Om du letar efter de bästa Theta -plånböckerna bör du analysera ett brett spektrum av saker som tillgångar som stöds, integriteten som erbjuds och andra funktioner som kryptovaluta plånbok kunde erbjuda. En sak är klar, det finns ingen bästa Theta -plånbok som skulle göra alla glada. Det finns olika typer av plånböcker som erbjuder olika tjänster för användare. Målet är att hitta den bästa Theta -plånboken som passar dina behov.

I den här guiden ska vi analysera de mest populära Theta -token -plånböckerna som är tillgängliga just nu. Vi kommer att berätta varför vissa Theta-plånböcker är bättre än andra och vilka du bör använda om du är en kortsiktig eller långsiktig Theta-hållare.

Vad är Theta?

Theta är en av de senaste virtuella valutorna för att locka uppmärksamhet från tusentals investerare från hela världen, men specifikt från videospelare. Varför? Eftersom Theta -nätverket fungerar som ett decentraliserat videoströmningssystem som kräver blockchain -teknik för att fungera.

Användare belönas med tokens när de delar internetbandbredd och även datorresurser med andra användare som behöver dem. Hela systemet är baserat på ett peer-to-peer-nätverk (P2P) som fungerar som en incitamentplattform för att locka nya användare som vill tjäna belöningar för att hjälpa hela nätverket att växa.

Projektet har uppmärksammats under de senaste månaderna på grund av att det nu råds av Steve Chen, medgrundare av YouTube, och Justin Kan, medgrundare av Twitch.

För närvarande arbetar Theta med en multi-bysantinsk feltolerans (BFT) konsensusalgoritm. Det kräver mellan 20 och 30 valideringsnoder som sedan skyddas med ett andra lager av “skydds” -noder.

En av de positiva sakerna med Theta är det faktum att det stöder Turing-kompletta smarta kontrakt, vilket kan göra hela upplevelsen ännu bättre för användare och investerare. Individer och utvecklare kan enkelt skapa TNT-20-tokens, liknande andra blockchain-standarder på marknaden.

Dessa tokens kan sedan användas på decentraliserade applikationer (dApps) som skulle hjälpa till att expandera hela protokollet och nätverket ytterligare. Dessutom kan dessa tokens också vara ett bra sätt att ta med nya deltagare som vill dela sina resurser med andra användare.

Dessutom arbetar Theta med THETA -token. Det används av investerare för att spekulera i priset, men det används också för att driva styrningsstrukturen för detta nätverk. Genom att satsa Theta kan användare belönas med TFUEL, som är token som används för on-chain-transaktioner.

Hur köper jag Theta?

Om du vill köpa Theta finns det olika kryptovaluta -utbyten som du kan använda för att göra det. I allmänhet är det enklaste sättet att köpa Theta genom att skapa ett konto på dessa börser och köpa den virtuella valutan med fiatvalutor eller andra virtuella valutor som t.ex. Bitcoin (BTC).

Theta handlas nu på olika börser runt om i världen, vilket innebär att du redan bör kunna köpa denna digitala valuta på din plats. Om du inte vet vilken plattform du ska använda, bör du söka efter de bästa utbyten som finns i din region.

Under de senaste åren har ett stort antal Theta -plånboksappar börjat dyka upp, så att användare kan köpa Theta direkt från dessa plånböcker istället för att använda en växel. Även om priset på Theta kan vara högre i dessa plånböcker, kan det vara värt att överväga att börser har uttagsavgifter.

Beroende på vilken typ av investerare du är kanske du föredrar en kryptovalutautbyte eller en plånbok med kryptovaluta. En kryptobyte har vanligtvis fler funktioner än en plånbok. En kryptoplånbok kan dock vara mer användbar för att utföra regelbundna överföringar av Theta och TFUEL jämfört med börser.

Om du är en handlare bör du definitivt använda en kryptovalutautbyte. Dessa plattformar skulle ha alla de lösningar du behöver för att utföra dina handelsaktiviteter dagligen. Dessutom kan du också lägga till indikatorer, grundläggande analyser och diagram. Dessa saker ingår vanligtvis inte i krypto plånböcker.

I de följande avsnitten delar vi med dig alla de bästa Theta -plånböcker som för närvarande finns på marknaden. Även om inte alla skulle passa dina behov, är vi säkra på att de skulle låta dig hålla och skydda dina medel.

