Det är inte en lätt uppgift att hitta de bästa Bytecoin -plånböckerna. Att veta hur man håller Bytecoin (BCN) är lika viktigt som att köpa denna virtuella valuta. Så hur väljer man rätt Bytecoin -plånbok online för att hantera våra BCN -mynt?

Vi har hört hur attacker och hackare påverkade tusentals kryptovaluta -användare runt om i världen. Så vad kan man göra för att skydda våra medel? I den här guiden kommer vi att dela med dig av all information du bör ha om de bästa Bytecoin -plånböckerna. Detta skulle låta dig lagra ditt BCN och skydda dina pengar hela tiden.

Vad är Bytecoin (BCN)?

Bytecoin är en av de äldsta virtuella valutorna på kryptovalutamarknaden. Det skapades 2012 och målet var att erbjuda sekretessfunktioner till användare som hanterade digitala valutor. Som vi redan vet, Bitcoin (BTC) och andra digitala tillgångar har offentliga blockchains. Det betyder att det är möjligt att kontrollera och analysera de transaktioner som behandlas av nätverket.

Till exempel kan vi på Bitcoin -nätverket hitta information om plånbokadresser, de medel som transaktionerats och så småningom länka informationen till specifika identiteter. Det var därför kryptomarknaden letade efter en mer privat och säker lösning än Bitcoin eller till och med Litecoin (LTC).

Under de första åren efter att ha skapats kunde BCN inte locka ett stort antal investerare och priset förblev oförändrat. Men 2017 blev BCN en av de största virtuella valutorna i världen efter att priset steg rejält. Detsamma hände i mitten av 2018 och nådde nya all-time highs.

Saker har förändrats sedan den stunden. Faktum är att BCN -priset sedan har nått nya nivåer och det förblev handlat i flera år. År 2021, med expansionen av hela kryptomarknaden, fanns det ett försök för BCN att flytta högre men det kunde inte hålla prishöjningen mer än bara några dagar.

I grund och botten är BCN -kryptokurrencyprojektet nu nästan dött, eftersom de inte har utvecklare som aktivt stöder gemenskapen eller skapar nya projekt. Dessutom rapporterar flera användare att de kan inte komma åt sina medel med den officiella plånboken.

Nu måste vi förstå vilken plånbok för Bytecoin vi ska använda. Om du har köpt BCN måste du lagra det ordentligt och ta hand om dina medel. I nästa avsnitt berättar vi hur du gör.

Vad är kryptovaluta plånböcker?

Kryptovaluta -plånböcker är datorprogram eller hårdvaruenheter som låter dig lagra och hantera dina virtuella valutor. I det här fallet vill vi bara fokusera på de bästa Bytecoin -plånböckerna som skulle låta oss hantera våra BCN -digitala tillgångar.

Programvaruplånböcker

Programvaruplånböcker är vanligtvis de mest populära plånböckerna för att hantera digitala valutor. Dessa är vanligtvis Bytecoin plånbok för Android- eller iOS -enheter, Bytecoin stationära plånböcker och till och med Bytecoin online plånböcker.

Som ordet “programvara” antyder är det inte enheter, utan program som körs på olika enheter och som låter dig enkelt lagra, skicka och ta emot BCN -mynt, bland andra virtuella valutor.

Numera låter de flesta mjukvaruplånböcker dig hantera olika virtuella valutor snarare än bara en krypto. Om du till exempel vill ha en kryptovaluta -portfölj kan du använda en mjukvaruplånbok som stöder flera digitala valutor, inklusive BCN.

Det finns andra typer av plånböcker, till exempel en Bytecoin webbplånbok, som låter dig hålla dina BCN -mynt online. Detta är detsamma som en Bytecoin plånbok online, men det är bara ett annat namn för att hänvisa till samma sak.

Programvaruplånböcker kan vanligtvis laddas ner till din stationära dator. Samtidigt kan de också laddas ner till din smartphone. Dessa är mycket lättanvända plånböcker och är mycket användbara om du vill skicka och ta emot BCN regelbundet. Det betyder att de är användarvänliga och att de kan användas av nybörjare eller nykomlingar.

Bytecoin hårdvaruplånböcker

Om du vill ha den ultimata säkerheten för att behålla och lagra dina Bytecoin -medel, skulle en hårdvaruplånbok vara det bästa alternativet som finns. En Bytecoin hårdvaruplånbok skulle hålla dina privata nycklar utanför internet. Det betyder att ingen hackare eller angripare skulle kunna få tillgång till dina medel.

