Dogecoin kan sluta i år över $ 0,40 enligt en Dogecoin -prisprognosrapport som släpptes av Finder. Trots denna prishöjning som den virtuella valutan kan uppleva, anser de flesta av analytikerna det DOGE är en bubbla. Detta är annorlunda än vad Elon Musk tror, ​​eftersom han konstaterade att DOGE -samhället är starkast när det gäller att använda det som betalningsmedel.

Dogecoin kan flytta högre

Enligt några av paneldeltagarna på Finder kan Doge så småningom kollapsa i slutet av detta år, även om det gör det över $ 0,40. Detta är bara förutsägelser, och ingenting är redan bekräftat. Saker kan förändras mycket snabbt på kryptomarknaden.

Det är värt att nämna att Dogecoin har översteg $ 0,60 under 2021 under en kort tid. Under de senaste veckorna har DOGE handlats nära $ 0,20 per mynt. Detta kommer också vid en tidpunkt då Elon Musk, VD för Tesla, bekräftad på Twitter att Dogecoin är den starkaste kryptovalutan som utbytesmedel.

Hans kommentarer var bokstavligen “Jag har sagt det här ett tag” när han svarade på en tweet från CNBC som sa: Mark Cuban säger att dogecoin är den “starkaste” kryptovalutan som ett växlingsmedium.

En av de främsta fördelarna med DOGE är de snabba transaktionstiderna och de låga avgifterna. Jämfört med andra virtuella valutor har DOGE denna fördel. När det gäller säkerhet faller det dock bakom andra digitala tillgångar.

Det är värt att nämna att Mark Cubans Dallas Mavericks nu accepterar Dogecoin för biljetter och varor. Detta visar att den virtuella valutan har ökat under de senaste åren.

Elon Musk har många gånger tidigare visat stöd för DOGE. Han påstod till och med att han var VD för Dogecoin för några år sedan (naturligtvis som ett skämt). Låt oss inte glömma att DOGE är en meme -kryptovaluta.

Enligt John Hawkins, universitetslektor vid University of Canberra anser att DOGE så småningom kan vara värt 0 dollar år 2030. Om det sade han:

“Dogecoin verkar till stor del beroende av Elon Musks oregelbundna tweets. Det används knappt som betalningsinstrument och har visat sig vara ett mycket dåligt värdeförråd. ”

Som vi ser finns det olika åsikter om DOGE och hur denna digitala tillgång kan expandera under de kommande månaderna och åren. Trots det är den virtuella valutan nu den sjunde största med ett pris på 0,30 dollar och en marknadsvärdering på nästan 40 miljarder dollar.

Source link