Mahé, Seychellerna, 14 december 2021, Chainwire

Högsta offentligt tillgängliga kurs på marknaden

BitMEX, en av världens ledande kryptoderivatplattformar, lanserar idag ännu en högavkastande BitMEX EARN-produkt efter ett starkt svar från dess användare och kryptocommunityt som såg att de blev fullprenumererade.

BitMEX EARN är helt enkelt bättre än andra tjänaprogram som erbjuds av konkurrenter eftersom:

  1. Det marknadsledande intresset som erbjuds (nuvarande 14 % APR är betydligt högre än konkurrerande produkter)
  2. Dess priser stöds helt av BitMEX-försäkringsfonden, en av de största i branschen med uppemot 1,5 miljarder USD
  3. Inga insatskrav är nödvändiga för att få rubrikkursen, vilket innebär att alla användare har rätt till samma pris (till skillnad från konkurrerande produkter, som bara låser upp topppriser för de som spelar bäst)

Från och med idag kan användare prenumerera på produkten nedan med tillgängligt USDT-saldo i sina BitMEX-plånböcker, eller genom direkta insättningar till BitMEX-plattformen.

  • TJÄNA upp till 14 % APR: För den maximala USDT-insättningen kommer BitMEX-användare att kunna tjäna cirka 3 000 USD efter förfallodagen. Flera produkter kommer att erbjudas, som mognar efter 30 dagar. Insättningar är begränsat till USDT 250 000 per användare.

Alexander Höptner, VD för BitMEX, sa: “Smarta investerare nöjer sig inte längre med låga ensiffriga räntebärande produkter som erbjuds i traditionell finans, utan vänder sig istället till kryptoföretag som BitMEX för att tjäna hög ränta på deras Tether/USDT. I en tid när inflationen skadar köpkraften för fiat-valutor, spelar produkter som BitMEX EARN en viktig roll i en handlares strategi. Vår EARN-produkt är den bästa på marknaden eftersom det du ser är vad du får – inga bedrägligt höga räntor endast upplåsta genom insats och fullt uppbackade av BitMEX-försäkringsfonden.”

För att prenumerera eller lära dig mer, besök BitMEX EARN webbplats” rel=”nofollow noopener” target=”_blank”>BitMEX EARN webbplats.

***

Om BitMEXBitMEX är nästa generations handelsplattform för kryptovaluta, som stöder handel med hävstång via Perpetual och Futures Contracts. Vårt uppdrag är att professionalisera handeln med kryptovalutaderivat. Vi erbjuder ett snabbt, säkert och likvidt sätt att handla och säkra kryptovalutorisker. För mer information, besök www.bitmex.com” rel=”nofollow noopener” target=”_blank”> www.bitmex.com.

KontakterSource link