Detta är definitivt viktigt för kryptovaluta och Bytecoin -investerare som innehar stora mängder virtuella valutor. Hårdvaruplånböcker tillåter användare att inte bara hålla BCN utan också många andra virtuella valutor. Några av de mest populära hårdvaruplånbokstillverkarna inkluderar Ledger och Trezor.

Bytecoin plånböcker

Det negativa med hårdvaruplånböcker är att de för närvarande inte stöder Bytecoin. På grund av denna situation finns det ett stort antal användare som föredrar att använda en Bytecoin pappersplånbok. En Bytecoin pappersplånbok är bara ett enkelt papper som innehåller dina privata nycklar och din offentliga adress. Du skulle kunna ta emot virtuella valutor (endast BCN) och även skicka och ta emot mer.

Användare brukar använda en Bytecoin -pappersplånbokgenerator, men på grund av anklagelserna om bedrägerier och möjliga angripare på internet är det bästa att vara långt ifrån Bytecoin -pappersplånbokgeneratorer. Som ett kryptovaluta -projekt som inte har någon aktivitet eller utveckling, bör du vara långt ifrån det och undvika eventuell kontakt med skadliga appar som kan infektera din smartphone eller dator.

I allmänhet är hårdvaruplånböcker det bästa verktyget för de användare och investerare som vill ha virtuella valutor under långa perioder. Om du är en Bytecoin -innehavare skulle detta inte vara möjligt eftersom det inte finns några hårdvaruplånböcker som stöder den virtuella BCN -valutan.

Bytecoin plånboksproblem

De flesta Bytecoin -plånböcker har problem och problem. Varför? Helt enkelt för att detta är ett projekt som inte tar hand om Bytecoin -gemenskapen längre. Det finns två huvudproblem med Bytecoin -plånboken som du bör veta om: Bytecoin -plånbokssynkroniseringsproblemet och Bytecoin -plånboksproblem.

Bytecoin plånbok synkroniseras inte

Om du redan använder en Bytecoin plånbok bör du veta att den kan dyka upp med en varning som säger “Bytecoin plånbok synkroniseras inte.” Detta är ett mycket vanligt problem som användare har upplevt i flera år nu.

Om din Bytecoin plånbokssynkroniseringsprocess har slutförts ska du inte vara orolig för det. Istället, om du har en plånbok med BCN -mynt som visar att den inte synkroniseras, bör du definitivt kontakta gemenskapen via de officiella kanalerna för att få support.

En av huvudorsakerna bakom denna fråga är relaterad till att projektet lämnas kvar av utvecklare. Det har kommit flera klagomål om Bytecoins plånbok, det är därför du bör undvika det till varje pris om du inte vill förlora dina pengar och skicka dem till en plånbok som inte synkroniseras med nätverket.

Bytecoin plånbok bortkopplad

Det finns också en annan fråga för investerare som lagrade sina Bytecoin -medel på den officiella Bytecoin -plånboken. Det här problemet visar ett fel som säger “Bytecoin plånbok bortkopplad.” Således liknar detta det tidigare felet där plånboken inte kunde synkroniseras med Bytecoin -nätverket.

Även om detta visar att du kan ha ett anslutningsproblem, är sanningen att den här plånboken har problem. Därför bör du igen kontrollera med gemenskapen hur du löser problemet eller helt enkelt undvika att använda det. Om du har pengar lagrade där som du inte kan ta ut bör du också kontakta supportteamet bakom denna plånbok.

Du bör alltid undvika att skicka dina privata nycklar eller fröfras till andra människor. Du ska aldrig dela det med någon. Om det är en person som ber om den här informationen bör du helt undvika att prata med dem igen eftersom det mestadels kommer att vara bedragare som vill få tillgång till dina medel.

Bästa Bytecoin plånböcker

Som vi pratade om och diskuterade i den här artikeln har Bytecoin -plånböcker haft problem under de senaste åren. Därför bör du undvika den officiella BYtecoin webbplånboken för att lagra, skicka och ta emot BCN online.

