Det finns för närvarande fler decentraliserade finansplattformar än vad som kan räknas, med mer lansering varje dag, men en som kan vara värt att hålla ett öga på är Rari Capital.

Rari Capital har förblivit till stor del under DeFi-radaren sedan lanseringen i juli 2020. Det finns inte ens på DeFi Pulses lista, som nu är 65 protokoll starka. Det betyder dock inte att teamet inte har innoverat och skapat nya branschpartnerskap.

Protokollet är en avkastningsaggregat som följer en etos för avkastningsgenerering genom användning istället för spekulation. Rari Capital är faktiskt en robo-rådgivare för DeFi som optimerar för högsta möjliga avkastning.

Produktchef för Messari Crypto, Florent Moulin, ser mycket potential i protokollet och dess ursprungliga styrningstoken, RGT, som han säger är undervärderad och kan vara en av de nästa “DeFi blue chips.”

DeFi-integrationer

Rari har redan integrerat med ett antal högre profil DeFi-protokoll, inklusive Aave, Compound Finance, mStable, dYdX och Saffron Finance. Fler integrationer är på väg med Alpha Homora, Curve Finance, Keeper DAO, Enzyme och CREAM Finance.

Det erbjuder tre poolstrukturer; en stabil pool som interagerar säkert med uteslutande granskade kontrakt, en avkastningspool som maximerar avkastningen till varje pris och en ETH-fond som arbetar för att leverera säker och stabil avkastning med ETH som bastillgång.

Moulin, som uppgav att han var en tokeninnehavare, utropade att Rari Capital var mycket mer än bara en avkastningsaggregat, och betonade deras senaste produkt, Fuse.

“Deras sista produkt vid revision, Fuse, ger DeFi en helt ny primitiv: en ostoppbar anpassad penningmarknadsdistributör, som gör det möjligt för alla att skapa penningmarknader för alla tillgångar, med alla parametrar.”

Teamet har också arbetat aktivt med att integrera Lager 2 skalningslösningar med utvecklingen av en automatiserad marknadsförare som använder optimistiska samlingar. Det utvecklar också en decentraliserad rebalancer med Starkware för konsensus och tillhandahålla likviditetsincitament på Loopring för att stimulera gasfria LP-tokens swappar, tillade han.

Protokollet genomgår för närvarande en Quantstamp-granskning och rapporterar en säkerhetsnivå på 3,1 miljoner dollar.

RGT-priset ökar till ATH

Rari Governance Token, RGT, gjorde en monumental 85% ökning föregående dag. För idag har den fortfarande en imponerande 24-timmarsvinst på 20,3%. Oavsett om det var ett resultat av Messari-shill eller det allmänna marknadssentimentet återstår att se.

RGT handlas för närvarande till $ 8,85 efter att ha nått en heltidshöjd på $ 9,38 igår. Det har ökat med över 177% under de senaste sju dagarna, enligt Coingecko. Det cirkulerar strax under 8 miljoner token, vilket ger det ett marknadsvärde på drygt 70 miljoner dollar, vilket är ganska litet jämfört med DeFi-jättarna.

Gå med oss ​​på Telegram för att ta emot fria handelssignaler.

För mer information om kryptovaluta, kolla in Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link