Guwahati, Indien, 4 december 2021, Chainwire

När världen är fixerad vid apor, valar och andra NFT:er förblir den mest kända av alla memes, den som startade en helt ny revolution inom kryptovalutor, till stor del ignorerad. Doge Capitals exklusiva NFT:er tar itu med denna fråga och tillåter samtidigt sina NFT-innehavare en helt ny inkomstström genom sitt insatsprogram som erbjuder dagliga $DAWG-tokens som belöning.

Woof Club

Doge Capital har gjort en begränsad mängd av NFT:erna, var och en är en söt pixelkonst (24×24 pixlar) som tillhör den exklusiva 5 000 NFT-kollektionen. För att gå med i Doge Capital Woof Club måste en användare inneha minst en av dessa NFT. Varje NFT och dess konstrepresentation säkerställs att vara unik genom användning av generativ kodning, där ett datorprogram skapar slumpmässiga variationer, vilket gör varje del unik.

Medan NFT:erna kommer att göra sitt eget värde i NFT-sfären, finns det mycket mer än bara en värdeökning. Doge Capital erbjuder ett insatsprogram där dessa NFT:er kan användas på bästa sätt. Insats kommer att leda till en konsekvent inkomstström genom att släppa Doge Capitals verktygstoken, $DAWG. Bortsett från detta kommer Doge Capital-plattformen också att stödja sina användare genom upphandling av andra NFT. Varje NFT som förvärvas av Doge Capital kommer att läggas i WoofBank, en community-plånbok. Eftersom användare kommer att hålla Doge NFTs och $DAWG, kommer de att vara den sanna ägaren till banken.

Hur man satsar för att tjäna $DAWG

$DAWG, plattformens verktygstoken, är mer än bara en digital tillgång. Redan listad på Raydium och Dexlab, token är likvidbar och därmed en perfekt källa för att tjäna för Doge Capital användare. Medan användare kan gå till börserna och köpa $DAWG-token, kan de också investera i Doge Capital NFTs och dess extra airdrops, och satsa dessa för att tjäna gratis tokens.

När insatsen är live kan användare gå till insatssektionen på Doge Capitals webbplats och bestämma vilken Doge NFT de vill begå. 1 Doge NFT insats betyder 5 $DAWG token belöning per dag, medan en airdroppad NFT kommer att betyda 1 $DAWG per dag.

Det är tillrådligt att satsa båda eftersom att göra anspråk på belöningarna kräver att en användare har båda begått. När insatsen är odlad, kommer 1 airdroppad NFT att brännas (Doge NFT kommer att förbli opåverkad). Detta kommer att uppmuntra användare att satsa under längre perioder och skapa stabilitet för $DAWG-tokenet. Doge Capital kommer att fortsätta att släppa kompletterande NFTs så att airdroppade NFT:er är tillgängliga för användare att bränna om de vill göra anspråk på sina belöningar flera gånger.

$DAWG Tokenomics

Totalt utbud: 30 miljoner

Cirkulerande utbud: 1,5 miljoner (cirkulerande utbud kommer att förbli oförändrat tills insatsen är aktiv)

Fördelningen av 30 miljoner tokens är som följer:

1% – Airdrop till Doge Capital-innehavare som har avnoterat sina Doges från marknadsplatser

5% – Initial likviditet på Raydium

10 % – Reservlikviditet (likviditet som kommer att läggas till poolen i framtiden)

10 % – Team & Advisors (Detta kommer att distribueras månadsvis över 20 månader. Därför är distributionen per månad bara 0,5 %)

14 % – Marknadsföring

60 % – Insatsbelöningar

Om Doge Capital

Doge Capital tror på folkets makt och WoofDAO är byggd just för det. DAO kommer att låta användare bestämma som en gemenskap om vägen framåt. Skulle användarna till exempel vilja likvidera NFTs i WoofBank eller distribuera det sinsemellan? Beslutet ska fattas av dem. $DAWG erbjuder exklusiv tillgång till framtida Doge Capital-aktiviteter och evenemang, inklusive begränsade varor. Tokenen fungerar som ett utbyte inom Doge Capitals ekosystem och kommer att vara det enda sättet att betala för de olika tjänsterna och produkterna som erbjuds.

För mer information om Doge Capital, besök deras hemsida,Följ Doge Capital vidare Twitter och gå med i deras Discord kanal

Om laget

Dogefather – Lead Developer:

Twitter : https://twitter.com/thecryptofunnel

Instagram : https://www.instagram.com/cryptofunnel/

GomuGomuNo – Marknadsföring:

Twitter : https://twitter.com/thecryptohike

Instagram : https://www.instagram.com/cryptohike/

Thiccdoge – Konst:

Twitter : https://twitter.com/Thethicdoge

Doge Capital är källan till detta innehåll. Detta pressmeddelande är endast i informationssyfte. Informationen utgör inte investeringsrådgivning eller ett erbjudande att investera.

Kontakter

Medgrundare

Source link