Trots alla negativa nyheter kring BTC har den konsekvent bibehållit en uppåtgående fart. Den senaste korrigeringen är ett hälsosamt tryck för att fortsätta det hausseartade rallyet. När BTC: s dominans börjar sjunka, kommer vi att börja se vinsten från investeringar i BTC gå mot altcoins.

Låt oss analysera prisåtgärden för TOMO, QNT, ETH och KAVA

TOMO / USD – Prediction

TOMOCHAIN handlar för närvarande i supportzonen på $ 0,64. Vi har sett ett ljus gå sönder under stödet men det stängdes ovanför det. Vi kan förvänta oss ett steg mot $ 0,55 vilket kan vara ett bra ställe att lägga till längder om stödet håller. Omedelbara mål för TOMO för den kommande altsäsongen skulle vara $ 0,80, $ 0,96, $ 1,08, $ 1,21 och $ 1,39. Underlåtenhet att hålla supporten på $ 0,55 kan leda till ett prisfall mot $ 0,45 och $ 0,4

QNT / USD – Prediction

QUANT handlar för närvarande mellan supporten på 10,89 dollar och motståndet 13,55 dollar. Ett bra ställe att länge skulle vara med stöd av $ 10,89 och en potentiell nedgång mot $ 9,02. Mål för QNT kan vara $ 13,55 och $ 16,95. Underlåtenhet att hålla 9,02 dollar kan leda till ett avbrott från upptrenden och en nedgång mot 7,15 dollar som det första nedåtgående målet.

ETH / USD – Prediction

Hype runt ETH 2.0 har äntligen ordnat sig. Vi kan börja se en liten korrigering i ETH om BTC bryter nedåt. Det är möjligt för ETH att besöka 476 $. Underlåtenhet att hålla 0,618 fibrer kommer att leda till ett prisfall på ETH mot support 1-zonen till $ 443 och en eventuell veke mot $ 402. Om $ 402 inte kan hållas finns det inget bra stöd förrän $ 363. Ett prisfall under $ 400 ser dock långt ifrån eftersom $ 443 och $ 400 är starka supportzoner. Målen för longs kan vara $ 522, $ 580 och $ 625.

KAVA / USD

KAVA har börjat närma sig en solid supportzon på $ 1,28. Om detta stöd kan hålla kan vi se ett tryck mot $ 1,77, $ 2,02 och $ 2,50. Underlåtenhet att hålla stödet på 1,28 $ kan leda till ett prisfall mot supportzonen på 0,92 $ vilket skulle vara ett mycket bra ställe att förlänga KAVA.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategier är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av till följd av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link