Den världsberömda e-handelsplattformen, Ecwid, har integrerat den populära fintech-betalningsappen Crypto.com Pay-plugin i sin utcheckning.

Nu kan Ecwid-användare göra betalningar för köpta objekt med cryptocurrency med Crypto.com Pay. ECommerce-plattformen har för närvarande över 1 miljon Ecwid onlinebutiker i över 75 länder världen över.

Crypto.com bekräftade detta tillkännagivande i ett officiellt blogginlägg. Med denna integration kommer fintech-plattformen att lägga till över 1 miljon köpmän via Ecwid. Dessutom skulle detta göra långt i att underlätta global kryptodomtagning och medvetenhet.

Som ett resultat kunde köpmän på Ecwid-plattformen nu “enkelt acceptera cryptocurrency via Crypto.com Payout-plugin”. Dessutom kommer det också med ett erbjudande om nollregleringsavgift för de första sex månaderna.

Enligt meddelande, kommer handlare att kunna acceptera betalningar i Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) och Crypto.com native tokens (CRO).

Dessutom finns det en viktig funktion för att gynna de köpmän som fortfarande är skeptiska till kryptokurvalens flyktiga natur. Det gör att de omedelbart kan välja omvandling av crypto till fiat. Förresten, de fiatvalutorna som Crypo.com-plattformen stöder inkludera den amerikanska dollarn och euron.

Om Crypto.com

Crypto.com grundades 2016 och planerar att driva global kryptodagning genom att säkerställa att alla har den enda beslutsfattande kraften angående sina pengar. Särskilt Crypto.com Pay-appen plugin är utformat för att skydda och säkra kunddata samtidigt som de ger möjlighet att göra kryptobetalningar.

Köpmän, som vill dra nytta av denna nya funktion, kan ladda ner Crypto.com-kassaplugin genom att besöka listan på Ecwid-appen.

Crypto.com har nyligen varit i rampljuset med lista av sina MCO-symboler på det indiska kryptobörsen CoinDCX. Det läggs också till mjuka insatser Stöd för VeChain VET-symboler, medan EOS och XLM blev tillgängliga på fintech-plattformen som lånesäkerhet. För att markera tillfället av Bitcoin: s tredje halvering den 12 maj hade Crypto.com tidigare erbjudit BTC till halvpris.Source link