Zug, Schweiz, 6 januari 2022,

Autonomy Network, ett standardiserat decentraliserat automationsprotokoll, är glada över att introducera AutoSwap, den första dApp någonsin att erbjuda limit order, stop loss, impermanent förlustskydd och återkommande betalningsfunktioner för Binance Smart Chain-baserade DEXer som PancakeSwap. dApp kommer också att finnas tillgänglig på Ethereum, Polygon, Avalanche, Solana och andra kedjor. Det är första gången som dessa funktioner har blivit tillgängliga i hela DeFi-ekosystemet.

Genom att erbjuda funktioner i DeFi som endast var tillgängliga på centraliserade börser fram till nu, syftar AutoSwap till att hjälpa användare att bättre hantera risker och öka avkastningen utan att behöva stirra på skärmen 24/7. Eftersom kryptomarknaderna är öppna dygnet runt kan handlare automatisera sina beställningar med hjälp av Autonomy för att förbli aktiva på marknaden även när de sover.

James Key, medgrundare av Autonomy Network, kommenterade, “Genom att introducera både limitorder och stoppförluster för DEXer för första gången någonsin på någon blockchain, har Autonomy gjort det möjligt för DEXer att ha samma funktioner som centraliserade börser. Eftersom det mesta av kryptohandelsvolymen inte finns i marknadsorder, betyder detta att den huvudsakliga hämmaren av tillväxten av DEX har tagits bort och är den sista spiken i kistan för dominansen av centraliserade börser, vilket gör att större delen av volymen kan flyttas över till DEX.”

Ledande DEXer på flera blockkedjor har samarbetat med Autonomy för att erbjuda sina användare samma funktioner som är tillgängliga på centraliserade börser. Med handelsvolymer av DEXar som växer exponentiellt, hade bristen på automatiserade lösningar som limitorder, stoppförluster, återkommande betalningar och impermanent förlustskydd blivit en verklig smärtpunkt för DeFi-användare.

SokuSwap, en decentraliserad börs med flera kedjor, har framgångsrikt integrerat Autonomy på Binance Smart Chain. Pangolin integrerar Autonomys limitorder, stoppförluster och impermanent förlustförebyggande funktioner på Avalanche. Det syftar till att förbättra sin övergripande användbarhet och ge bättre riskhantering till användare och LP:er genom att integrera Autonomy. Snart kommer ApeSwap också att ha autonomidrivna limitordrar på Binance Smart Chain.

Autonomy Network gör det möjligt för DeFi-användare att ställa in godtyckliga åtgärder som ska utlösas under godtyckliga förhållanden, på ett decentraliserat och garanterat sätt. Det är inte bara begränsat till handel. Det kan integreras med decentraliserade utbyten, låneprotokoll, DAO-hanteringsverktyg eller till och med metaverse- och NFT-projekt. Till exempel har SushiSwaps utlåningsplattform Kashi beslutat att integrera Autonomy för att erbjuda automatiserade självlikvidationer.

Dessa integrationer sker redan innan Autonomy Network lanserar sin token. Protokollet förbereder för sitt Initial DEX Offering (IDO) i februari.

Om Autonomy Network

Autonomy Network är det ledande decentraliserade automationsprotokollet som bygger kritisk automationsinfrastruktur för Web3 dApps. Autonomy Network hjälper DEX:er över Ethereum, Binance, Avalanche, Polygon och andra kedjor och Layer-2-lösningar att öka sina volymer genom att göra det möjligt för dem att erbjuda användarna ett bredare utbud av funktioner som limitorder, skydd mot permanenta förluster, återkommande betalningar och mer.

KontakterSource link