Tel Aviv, Israel, 14 december 2021,

AdaSwap, en ekosystembyggare som kommer att etablera den första decentraliserade börsen på Cardano nätverk, lanserar en token-rea den Kortstartare att samla in pengar från stödjande investerare och driva hållbar tillväxt av sin plattform.

AdaSwap tilldelar 80 miljoner ASW-tokens prissatta till $0,005 vardera för försäljningen eftersom det strävar efter att samla in totalt $400 000. Tilldelningen kommer att intjänas i en delbetalning, med 50 % frisläppt på TGE och 50 % en månad senare.

Fondinsamlingen är avsedd att hjälpa AdaSwap att leverera sin ambition att bygga den första DEX på Cardano, ett av de mest populära blockchain-projekten för decentraliserade applikationsutvecklare. Cardanos ursprungliga token ADA är för närvarande den sjätte kryptovalutan efter börsvärde, men trots detta saknar den ett inbyggt DEX- eller DeFi-ekosystem, vilket innebär att användare måste lita på centraliserade börser för att köpa, sälja och byta ut tokens.

AdaSwap kommer att lösa detta genom att skapa en inbyggd och gamifierad DEX för Cardano-nätverket som kommer att fungera som en plattform för användare att enkelt byta Cardano-baserade tokens. Dessutom kommer AdaSwap att skapa en inbyggd NFT-marknad och fasta, långsiktiga, högavkastande likviditetspooler. Med dessa applikationer kommer AdaSwap-användare att kunna satsa tokens, köpa och sälja NFT-konstverk och tjäna hög ränta på sina investeringar. För att bygga ett bättre finansiellt system kommer AdaSwap att sluta fokusera på högre likviditetslås och börja fokusera på det som verkligen betyder något: användare

AdaSwap har en first-mover-fördel på Cardano, vilket gör det möjligt för det att skapa ett mikroekosystem som kommer att hjälpa världen att utveckla och använda Cardano Blockchain.

AdaSwap (ASW)-token är den ursprungliga kryptovalutan i AdaSwap-plattformen som kommer att användas för att driva olika funktioner inom Cardanos ekosystem. ASW-tokens är en Cardano-infödd token, vilket gör dem lätt utbytbara med alla andra Cardano-baserade tokens. ASW-tokeninnehavare kommer att kunna byta token på AdaSwap DEX, utnyttja arbitragemöjligheter i realtid och spara på transaktionsavgifter via en gratis finansiell modell där inga deltagande- eller transaktionsavgifter tillämpas.

“För att potentialen i Cardanos ekosystem ska förverkligas måste konkreta verkligheter bringas i linje med Cardanos etos. Det åligger alla dem som delar denna etos att utöka vårt stöd till byggare, skapare och projekt som arbetar med att lägga ner infrastrukturen för decentraliserad finansiering på Cardano. Jag tror att ADAswap har en viktig roll att spela i detta avseende. Ekosystemet tar snabbt form, och jag är mer säker än någonsin på att framtiden för DeFi är ljus, nära till hands och byggd på Cardano.” sa Brandon Kazakoff, COO för Cardstarter.

ASW-tokens har genererat enorm diskussion på kanaler som t.ex VoskCoin och Skämthuvudstad, piska upp en enorm entusiasm inför lanseringen på Cardstarter, en decentraliserad projektaccelerator som hjälper nya projekt att lansera försäljning av IDO-token på Cardano-blockkedjan.

Med sitt mål att koppla Cardano-innovatörer i ett tidigt skede till en gemenskap av givare, är Cardstarter en idealisk startplatta för ASW. Det tillåter investerare att delta i lågriskmöjligheter att investera i projekt byggda på Cardano-blockkedjan, med stöd av Cardstarters försäkringskassa.

“En startplatta är en mycket viktig utgångspunkt för varje projekts livscykel, den skapar grunden för vilken starka balkar måste byggas på. På AdaSwap har vi valt den bästa startplattan för de starkaste baserna. Vi är verkligen glada över att arbeta med cardstarter för att ta AdaSwap till världen!,” sa Itay Levy, VD för AdaSwap.

För att delta i försäljningen bör användare gå till AdaSwap-webbplatsen för mer information. För att delta i IDOs på Cardstarter måste investerare först satsa KORT och sedan registrera sig för de Live IDOs de vill delta i.

Om AdaSwap

AdaSwap är en ekosystembyggare som syftar till att skapa den första decentraliserade börsen på Cardano-nätverket. AdaSwap DEX kommer att göra det enkelt att byta kryptovaluta-tokens, skapa, köpa och sälja NFT:er, lansera nya projekt och satsa medel i likviditetspooler för att tjäna avgifter på Cardano-blockkedjan.

Kontakter

KUTTRA

Source link