök: https://offchainlabs.com/

Om OpenOcean

OpenOcean är världens första DeFi och CeFi full aggregator. OpenOceans intelligenta routingalgoritm hittar det bästa priset och låga glidningen för handlare över centraliserade och decentraliserade börser utan extra avgifter. Som en engångshandelsingång har den samlat stora DEXer över offentliga kedjor, inklusive Ethereum och Layer 2, Binance Smart Chain, Avalanche, Polygon, Solana, Fantom, HECO, TRON, Ontology och en CEX (Binance). OpenOcean kommer att fortsätta att stödja cross-chain-byten via broar och cross-chain-protokoll, samla fler DeFi- och CeFi-produkter och lansera intelligenta förvaltningstjänster.

För mer information, besök: https://blog.openocean.finance/

Håll utkik: Hemsida | Twitter | Telegram

Kontakter

Source link