1inch, DEX-aggregatorn och en av de mest användbara DeFi-produkterna har släppt 1INCH, styrning och verktygstoken. Med släppet av token kommer det tillståndslösa och decentraliserade nätverket nu att styras av en DAO. Intressant är att 1INCH-token tar DeFi-styrning till nästa nivå eftersom token kommer att användas för att styra alla plattformsspecifika nätverksprotokoll.

För att engagera kryptoanvändarna distribuerar 1 tum styrningstoken. Enligt den officiella bloggen får plånböckerna som interagerade med nätverket fram till 24 december gratis 1 INCH-tokens. Dessutom tweetade Tytan Inc. medgrundare FomoHunt att han fick 618 tokens. Enligt sin tweet måste den som ansöker betala vissa gasavgifter för att kräva och hämta tokens.

Villkor för att få gratis 1INCH-tokens

För att göra anspråk på tokens måste man ha gjort minst en handel före den 15 september 2020. Eller så måste han ha gjort minst fyra transaktioner eller måste ha ett totalt handelsvärde på $ 20.

Innovativ styrning

Med lanseringen av 1INCH (styrningstoken) lanserar nätverket en ny omedelbar styrningsfunktion. Detta ger ett botemedel mot tröghetsproblemet med befintliga DeFi-styrningsmodeller. Dessutom, med funktionen för omedelbar styrning, kommer styrningsmodellerna att kunna anpassa sig till protokolländringar snabbt. I grund och botten kommer det att tillåta samhället att rösta på specifika ändringar av protokollet med hjälp av en decentraliserad autonom organisationsmodell (DAO). I en sådan modell är varje användares röst viktig.

Dessutom kommer token att hitta nytta i alla nuvarande och framtida protokoll inom nätverket.

1INCH gör det till Binance Innovation Zone

Dessutom har Binance Innovation Zone, handelsarenan dedikerat till nya och innovativa tokens, tillkännagett noteringen av 1INCH. Enligt den officiella bloggen kommer Innovation Zone att introducera två handelspar för token. Dessa kommer att vara BTC och USDT.

Intressant nog har OKEx, en av de största futures tradingplattformarna, också infört stöd för $ 1INCH. Enligt den officiella bloggen kommer marginalhandel, USDT-marginal Perpetual Swap och besparingar att finnas tillgängliga.

$ 1INCH Pris

Dessutom handlar $ 1INCH vid tidpunkten för press närmare $ 2,57.

För mer kryptorelaterade uppdateringar, kolla in vår Altcoin Buzz Youtube-kanal.

Source link