Singapore, Singapore, 29 december 2021,

APENFT Foundation samarbetar med Valuart att lansera Vanity Fair NFT Cover-serien, som kommer att finnas till försäljning på den kommande APENFT-marknaden. Samlingen inkluderar den första NFT någonsin som präglats av Vanity Fair (“Vanity Queen”) och 4 Vanity Fair NFT-omslag med exceptionella konstverk som hyllar den digitala konströrelsen och ett unikt Vanity Fair NFT-omslag tillägnat Hans Excellence Justin Sun.

“Detta är ett kreativt och konstnärligt experiment för tidningens NFT-omslag”, säger H.E. Justin Sun, grundare av Tron och Grenadas ambassadör till WTO, sa. “Det är fantastiskt att se hur krypto omformar kreativa industrier.”

Simone Marchetti, Vanity Fair European Editorial Director & Vanity Fair Italia chefredaktör, håller med: “Vanity Fair, som alltid är en pionjär inom innovation och digital utveckling, debuterade i kryptokonstvärlden i september 2021, med sitt första omslag gjort i NFT: konstverket , med sångerskan och skådespelerskan Elodie, representerade en unik och aldrig tidigare skådad redaktionell operation. År 2022 går tidningens engagemang längre: från samlarföremål (planerad till januari) till utforskningen av Metaverse (planerad till april) med ett experiment som vill skriva ett nytt kapitel i tidskrifters historia.”

APENFT har öppnat en väntelista (https://waitlist.apenftex.com) för en marknadsplats som låter användare skapa, samla och handla NFT:er. Enligt APENFT hade det redan mer än 500 000 förregistrerade användare den första dagen som väntelistan blev aktiv. APENFT lovade också en rad generösa förmåner, inklusive airdrops av dess styrningstoken, remissbonus, belöningar, etc. Personer på väntelistan kan också få tidig tillgång till Vanity Fair NFT Covers drop, planerad i början av januari.

“Vi är stolta över att lansera vår APENFT Marketplace, och den markerar en ny milstolpe i APENFTs utforskande resa i världen av NFT och metaverse, säger Sydney Xiong, chef för APENFT Foundation. “Det som skiljer vår marknadsplats från andra är att vi vill fokusera på att utnyttja NFT:er för att skapa en stark och kreativ IP. Detta partnerskap med Valuart är en bra början.”

“Vi är mycket glada över att samarbeta med APENFT för lanseringen av deras nya marknadsplats,” fortsatte Etan Genini, VD och medgrundare av Valuart. “Valuart och APENFT tror båda på att ge exponering och tillgång till den kreativa och tekniska rörelse som revolutionerar konstvärlden. Denna exceptionella samling av Vanity Fair NFT Covers passar perfekt in i detta uppdrag.”

Om APENFT

Officiellt registrerad i Singapore den 29 mars 2021, stöds APENFT av den underliggande teknologin av förstklassiga blockkedjor Ethereum och TRON med stöd från världens största distribuerade lagringssystem Bittorrent File System (BTFS), för att leverera uppdraget att underlätta skaparens ekonomi samtidigt som katalyserar den finansiella och kulturella integrationen i metaversen och integrationen av den virtuella och verkliga världen. APENFTs finaste och mest mångsidiga samlingar av modern och samtida konst inkluderar nyckelverk av Picasso, Andy Warhol, Alberto Giacometti och framväxande kryptokonstnärer Beeple, Pak, FEWOCiOUS, Mitchell F. Chan, som görs tillgängliga för hela samhället genom en serie av kurerade onlineutställningar i metaversen. APENFT Foundation samarbetar också med välkända konstinstitutioner, som Christie’s och Sotheby’s, och hade framgångsrikt sponsrat det fjärde årliga “Art + Tech Art Technology Summit: NFTs and the Future” i New York och Artnet NFT 30-rapporten, som fick global mediebevakning som t.ex. Artnet, ArtReview, ArtNews, Coindesk, Cointelegraph, etc. Som den ledande teknikdrivna konststiftelsen har APENFT som mål att driva högkvalitativ trafik för att stödja utvecklingen av det decentraliserade metaversa ekosystemet.

Om Valuart

VALUART grundades i Schweiz av kryptoentusiasterna Etan Genini, Vittorio Grigòlo och Michele Fiscalini, med målet att skapa ett ekosystem som är avsett att skydda och förbättra den intellektuella egendomen för konstnärer, samlare och varumärken. VALUART växer exponentiellt de (digitala) tillgångarna för sina partners och investerare i termer av värde och popularitet med hjälp av holistiska tekniska, kreativa och administrativa processer optimerade för den växande blockkedjemiljön och mediet för NFT. VALUART kopplar samman konstnärer, samlare, varumärken, gemenskaper och andra intressenter inom konst- och designvärlden för att hitta nya sätt att dra nytta av och på annat sätt tjäna pengar på sina unika tillgångar, vilket hjälper dem att inse det verkliga värdet av sina verk.

VALUART samarbetade med Vanity Fair för att bygga en serie NFT-relaterade initiativ, särskilt att skapa det första omslaget någonsin av Vanity Fair som en NFT, som syftar till att utöka räckvidden för Iconic magazine till Metaverse och tillhandahålla fantastiskt nytt innehåll till kryptokonstälskande gemenskap. För att lära dig mer besök: www.valuart.com

KontakterSource link