Dogecoin (DOGE) grundare Billy Markus talade till DOGE-gemenskapen och uppmuntrade den att arbeta på både en DOGE-ETH-bro och NFT-plattformar för DOGE- och ETH-inköp. Som han sa kan detta hjälpa DOGE att öka dess användbarhet och användningsfall. Detta kommer i ett ögonblick då DOGE hamnade på tionde plats på kryptovalutamarknaden.

Dogecoin-grundare driver till en DOGE-ETH-bro

Ett av kryptokurrencygemenskapens huvudproblem är relaterat till bristen på interoperabilitet mellan blockchain -nätverk. Detta är något som inte bara påverkar Bitcoin (BTC) men också andra digitala tillgångar som Dogecoin eller Ethereum. Det är därför Billy Markus skrev en tweet där han föreslår två saker som kan hjälpa Dogecoin på lång sikt: färdigställandet av en DOGE-ETH-bro och NFT-plattformar på DOGE.

Det första att säga om den föreslagna bron är att det finns andra blockchain -nätverk som redan arbetar med broar för att öka driftskompatibiliteten. Ett av dessa blockchain -nätverk är RSK, som erbjuder Bitcoins säkerhet men är ansluten till Ethereums ekosystem tack vare en bro.

Detsamma kan nu göras med DOGE och ETH. Detta skulle definitivt vara positivt för båda nätverken eftersom det kan finnas projekt som flyttar från en blockchain till den andra. Dessutom kan det också vara ett bra sätt att låta DOGE -användare njuta av ETH -ekosystemet utan att behöva oroa sig för driftskompatibilitet.

På tal om NFT har industrin expanderat massivt under de senaste åren, men specifikt 2021. NFT -marknadsplatser blev mycket populära med Opensea som erbjuder ett brett utbud av lösningar för artister, innehållsskapare och mer. Samlare och NFT -innehavare kan nu få tillgång till ett brett utbud av NFT tack vare dessa nya marknadsplatser som huvudsakligen arbetar på Ethereum -nätverket.

Men skulle det vara möjligt att börja skapa nya lösningar ovanpå Dogecoin och skapa en anslutning till Ethereum -plattformen? Det kan vara möjligt att göra det och det kan inte bara hjälpa Dogecoin att vara bland de 10 bästa virtuella valutorna, men det kan också vara ett bra sätt att stimulera gemenskapen och skapa nya projekt och lösningar med DOGE.

Vid skrivandet av denna artikel är DOGE den tionde största virtuella valutan på marknaden med en värdering på 29 miljarder dollar. Dessutom har den ett pris per mynt på $ 0,22. Låt oss inte glömma att under tjurmarknaden steg DOGE till över 0,60 dollar per mynt.

Source link