Det finns dock andra plånböcker som kan låta dig hålla BCN. Trots det stöder vi dem inte som säkra krypto -plånböcker för att hålla dina Bytecoin -mynt. Faktum är att om du håller och köper BCN kan det vara bra att behålla dem på en börs. Även om dina medel kan bli stulna om utbytet blir hackat, är det också sant att du också kan lagra dina BCN -mynt där.

Friskrivningsklausul: vi är inte ansvariga för hur du håller dina BCN -tokens. Vi är inte finansiella rådgivare. Den information som presenteras bör endast beaktas för utbildningsändamål.

Kryptonator

Cryptonator -plånboken är ett programvarualternativ som erbjuder direkt kryptovalutatransaktioner, omedelbar utbyte mellan valutor och mer. Den stöder både Android- och Apple -användare och plånboken kan laddas ner med mobila enheter eller på din stationära dator.

Kryptonator

Cryptonator påstår sig ha mer än 1 miljon aktiva konton och den stöder mer än 10 olika virtuella valutor. Även om det finns olika alternativ på marknaden för att hantera mer än 10 virtuella valutor, stödjer få av de andra BCN.

Dessutom har Cryptonator -plånboken redan behandlat mer än 100 miljoner transaktioner. Med denna plånbok kan du enkelt hantera ditt BCN men samtidigt få tillgång till andra digitala valutor och byta dem utan att behöva lita på en kryptovalutaväxling.

Slutligen hävdar företaget att det är anonymt och säkert med säkerhet i bankklass och nästa generations kontoskydd. Dessutom innehåller den en tvåfaktorsautentiseringslösning och betrodda IP-adresser för att göra hela ekosystemet ännu säkrare.

Freewallet

Freewallet är ett annat alternativ som gör att du enkelt kan hantera dina digitala valutor med en smartphone -plånbok med kryptovaluta. Med denna virtuella valutaplånbok kan du hantera dina BCN -mynt och även få tillgång till andra funktioner som P2P -förhandlingar i USD eller EUR.

Freewallet Bytecoin plånbok

Samtidigt stöder plånboken Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC) och XRP. Det finns mer än 100 olika valutor tillgängliga som kan bearbetas direkt och utan att betala avgifter som det händer med virtuella valutaväxlingar.

Dessutom kan du också använda 2-FA-autentisering för att minska risken att förlora dina pengar. Användare kan också köpa olika virtuella valutor med Visa eller Mastercard, vilket gör det mycket enkelt för individer att få exponering för den virtuella valutamarknaden. Ändå är BCN inte tillgängligt för köp via detta kredit- och betalkortalternativ.

För närvarande kan du ladda ner denna BCN -plånbok för iOS, Android och även använda den på webben. Så enkelt är det att interagera med Bytecoin blockchain.

Undvik Bytecoin plånböcker

Du bör undvika de officiella Bytecoin -plånböckerna och stanna alltid med plånböcker som känns igen och som har positiva kommentarer från användare. Samtidigt bör du kontrollera om plånböckerna har anklagats för att inte släppa pengarna eller inte erbjuda de tjänster de lovar.

Plånböckerna som skapats exklusivt för Bytecoin har påverkats av olika problem, inklusive bristen på kontinuerligt stöd och Bytecoin -projektet försvunnit med tiden. Därför bör du vara uppmärksam på de plånböcker du använder och om du vill hålla Bytecoin, se till att du håller dem i en plånbok som inte är beroende av Bytecoin -samhället eller projektutvecklare.

Slutord på Bytecoin plånböcker

Vi har delat med dig all information du borde veta om kryptovaluta -plånböcker och även om hur du använder en Bytecoin -plånbok. Det finns en skillnad mellan hårdvaru- och mjukvaruplånböcker beroende på vilken typ av aktivitet du utför. Det är värt att ta hänsyn till att det inte finns några hårdvaruplånböcker för BCN just nu, eftersom projektet har bleknat de senaste åren.

Så hur håller man Bytecoin? Du kan köpa den valutan med hjälp av vissa börser, men du kan också använda några mjukvaruplånböcker som har erbjudit stöd för den digitala valutan BCN. Hela Bytecoin -ekosystemet fokuserar nu på problemen som några av plånböckerna upplever.

Dessutom varnar gemenskapen nya användare för de plånböcker som teamet bakom Bytecoin skapat. Detta verkar vara ett pump- och dumpprojekt som mestadels lämnas kvar eftersom inga utvecklare arbetar med nya initiativ eller lösningar.Source link