Delhi, Indien, 12 oktober 2021,

Derived Finance, en plattform för syntetisk handel med flera kedjor, slutförde framgångsrikt en finansieringsrunda som samlade in mer än 3,3 miljoner dollar över mer än 30 riskkapitalfonder. Några av de största företagen inom kryptoinvesteringar deltog i finansieringsomgången, ledd av GSR och inklusive AU21, Poolz, Nabais Capital, Dweb3, Occamfi, Genblock Capital, bland andra.

De deltagande venture -företagen var entusiastiska över värderingsförslaget för Derived, liksom de utvecklingsframsteg som hittills har gjorts. I grunden tar Derived sitt namn från härledda (eller syntetiska) tokens, som är representativa för riktiga tokens, aktier eller tillgångar. Detta gör det möjligt för handlare av tillgångarna att äga dem utan att behöva behålla den underliggande tillgången, och alla tillgångar med ett pålitligt eller lätt spårbart pris kan handlas med hjälp av härledda tokens. Fördelen med att använda härledda tokens är att användare kan få exponering för tillgångarna, vilket ger hävstång för att handla både digitala och traditionella tillgångar medan de fortfarande bor i ett decentraliserat blockchain -ekosystem.

Bharat Verma, VD för Derived Finance, sa som svar på den framgångsrika finansieringsomgången: ”Vi är tacksamma till alla investerare som satte tillbaka sin tro på oss och gick med i insamlingen. Mer än 30 Venture -fonder deltog i finansieringsomgången, med över 3,3 miljoner dollar insamlade. ”

Han lade till, “Tillsammans kommer vi att använda synergierna för att bygga Derived Finance, som är nästa generations Multi-chain Synthetics Trading Platform.”

Med de insamlade medlen utvecklas nyckelfunktioner för plattformen för derivat finans. Multi Chain Support kommer att vara nyckeln för plattformen att fungera i en mängd olika kryptoekosystem, och teamet planerar att vara den första och enda multi-chain-syntetiska handelsplattformen. Den nuvarande sortimentet av ekosystem som stöds inkluderar Polkadot, Ethereum, Binance Smart Chain, Cardano och Avalanche, med ytterligare kapacitet planerad för alla större kedjor i framtiden. Att ta ut belöningar för handlare är en annan viktig dragning, med möjligheten att ta emot belöningar medan du fortfarande kan använda den insatta tokenen för att handla på plattformen. För att stödja den globala marknaden kommer Derived att stödja flera valutor, så att användare kan handla i sin inhemska valuta samtidigt som de kan handla med globala derivat.

Om härledd finans:

Derived är en plattform för syntetisk handel med flera kedjor som utnyttjar Polkadots interoperabilitetsfunktioner för att göra plattformen tillgänglig över Blockchains. Den härledda plattformen möjliggör utnyttjande av myntning (upp till 3x) till sina plattformsanvändare.

Derived kommer också att vara den första plattformen som skulle möjliggöra för sina användare unika funktioner som möjligheten att skapa och handla Hybrid Tokens och ge tillgång till funktioner som binära optioner, stöd för flera inhemska valutor, 0% Slippage Dex med obegränsad likviditet bland många andra. IDO kommer att genomföras den 13 och 14 oktober 2021.

KontakterSource link