Bästa Theta plånböcker

Det är nu dags att förstå vilka som är de bästa Theta -plånböckerna som finns på marknaden. Det första vi bör veta är att det finns olika plånböcker tillgängliga. Det finns ingen bästa Theta -plånbok, eftersom detta i hög grad beror på dina behov.

Vi måste dock veta att det finns två huvudtyper av plånböcker som inte är förvaringsfria: mjukvaru- och hårdvaruplånböcker. När vi talar om icke-depåplånböcker hänvisar vi till plånböcker som vi kontrollerar de privata nycklarna. När vi håller våra medel på en kryptovalutaväxling, styrs dessa medel av börsen, inte av oss.

Programvaruplånböcker

Programvaruplånböcker är den vanligaste typen av plånböcker som du kan använda. De kan enkelt laddas ner till din smartphone eller stationära dator och de skulle låta dig hantera alla mynt och digitala tillgångar du vill ha. I allmänhet, om du är en vanlig Theta -plånbokanvändare, skulle dessa vara de mest lämpliga plånböckerna som du vill använda för att hålla dina Theta -mynt.

I grund och botten är mjukvaruplånböcker program eller appar som du laddar ner och som låter dig hantera dina medel på ett mycket enkelt sätt. Du kan skicka och ta emot Theta (och andra virtuella valutor), du kan satsa några mynt och du kan också köpa virtuella valutor med hjälp av denna typ av plånbok.

Programvaruplånböcker är den bästa lösningen för användare som ständigt använder Theta. Om du istället är en långsiktig investerare och inte vill använda din Theta regelbundet, skulle hårdvaruplånböcker vara det bästa alternativet för dig.

Hårdvaruplånböcker

Hårdvaruplånböcker är istället säkrare än mjukvaruplånböcker. Varför? Eftersom det här är enheter som håller dina privata nycklar i kylförvaring. Det betyder att dina privata nycklar aldrig skulle komma i kontakt med internet. Detta är mycket viktigt, eftersom ingen skadlig part skulle kunna få tillgång till dina medel.

Det finns två negativa aspekter av hårdvaruplånböcker. Den första är relaterad till det faktum att hårdvaruplånböcker inte är gratis att använda. Du måste köpa enheten. En av de mest populära enheterna som du kan använda för att hålla dina virtuella valutor är Ledger Nano S. Men det finns andra alternativ tillgängliga. Den andra negativa aspekten är relaterad till det faktum att de inte är så användarvänliga. Hårdvaruplånböcker är inte det bästa alternativet för nykomlingar på kryptomarknaden.

Hårdvaruplånböcker är den bästa lösningen för de investerare som vill behålla sina Theta -mynt under längre perioder. Dessa är de säkraste enheterna för virtuella valutor.

Bästa Theta plånbokslista

Nu när vi vet vilken typ av kryptovaluta -plånböcker, måste vi flytta till de olika Theta -plånböckerna som finns tillgängliga i kryptoutrymmet.

Ledger Plånböcker

Ledger plånböcker är vanligtvis de bästa plånböckerna att hålla och använda Theta. De är några av de säkraste eftersom de är hårdvaruplånböcker. Dessa plånböcker inkluderar Ledger Nano S och Ledger Nano X plånböcker.

huvudbok Nano S

Om du vill hålla din Theta under långa perioder har Ledger mycket bra alternativ för dig. Dessutom stöder plånböckerna ett stort antal mynt, vilket gör det enkelt för användare att lagra inte bara Theta utan också många andra virtuella valutor på marknaden.

Med Ledger Live -appen kan användare enkelt hantera sina mynt från sina smartphones eller stationära datorer. Detta ger nya funktioner till användare som också vill köpa kryptovalutor med sina plånböcker, satsa mynt eller delta i olika decentraliserade finansprogram (DeFi).

Trezor plånbok

Trezor, en annan hårdvaruplånbok, är en stark konkurrent om Ledgers erbjudande. Det är faktiskt erkänt som en av de största hårdvaruplånböckerna på kryptovalutamarknaden. I stället för att erbjuda stöd för bara några mynt har Trezor skapat en plånbok som gör det möjligt för investerare att hålla och hantera ett stort antal virtuella valutor.

