Vilnius, Litauen, 27 oktober 2021,

Drops tillkännagav idag den kommande lanseringen av sin NFT-utlåningsplattform, där testnätet kommer att markera den inledande fasen av lanseringen av mainnet. Drops NFTs utlåningsekosystem strävar efter att överbrygga likviditetsgapet på NFT-marknaderna genom att göra det möjligt för deltagarna att använda sina metaverse poster som lånesäkerhet.

Med NFT:s ökande popularitet är Drops optimistiska när det gäller att utnyttja detta växande ekosystem för att tillhandahålla de välbehövliga likviditetslösningarna. Drops NFT-utlåningsplattformen introducerar en möjlighet att ställa säkerheter för lediga NFT, vilket skapar en mer likvid marknad där användare kan få lån och tjäna en extra avkastning.

“NFT har blivit centrum för kryptodiskussioner under de senaste månaderna. Den senaste kryptomarknadskraschen avslöjade dock underliggande likviditetsproblem i denna kommande nisch. Drops NFT-lånemodellen är utformad för att introducera likviditet på NFT-marknader genom att överbrygga metaversvärlden med Decentralized Finance (DeFi). Genom att göra det tror vi att NFT-ägare kan få mer värde från sina lediga tillgångar.” sa Drops grundare och VD Darius Kozlovskis.

Plattformen kommer att rullas ut i tre faser, startar med testnätet, följt av en revision och slutligen mainnet-releasen. NFT-ägare som vill delta kan lämna in en ansökningsblankett, varefter de kommer att guidas om hur man deltar i Drops NFT Loans testnät.

Drops kommer att utnyttja sina inhemska tokens dNFT och dTokens för att representera NFT-säkerheter som tillhandahålls till plattformens tillåtelselösa pooler. NFT-ägare som levererar sina digitala tillgångar till en viss pool kan använda de inhemska tokens för att låna från marknaderna eller betala tillbaka utestående skulder. När det gäller säkerhetsfaktorn kommer varje marknad att ha en faktor som sträcker sig från 0 till 1 för att representera den del av det underliggande tillgångsvärdet som kan lånas.

Drops-utlåningsplattformen har för närvarande ett totalt värde låst (TVL) på 6,2 miljoner dollar, en siffra som sannolikt kommer att öka när fler metaverse-deltagare går med i Drops-communityt.

“Vi är entusiastiska över framtiden för metaversen med tanke på dess potential i att bygga globala digitala gemenskaper. Drops NFT-utlåningsplattformen ger en perfekt utgångspunkt för att bidra till tillväxten av metaversen. I framtiden förväntar vi oss att integrera fler DeFi-möjligheter för att stödja mainstream-antagandet av NFT:er och digitala ekosystem.” lade Darius Kozlovskis till.

Om Drops

Drops är en förstklassig NFT-utlåningsplattform som tillåter ägare av metaverseobjekt att använda sina digitala tillgångar som säkerhet för lån och i DeFi-ekosystemet för att tjäna en extra avkastning. Drops-protokollet utnyttjar tillåtelselösa utlåningspooler, vilket gör att digitala tillgångar som NFT-samlarobjekt, metaverse-objekt, finansiella NFT:er och DeFi-tillgångar kan användas som lånesäkerhet. Kärnan är Drops värdeförslag att minska säljtrycket för lediga NFT-tillgångar genom att skapa vägar för att få omedelbar likviditet eller tjäna en passiv avkastning genom DeFi-ekosystem.

KontakterSource link