Tesla accepterar nu Dogecoin (DOGE) för några av sina produkter. Informationen som delas av användare på Twitter har pressat priset på meme-krypteringsvalutan upp med 15% under de senaste 24 timmarna. Det är också värt att nämna att Dogecoins konkurrent Shiba Inu (SHIB) också har vunnit 1,3% under de senaste 24 timmarna. Under den tiden förblev de flesta kryptovalutor stabila eller registrerade förluster.

Tesla stöder Dogecoin för vissa produkter

Dogecoin verkar röra sig högre tack vare att Tesla lägger till denna virtuella valuta som ett betalningsmedel för några av sina produkter. Det intressanta med produkterna som publiceras på sajten är att de är prissatta i DOGE snarare än i amerikanska dollar (USD). Detta är helt annorlunda än vad andra företag har gjort.

Vanligtvis ser vi företag och butiker som accepterar Bitcoin och andra kryptovalutor prissätter sina varor och tjänster i USD. Kunden kan dock betala i BTC eller annan digital tillgång. Istället, när du prissätter saker i en kryptovaluta, kommer priset aldrig att förändras i kryptotermer, utan det kommer att ändras i USD-termer.

För närvarande är några av de Produkter som säljs till marknaden inkluderar ett Giga Texas bältesspänne för 835 DOGE, en Cyberwhistle för 300 DOGE och en Cyberquad för barn för 12020 DOGE. Naturligtvis, i framtiden kan det vara möjligt att se nya produkter läggas till i butiken och prissättas i Dogecoin.

Denna situation har pressat priset på denna meme-krypteringsvaluta högre. Som rapporterats av CoinGecko, ser vi att Dogecoin handlas till $0,20 och den har en marknadsvärdering på $26,2 miljarder. Under de senaste 24 timmarna kunde den här virtuella valutan röra sig högre med 17,2 %. Trots det kunde DOGE inte nå topp 10. Om tjurkörningen fortsätter för DOGE, kan vi se att myntet rör sig högre under de kommande dagarna och Veckor.

Shiba Inu, som speglar vad Dogecoin gjorde, har också rört sig högre. SHIB växte dock inte lika mycket som Dogecoin. Shiba Inu kunde faktiskt bara växa med 1,9 % under den senaste timmen och 1,2 % under de senaste 24 timmarna. Däremot kan en smittoeffekt vara möjlig om DOGE fortsätter att växa.

Frågan är om Tesla kommer att lägga till andra produkter på sin marknadsplats eller om den inte skulle göra det. Det kan vara möjligt att prissätta andra produkter med DOGE under de kommande veckorna och månaderna.Source link