Dogecoin (DOGE) och Bitcoin (BTC) blev tydliga ledare på kryptovalutamarknaden. DOGE ökade med över 75% under det senaste dygnet efter dagar där det redan rörde sig mycket snabbt. Under tiden kunde Bitcoin överträffa 34 000 dollar efter att det flyttat från 29 000 dollar till 33 000 dollar. Investerare undrar om kryptomarknaden kommer att ha en paus under de kommande veckorna.

Dogecoin och Bitcoin flyttar högre

Både Bitcoin och Dogecoin blev tydliga ledare på marknaden. Dessa är nu de största vinnarna bland de 100 bästa under den senaste 24 timmar. Detta har pressat DOGE-priset till över $ 0,012 och priset på Bitcoin mot nya all-time-toppar som överstiger 34 500 $. Detta är det högsta pris som Bitcoin någonsin uppnått i historien.

Bitcoin blir paraboliskt och detta kan ses i diagrammet över världens största kryptokurrency. 2020 har varit ett mycket bra år för Bitcoin och kryptovalutor, och vi har sett en fortsättning under 2021.

En av de mest intressanta sakerna med Bitcoin 2020 är relaterad till hur den virtuella valutan har lockat investeringar från stora finansiella företag. Företag som MicroStrategy, Ruffer och Square har investerat en del av sina medel i Bitcoin. Detta har också pressat priset på den digitala tillgången till nya toppar 2020.

Dessutom, PayPal har också lagt till stöd för digitala tillgångar. Det betyder att individer nu kan köpa eller sälja kryptovalutor med sitt PayPal-konto. Det här var omöjligt att göra tidigare, det är därför det nu blev ett mycket viktigt ämne för kryptovalutasamhället.

Efterfrågan på virtuella valutor, inklusive Bitcoin, fortsätter att växa. Huvudfrågan är att BTC har ett begränsat utbud. Det finns bara 21 miljoner BTC som kommer att utfärdas. Det betyder att detta kan skapa en chock på marknaden och pressa priset på den virtuella valutan ännu högre.

Andra virtuella valutor som Ethereum (ETH) och Litecoin (LTC) upplever också effekterna av denna tjurmarknad. Båda virtuella valutorna fortsätter att växa och de närmar sig sina högsta tider. Trots det finns det fortfarande en lång väg att gå för dessa digitala tillgångar innan de når sina tidigare ATH-registrerade mellan 2017 och 2018.

För närvarande handlas Ethereum över $ 800 medan Litecoin vill komma närmare $ 145 de närmaste timmarna.Source link