Trezor Plånbok fäst vid dator e1514611511143

Eftersom det här är en hårdvaruplånbok bör användarna veta att den kan vara lämplig för personer som vill hålla Theta under långa perioder. Detta är bara en av de många Theta -plånböcker som finns tillgängliga just nu. Du måste dock betala för denna hårdvaruplånbok (samma sak händer med Ledger).

Om du istället vill använda Theta för att få tillgång till vissa tjänster och lösningar är det bästa du kan göra med att använda en mjukvaruplånbok som följande.

Trust Wallet

Om du letade efter en plånbok med flera kryptor kan Trust Wallet vara ett bra alternativ för dig. Under de senaste åren har denna plånbok blivit en av de mest avancerade på marknaden på grund av det stora antalet mynt som den stödde.

Trust Wallets nya logotyp

Dessutom låter det dig inte bara lagra Theta, men du kan hålla ett brett utbud av andra blockchain -nätverk. Detta är bra för kryptoinvesterare som vill ha sin kryptoportfölj direkt på handen (det här är en smartphone -plånbok).

Trust -plånbok skulle vara en av de bästa Theta -plånboksalternativen på marknaden. Det är lätt att använda, det har ett tydligt gränssnitt och det är tillgängligt för både Apple- och Android -användare.

Atomic Plånbok

Atomic plånbok är en av de bästa plånböckerna för nybörjare som vill hålla Theta och andra virtuella valutor. Användare skulle kunna ladda ner den gratis och lagra ett brett utbud av digitala tillgångar. Om du letar efter en Theta -plånbok kommer Atomic att erbjuda dig alla lösningar du letar efter.

Atomic Wallet Logo, en av de bästa BCH -plånboken

Som vi nämnde tidigare i det här inlägget finns det några plånböcker som låter dig köpa digitala tillgångar, och Atomic Wallet är en av dem. Dessutom blir säkerhet en mycket viktig sak också. Detta är en av de säkraste plånböckerna och det skulle definitivt hjälpa dig om du försöker förvara dina mynt i en säker och lättanvänd Theta-plånbok.

Theta Wallet App

Det finns en Theta Wallet som har skapats exklusivt för användare som ville hantera Theta -mynt. Denna plånbok är känd som Theta plånbok -appen och låter dig säkert hantera och lagra dina Theta -mynt och TFUEL -tokens.

I grund och botten skulle denna plånbok erbjuda dig alla funktioner i en normal plånbok med sinnesro att den har utvecklats av Theta Network -teamet av utvecklare. Numera kan du ladda ner denna plånbok för Apple- och Android -enheter.

Denna plånbok kan vara användbar för de användare som vill hantera Theta -mynt och ingen annan virtuell valuta. Trots det erbjuder denna plånbok användarna allt de behöver om en kryptovaluta -plånbok.

Theta Chrome -tillägg

När vi pratar om ett Theta Wallet Chrome -tillägg hör du det bra. Detta är en Google Chrome Theta plånbokstillägg som tillåter användare att hantera, hålla och lagra sina Theta -mynt på ett snabbt och enkelt sätt. Detta liknar MetaMask -plånboken som är allmänt känd för att låta användare få tillgång till ett brett utbud av dApps.

I stället för att använda en annan plånbok skulle användare av Theta plånbok kromförlängning kunna få tillgång till dApps som körs på Theta blockchain. Hela interaktionen med plånboken sker från appen Google Chrome på din enhet. Du skulle inte bara kunna hantera Theta och TFUEL utan även andra tokens på Theta -nätverket.

Theta webbplånbok

Slutligen skulle Theta webbplånbok också hjälpa dig att lagra och hantera dina Theta -mynt på ett snabbt och enkelt sätt. Detta är den officiella plånboken som erbjuds av Theta -nätverket och du kan enkelt lagra dina Theta- eller TFUEL -tokens var du än är.

Du kan lagra dina privata nycklar på hårdvaruenheter, vilket gör det möjligt att ha ett mycket användarvänligt gränssnitt som ser till att dina medel alltid är skyddade. Du kan skapa en ny plånbok eller helt enkelt ansluta genom en befintlig plånbok genom att lägga till din privata nyckel eller mnemoniska fras.

Det positiva med Theta -plånboken för webbanvändare är att du inte behöver ladda ner någon applikation och du kan använda den så snart du öppnar din webbläsare.Source link