Efterfrågan på DEX har ökat stadigt. Vi har sett en imponerande ökning av priset på flera DEX-token 2020. Det är säkert att säga att 2020 har varit DEX-år då DeFi har blomstrat.

DEX-tokens erbjuder ett brett utbud av alternativ till sina innehavare som staking, tillhandahållande av likviditet, likviditetsbrytning, styrning, finansiering, upplåning, jordbruk etc. Några av dessa odlade avkastningar har ursprungligen gett en APY på över 100 000% under de första avkastningstimmarna jordbruk. Som sådan har det skett en enorm rörelse i DEX-tokenpriset för de olika börserna.

Sådana stora vinster kommer säkert att locka fler och fler investerare i detta utrymme. Vi täckte prisprognoserna för UNI, CRV, AAVE och BAL i det föregående artikel. Idag kommer vi att täcka prisförutsägelserna för KNC, ZRX och NEX.

KNC / USD – Prediction

KNC

KNC närmar sig den första supportzonen på $ 0,86, vilket skulle vara ett bra ställe att öppna en lång. Vi kan se en potentiell utveckling mot $ 1,05, $ 1,20 och $ 1,31. Underlåtenhet att hålla supporten till 0,86 $ kan leda till att KNC minskar pris mot $ 0,79 och $ 0,70.

ZRX / USD – Prediction

zrx

ZRX kunde inte bryta motståndet vid $ 0,45, och vi har sett en nedåtgående rörelse på priset på 0x sedan dess. Vi kan se en potentiell rörelse mot $ 0,36, $ 0,34 och $ 0,31 för att testa den tidigare supportzonen. För att ZRX pris För att vara hausse måste den bryta motståndet på $ 0,45 och göra högre höjder och högre låga nivåer. Om vi ​​stänger några dagliga ljus över $ 0,45 och vänder motståndszonen för att stödja, kan vi se ett steg mot $ 0,55 och $ 0,62.

NEX / USD – Prisförutsägelse

NEX

Nash Exchange Token närmar sig en motståndszon på $ 1,20. Om det kan bryta motståndet kan vi börja se ett steg mot $ 1,45, $ 1,65 och $ 1,95. Underlåtenhet att hålla pausen motståndet på $ 1,20 kan leda till en nedgång pris mot $ 1,00 och $ 0,80, vilket skulle vara bra områden för länge eftersom det finns ett långsiktigt stöd i den zonen.

Bilder med tillstånd av TradingView.

varning
Den information som Altcoin Buzz diskuterar är inte ekonomisk rådgivning. Detta är endast avsett för utbildning och information. All information eller strategi är tankar och åsikter som är relevanta för accepterade nivåer av risktolerans hos författaren / granskarna och deras risktolerans kan vara annorlunda än din. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster som du kan drabbas av som ett resultat av investeringar direkt eller indirekt relaterade till den information som tillhandahålls.

Gör din egen due diligence och betyg innan du gör några investeringar och kontakta din finansiella rådgivare. Den undersökta informationen som presenteras anser vi vara korrekt och korrekt, men det finns ingen garanti för noggrannhet, aktualitet, fullständighet. Bitcoin och andra kryptovalutor är högriskinvesteringar, så gör din due diligence. Copyright Altcoin Buzz Pte Ltd. Med ensamrätt.Source link