Singapore, Singapore, 19 november 2021,

DoraHacks, en decentraliserad global utvecklargemenskap och incitamentsplattform med öppen källkod, har säkrat 8 miljoner dollar i strategiska investeringar från Binance Labs, riskkapitalarmen och innovationsinkubatorn för Binance.

DoraHacks är en global hackathon-arrangör och en av världens mest aktiva Web3-utvecklargemenskaper. Det tillhandahåller Web3 inbyggda on-chain verktygssatser för att hjälpa utvecklare runt om i världen att samla in finansiering för sina startups. Hittills 2021 har mer än 1 000 projekt i DoraHacks-communityt fått över 12 miljoner dollar i anslag och donationer från globala supportrar.

Bill Chin, chef för Binance Labs Fund, kommenterade investeringen: “Att stödja startups och utvecklare i tidiga skeden har alltid varit en strategi för Binance Labs. DoraHacks är en av de största utvecklargemenskaperna med flera kedjor med fantastiska Web3-projekt på gång. Binance Labs kommer att bygga vidare kryptogemenskaper med DoraHacks som en del av investeringen och etablera en mer öppen källkod och diversifierad blockkedjevärld. Som ett av initiativen samarrangerar Binance Labs och DoraHacks säsong 3 av Binance Labs Incubation Program.”

För att stödja deras långsiktiga vision för tillväxten av Web3-utvecklargemenskapen planerar DoraHacks och Binance Labs att arbeta nära tillsammans på följande områden:

Bidrag, finansiering och inkubationsresurser för att stödja fler Web3-startuper i ett tidigt skede

Gemensam FoU om innovativa decentraliserade styrningstekniker och DAO-infrastrukturer

Strategiskt partnerskap mellan BSC (Binance Smart Chain) och DoraHacks om BSC Grants, Hackathons och integration av Dora DAO-infrastrukturer

Doras uppdrag är att skapa en permanent global hackerrörelse. Doras ekosystem inkluderar den decentraliserade utvecklargemenskapen DoraHacks med öppen källkod, incitamentsplattformen för öppen källkod HackerLink.io, den decentraliserade Hackathon-gemenskapen Hackathon DAO, “DAO-as-a-Service”-infrastrukturen DoraFactory, såväl som dGov-mellanvaror som t.ex. som Grant Factory, DoraID, integritetsröstningsinfrastruktur, Moloch- och multisig-pallarna.

Utvecklare kan bygga och finansiera DApps för decentraliserad styrning för gemenskaper med öppen källkod och framtida decentraliserade autonoma organisationer (DAO) på den infrastruktur som tillhandahålls av DoraHacks och Dora Factory. För närvarande använder över 20 vanliga Web3-ekosystem – inklusive BSC, Polygon, Filecoin, Solana, etc. – redan Doras infrastruktur för kvadratisk styrning av sina utvecklargemenskaper. DoraHacks har cirka 100 000 aktiva användare varje månad från 152 länder runt om i världen.

Eric Zhang, grundare av DoraHacks, sa: “Sedan 2018 har DoraHacks samarbetat med Binance i 15 globala hackathons och anslagsrundor. Genom DoraHacks utvecklarevenemang och anslagsverktyg har Binance delat ut över 2 miljoner dollar i finansiering till mer än 100 team. Den här nya omgången av strategiska investeringar kommer att hjälpa oss att påskynda innovationen av incitamentmekanismer för utvecklare, leverera mer effektiva produkter för att stödja hackathon-arrangörer och Web3-applikationer med öppen källkod, och främja Dora Factorys utveckling av infrastruktur och ekosystem. Vi är glada över att se Binance dela vår vision att stödja Web3-utvecklare över hela världen och hjälpa utvecklare att fritt förnya sig för att förändra världen.”

Nicole Zhang, investeringsdirektör för Binance Labs Fund, sa: “Binance Labs har alltid varit en stark förespråkare för öppen källkodskultur. DoraHacks har utvecklat sofistikerade infrastrukturer för att stödja decentraliserad röstning, finansiering och deltagande för blockchain-projekt med öppen källkod i tidiga skeden. Vi tror att DoraHacks stora blockchain-utvecklargemenskap kommer att ge oändligt stöd till Binance Labs investeringsportfölj såväl som vårt större ekosystem.”

Om DoraHacks

DoraHacks är en global hackathon-arrangör och en av världens mest aktiva Web3-utvecklargemenskaper. DoraHacks tillhandahåller Web3 inbyggda on-chain verktygssatser för att hjälpa utvecklare runt om i världen att samla in finansiering för sina startups. DoraHacks kärnfunktioner sträcker sig från Quadratic Funding Grant, Bounty, Hackathon, BUIDL NFT och Continuous Funding. År 2021 fick över 1 000 projekt i DoraHacks-communityt mer än 12 miljoner dollar i anslag och donationer från supportrar världen över.

Dora Factory är DAO-as-a-Service-infrastrukturen i Doras ekosystem, med kärnstyrnings-DApps och Middleware som Grant Factory, Privacy Voting Infrastructure och DoraID för DAOs och open source-gemenskaper.

För mer information:

Hemsida: https://dorahacks.com

Twitter: https://twitter.com/DoraHacks

Medium: https://hidorahacks.medium.com/

Om Binance Labs

Binance Labs identifierar, investerar och stärker livskraftiga blockkedjeentreprenörer, startups och gemenskaper, finansierar industriprojekt som hjälper till att växa det större blockkedjeekosystemet. Binance Labs har förbundit sig att stödja snabbt verkställande team som positivt påverkar kryptoutrymmet.

Kontakter

Source link