San Francisco, USA, 27 oktober 2021,

Portal, en plånbok med egen värd och äkta kedja av lager 2 DEX byggd på Bitcoin, är glada över att tillkännage sin försäljning av offentliga aktier via Republic.co, en investeringsplattform för flera tillgångar som gör att alla kan investera i granskade, privata startups. Den offentliga försäljningen kommer att äga rum i mitten av november.

Portal utökar bitcoins möjligheter för att lägga en mer robust grund för självsuverän finansiering. Teamet tror verkligen att deltagarna gör projektet och vill se till att de som stödjer leveransen av ett verkligt decentraliserat finansiellt nätverk, inklusive samarbetspartners, användare och republikanska investerare, njuter av företagets tillväxt lika mycket som grundarna gör.

Enligt Republic godkänner deras granskningsprocess endast 3% av nystartade företag att samla in pengar på plattformen. Det kommande aktieerbjudandet kommer att tillåta allmänheten att investera i ett ambitiöst projekt som bygger DeFi ovanpå Bitcoin-blockkedjan.

Portalens vd Eric Martindale sa, “Jag är trött på att se osofistikerade användare luras till att förlora sina pengar på osäkra system som maskerar sig som decentraliserad wünderkind. Genom att utnyttja Bitcoins smarta kontraktsmöjligheter kan Portal infria löftet om verkligt decentraliserad finansiering. Världen är på väg att erkänna kraften i självsuveräna pengar på ett mycket stort sätt, så vi kommer att se oöverträffade volymer av kapital flytta in i Bitcoin. Vi strävar efter att ge alla digitala tillgångar en marknad där de kan handla rättvist, på ett förtroendeminimerat sätt och med stöd av Bitcoins säkerhet och prisupptäckt.”

Förra månaden meddelade Portal en 8,5 miljoner dollar från framstående privata investerare inklusive Coinbase Ventures, ArringtonXRP Capital, OKEx, Republic.co, Shima Ventures, LD Capital, NGC Ventures, Gate.io, Monday Capital, GenBlock, Taureon, MarketAcross, Autonomy Capital, Krypital, B21 Capital samt ledande befattningshavare och grundare från Ethereum, DFINITY, MobileCoin, Tether (USDT), Galaxy Digital, Bitcoin.com, Republic, Centre.io, Polymath, Æternity, Hedera Hashgraph, Reef Finance, GlobeDX, FIO, Portion och 4K.

Deltagande Detaljer

Investerare från hela världen, inklusive invånare och medborgare i USA, kommer att kunna delta i försäljningen. De kommer att ha möjlighet att finansiera sina inköp via fiat eller i BTC, USDT, USDC eller ETH.

Antalet investerarplatser – som kommer att fyllas enligt först till kvarn-principen – är begränsat till 1 900. Portal förväntar sig att det börsnoterade erbjudandet kommer att sälja slut redan första dagen.

Investerare som är intresserade av att delta i erbjudandet kan komma med på vitlistan i förväg via Anmälningsformulär för Due Diligence. Att registrera sig för vitlistan garanterar dock inte en plats.

Om Portal

Portal är DeFi byggd på Bitcoin. Det gör DeFi ostoppbar med anonyma, noll-kunskapsbyten via den första riktiga cross-chain DEX som är genuint tillitslös. Det eliminerar prägling av inslagna mynt (dvs. wBTC, wETH) eller riskfylld insats med mellanhänder. Med Portal blir DeFi en tjänst som vem som helst kan tillhandahålla, upprätthålla anonymitet inom öppna, transparenta marknader med en säkerhetsmodell lika robust som Bitcoin-gruvdrift.

Tygprotokoll är Portals Layer 2 och Layer 3-teknologi som gör det möjligt att bygga censurbeständig kommunikation, media och ett-klicks cross-chain swappar, allt på Bitcoin.

Håll utkik på våra sociala kanaler för att fånga alla uppdateringar om den offentliga rean!

KontakterSource link