Mobilbaserad kryptoplattform Electroneum har meddelat det framgångsrika slutet på sin fas 1 och den påföljande starten av fas 2 på sin plattform.

Tillkännagivandet i sin officiella blogg noterade att Electroneum (ETN) var cirka 30 månader gammal. Och nu var det sällsynt att påbörja den andra fasen av sitt kryptoprojekt. Det markerade också spänningen för hela laget med fas 2-lanseringen.

Enligt verkställande direktören för Electroneum, Richard Ells, slutade fas 1 av Electroneum med en hel del resultat. Han lovade mer i den andra fasen och nämnde program som ETN Donate och ETN Everywhere lansering under denna fas.

Electroneum fas 2

Talar vid tillfället, Richard avslöjade att den andra fasen huvudsakligen skulle fokusera på att öka likviditeten på plattformen. Han betonade också att driva större adoption för det inbyggda kryptokoden, ETN. Dessutom var planer i gång för att säkerställa fler användningsfall för dess blockchainprojekt.

I fas 2 kommer plattformen att ägna mer uppmärksamhet åt att öka handelsvolymerna och införa fler företagsaffärer. Ett annat viktigt inslag i Electroneum-fas 2 skulle vara en global adoption.

För att säkerställa en framgångsrik fas 2 lovade Richard att ta Electroneum till fler cryptocurrency-utbyten. Han uttalade att det skulle vara mer uppmärksamhet särskilt för områden med hög ETN-användarbas.

Fortsätter med det goda arbetet i ETN Rewards-programmet i fas 1, den mobilbaserade kryptoplattformen meddelat ETN Everywhere community. Det kickstartade också ETN Donate-programmet förutom att tillkännage i Electroneum-app eluppgångar i fyra afrikanska länder inom nästa månad.

Om Electroneum

Grundat i november 2017 har den mobilbaserade kryptoplattformen värmt sig in i hjärtan och liv för tusentals människor som bor i underutvecklade länder av världen.

Enligt Richard var ett av plattformens huvudmål att föra ekonomisk frihet till världens obankerade befolkningar och samtidigt säkerställa global adoption. Dess ETN-belöningsprogram hade varit en enorm hit eftersom det drev införandet som följde av att distribuera ETN-tokens.

Electroneum är för närvarande på cirka sex afrikansk länder och nyligen flyttade till Kambodja, underlättande av betalningar, mobiluppsättningar, etc. Som svar på den nuvarande attacken av Coronavirus är plattformen kör en avgift på noll på sin AnyTask plattform. De plattform hade tidigare ersatt molnbrytning med ETN-belöningar.Source link